Liquid Chlorophyll - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Liquid Chlorophyll

Liquid Chlorophyll
Formule na osnovi zelišč
Tekoči pripravek za razkisanje

473 ml
Količina na zalogi: 87
54.90 €
chlorofil
 • Vsebuje vse blagodejne učinke klorofila z nežnim, naravnim okusom po meti.
 • V tekoči obliki, kar omogoča prilagojeno odmerjanje.
 • Brez umetnih barvil ali dodanih arom.
 • Pomeša se lahko s hrano in pijačo.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Liquid Chlorophyll

tekoči klorofil

tekoči klorofil

Klorofil je rastlinsko barvilo, ki rastlinam zagotavlja zeleno barvo in sodeluje pri proizvodnji hemoglobina, zato ima pomembno vlogo pri delovanju srca, mišic in živčevja.


Komu ga priporočamo?
 • Za delovanje srca, mišic in živčevja.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da je po podatkih nekaterih teorij celulit sestavljen iz strupenih snovi, ki se naberejo med maščobno tkivo, ki veže vodo? Zato je prvi in bistveni korak za odpravo celulita prav razstrupljanje?*

VIRI:
*dr. Kohán József: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, september 2008
473 ml

Doziranje
1 čajna žlička na dan (5 ml).

Aktivne sestavine
Klorofilin 15 mg

Pozor! Klorofil še ni bil testiran na nosečnicah in doječih materah, zato lahko njegova uporaba med nosečnostjo in dojenjem poteka izključno pod nadzorom zdravnika. Če klorofil zaužijete, se lahko urin in blato obarvata zeleno, prav tako pa lahko povzroči razbarvanje jezika.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika preden vzamete katero koli dodatka.
 • Če ste noseči ali dojite, pridobitev kvalificiranega zdravnikom pred uporabo tega izdelka.
 • Prekomerno dnevni vnos klorofila lahko povzroči razbarvanje jezika in zelenkasto urinu.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Praktično lahko katero koli snov toksin, ki izvaja dražeče in / ali škodljivo učinkujejo na telo. To obremenjuje naše biokemijske funkcije in negativno vpliva na delovanje našega telesa. Mi lahko naletijo na toksine, kot posledica nepravilne prehrane, stranskih učinkov zdravil, okoljske škode ali kot posledica nekaterih presnovnih procesov. Klorofil ponuja naravno zaščito pred temi odškodnine.

Klorofil je dober vir vitaminov A, C, D, E, B6 in magnezija. To je bogata z antioksidanti, ki pomagajo zaščititi celice pred poškodbami vzroka s prostimi radikali. Strukturno je podoben heme del hemoglobina, tako da pomaga podpirati dostavo kisika v celicah in tkivih telesa in odstranjevanje ogljikovega dioksida in ogljikovega monoksida.

Študije so pokazale, da lahko klorofil podporo in zaščito zdravo delovanje jeter, ki prispevajo k ublažitvi neupravičeno kopičenje toksinov, holesterola in trigliceridov v tem ključnega organa. Prav tako lahko pomaga pri kelacije in odstranjevanje težkih kovin ter pomoč pri spodbujanju delovanja črevesja. Študije so pokazale, da pomaga zmanjšati telo, urinu in fekalnih vonj.

Viri:
*dr. Kohán József: A bőr és különböző cellulitterápiák. Nutrition&Health, september 2008
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Liquid Chlorophyll - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Podpiranje zdravja s klorofilom
 
Alkalizacija in razstrupljanje telesa dobiva vedno večji pomen v teh dneh in klorofil lahko igrajo pomembno vlogo v tem procesu. Počasi se približujemo koncu hladnih zimskih mesecih, in čas je prišel za velike cleanups, kar velja tudi za naše telo, kot tudi. Znebiti presežne teže nabrali v zimskih mesecih in pripraviti svoje telo za pomlad. Zakaj posvetiti čas in denar, do metod in postopkov z visokimi stroški, če optimalno orodje za dosego svojega cilja, je na dlani: Liquid Chlorophyll * po CaliVita zagotavlja odlične rezultate, če se uporabljajo za alkalizacijsko, razstrupljanje ali v programe za hujšanje **.

Klorofil je klorin pigment, ki je strukturno podobna in proizvaja skozi isto presnovno pot kot druge porfirina pigmentov. V središču klorina obroča je magnezijev ion. Klorofil je zeleno barvilo najdemo v večini naprav (na primer brokoli, zelena solata, zelje, peteršilj, itd), alge in druge rastline, kot so detelje, koprive itd Njegovo ime izhaja iz grščine: Chloros "zeleno" in phyllon "leaf". Richard Willstatter je bil nagrajen z Nobelovo cene leta 1915 za opis svoje kemijske sestave. Ko je 15 let kasneje še en znanstvenik Dr. Hans Fischer dobil Nobelove nagrade za njegove dosežke na področju raziskav hemoglobina, neverjetno podobnost strukture dveh spojin povzročila veliko začudenje v znanstvenih krogih. Ker hemoglobin vsebuje železo ion, strukturno podobne klorofil vsebuje magnezijev ion.

Klorofil je bila uporabljena za stoletja v tradicionalni medicini za zdravljenje slab zadah in neprijetnega telesnega vonja, nevtralizira vonj po blatu in urinu, za razstrupljanje in kot razkužilo ran.

Danes je uporaba klorofila je veliko bolj raznolika, in je predmet številnih raziskovalnih programov. V živilih ali kot prehranski dodatek se uporabljajo predvsem za razstrupljanje telesa in njegovih odličnih alkalinizing kvalitet. Je pridobiti predvsem iz lucerne, rastline takoj na voljo v izobilju in je eden od najbogatejših virov klorofila. Poleg tega, lucerna je tudi bogat vir beljakovin, karotena, vitamina A, D, F, B6 in K, in vsebuje številne encime, kot tudi.

Poleg klorofila ima močne antioksidativne lastnosti, pospeševanje zaviranje škodljivih učinkov oksidativnih procesov, s čimer se zaščiti celic in tkiv. Zaradi teh lastnosti, lahko klorofil lahko učinkovito prehransko dopolnilo po kateremkoli dieto z namenom ponovno pridobivanje alkalne kemijo telesa, tudi za ljudi, ki se ne uporabljajo za jesti velike količine alkaliziranja hrane kot zelene zelenjave. To je mogoče sprejeti v nobenega od razstrupljanja diete, večinoma priporočenih s pristopom pomladi, čeprav se lahko porabi tudi za njegove druge koristne učinke. Ponavadi je priporočljivo kot stimulans in indigestive ali po svojih odličnih notranjih kvalitet dezodorirni.

Liquid Chlorophyll je izdelek, ki vsebuje klorofil, pridobljeni iz lucerne. Priporočeni odmerek je 1 čajna žlička (5 ml) full na dan. V primeru družine 3, bo ena steklenica zadostuje za približno en mesec. To je običajno razredčimo z vodo ali čaj, ampak zaradi svojega prijetnega "zeleno" okus, ki po svoji vsebini metino olje, lahko Liquid Klorofil je treba sprejeti v sebi ob kateremkoli času dneva. Navzven lahko, Liquid Klorofil se uporabljajo na manjših ran ali kot žrela-pranje.

Čeprav se je uporaba klorofila varna in brez stranskih učinkov, lahko rahle prebavne motnje spremljati njegovo uporabo (npr razdražen želodec ali mehko blato). Blato in urin lahko postanejo zelenkaste barve in lahko povzroči razbarvanje zelenkaste na jeziku. To ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere, zaradi pomanjkanja ustreznih raziskav, opravljenih na tem področju.

* Nutritional supplements cannot replace a balanced diet and a healthy lifestyle. After opening, the product must be kept in the refrigerator. Shake the bottle before use.  

** Professionally planned alkalizing, detoxifying and weight loss diets are meant, not causing any health damage. Following scientifically not adequately supported methods may add to the risk of health damage.

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Liquid Chlorophyll
Nazaj na vsebino