XShape - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino
XShape
90 kapsul

Priporočeni dnevni vnos (PDV):
1 kapsula dnevno.

Aktivne sestavine
136 mg L-arginin
133 mg L-lizin
106 mg L-glutamin
77 mg L-ornitin
66 mg L-fenilalanin
50 mg L-karnitin
46.6 mg L-tirozin
33.3 mg Vitamin C
6 mg Niacin
1 mg Vitamin B6
46 mcg Krom
1 mcg Vitamin B12
Pripravek za vzdrževanje idealne telesne teže
Bolj vitko, vzdržljivo in mišičasto telo ni le stvar privlačnosti. Če dosežete in vzdržujete svojo idealno telesno težo, lahko preprečite tudi nekatere zdravstvene težave. Pri tem vam lahko pomagajo kapsule XShape! Vaše mišično tkivo skupaj ščiti kar 7 aminokislin; L-karnitin je na primer znan po tem, da pomaga pri izgorevanju maščob. Krom zmanjša občutek lakote, vitamin C potrebujemo za tvorbo kolagena, beljakovine spodbujajo presnovo, vitamina B6 in B12 pa sodelujeta pri vzdrževanju zdrave presnove in zaloge energije.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Vsem, ki poleg aktivnega in zdravega življenjskega sloga in prehranjevanja želijo naravno pomoč pri vzdrževanju idealne telesne teže.
  • Za spodbujanje presnove.
  • Za lažji prehod pri spremembi življenjskega sloga.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da zaradi prekomerne teže in bolezni, ki se zaradi nje razvijejo, umre več ljudi na svetu kot zaradi lakote ali podhranjenosti?*
* Obesity and overweight − Fact sheet št. 311, posodobljeno marca 2013, SZO

OPOZORILO
Izdelek ni nadomestilo za shujševalno dieto, primerno telesno aktivnost in kakršno koli potrebno spremembo življenjskega sloga. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere ali mlajše otroke!
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!
Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
Nazaj na vsebino