Menopausal Formula - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Menopausal Formula

Menopausal Formula
Samo za ženske
Pripravek med menopavzo

135 kapsul
Količina na zalogi: 23
45.90 €
35 aktivnih sestavin za menopavzo

V življenju vsake ženske pride trenutek, ki se imenuje "starost spremembe" ali z drugimi besedami - menopavza. Ponavadi se pojavi med 40. in 55. letom starosti. in je povezana z umiranjem hormonske aktivnosti jajčnikov. Hormonsko neravnovesje povzroča številne neugodne simptome. Menopausal Formula bo zagotovo prišla do žensk s pomočjo v tem težkem obdobju.
propagácia zľava 25% >>
arrow

Calivita Menopausal Formula

naravni izdelek za menopavzo

pripravek med menopavzo

Pripravek med menopavzo. 

Med in po menopavzi se žensko telo in presnova spremenita. V izdelku Menopausal Formula ponujamo mešanico aktivnih sestavin, s katerimi lahko na naraven način zmanjšamo neprijetne simptome menopavze (razdražljivost, vročinski valovi, pridobivanje telesne mase) in zmanjšamo večja tveganja, ki so posledica tovrstnih sprememb.

Navadna konopljika pripomore ženskam pri hormonski uravnoteženosti tekom menopavze ter pri simptomih menopavze. Tudi cimicifuga pomaga menopavzo prebroditi na miren in udoben način. Pomaga pri vročinskih oblivih, znojenjem, nemirnostjo in razdražljivostjo.


Med in po menopavzi se žensko telo in presnova spremenita. Poveča se tudi tveganje za razvoj določenih bolezni, ki bi jih bilo mogoče preprečiti (npr. osteoporoza, bolezni srca in ožilja). V izdelku Menopausal Formula ponujamo mešanico aktivnih sestavin, s katerimi lahko na naravni način zmanjšamo neprijetne simptome menopavze (razdražljivost, vročinski valovi, pridobivanje telesne mase) in zmanjšamo večja tveganja, ki so posledica tovrstnih sprememb.

Komu ga priporočamo?
 • Starejšim, ki želijo zmanjšati neprijetne simptome menopavze.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da hormonska dopolnila niso priporočljiva za vsakogar in da je treba njihovo jemanje nadzorovati z rednimi zdravniškimi pregledi?
135 kapsul

Doziranje
Trikrat po 1 kapsula na dan.

Aktivne sestavine
Vitamin C 300 mg
Kalcij 300 mg
Magnezij 150 mg
Vitamin E 120 mg
Sladki koren 30 mg
Benediktinka 30 mg
Cimicifuga 30 mg
Navadna konopljika 30 mg
Sibirski ginseng 30 mg
Cink 9 mg
Pantotenska kislina 15 mg
Vitamin B1 (tiamin) 7.5 mg
Kompleks bioflavonoidov 3 mg
Vitamin A 2700 mcg
Njivska preslica 1950 mcg
Bor 900 mcg
Baker 600 mcg
Folna kislina 120 mcg
Biotin 90 mcg
Krom 60 mcg
Molibden 45 mcg
Jod 45 mcg
Vitamin B12 (cianokobalamin) 15 mcg
Vitamin D3 6 mcg
Vitamin B2 (riboflavin) 7.5 mg
Niacin 22.5 mg
Vitamin B6 (piridoksin) 7.5 mg
PABA (para-aminobenzojska kislina) 7.5 mg
Holin 7.5 mg
Inozitol 7.5 mg
Železo 6.3 mg
Mangan 1.5 mg
Selen 31.5 mcg
Angelica sinensis (korenine) 22.5 mg

Nenamerno užitje previsokega odmerka železa je glavni vzrok za usodne zastrupitve pri otrocih, mlajših od 6 let.V primeru nenamernega prevelikega zaužitega odmerka železa takoj pokličite zdravnika ali center za zastrupitve.

Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
 • Ne uporabljajte tega izdelka, če ste noseči ali dojite.
 • Če imate kakršno koli vrsto zdravstvenega stanja, ali jemljete zdravila, je treba poiskati zdravniško pomoč usposobljenega pred uporabo tega izdelka.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Prej ali slej v vsakem ženskem življenju, "sprememba" ali menopavze sklopov v. To se običajno pojavi v starosti med 40 in 55 let, njegove glavne znak čemer prenehanje menstruacije postopno. Na žalost, spremljevalni stranske učinke menopavze niso vedno prijetni. Menopavzi Formula je lahko v veliko pomoč.

Uporaba zelišč, vitaminov in mineralov, skupaj z zdravim načinom življenja in dobro uravnoteženo prehrano, je lahko v pomoč pri blaženju neprijetnih posledic menopavze. Kot tudi ob diuretik učinke, polje preslica je bogata s silicijevim dioksidom, ki pomaga gostoto podpora kosti in tvorbo kolagena. Sibirski ginseng je adaptogen, ki je mislil, da spodbujajo duševno in telesno vzdržljivost in pomaga pri podpori imunskega sistema. Licorice Dokazano je, da podpirajo zdrav prebavni trakt in pomaga razbremeniti krče in kašelj. Črna cohosh je bila uporabljena za pomoč pri lajšanju vroče utripa in nočno potenje. Chasteberry vsebuje flavanoids in eteričnih olj, ki lahko pomagajo podpirati zdravo raven hormona. Poleg zelišč, vitaminov in mineralov, so lahko koristni pri zagotavljanju prehranske podpore za presnovo v času sprememb tudi. Vitamini kompleksa B so koristne pri telo obvladovati stres. Vitamini A in C so odlični antioksidanti. Dopolnjevanjem z kalcija in vitamina D, je koristno, da vam pomaga podporno strukturo kosti kot upad estrogena lahko negativno vpliva na presnovo kosti ter gostote na dolgi rok.


7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Menopausal Formula - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Menopausal Formula
Nazaj na vsebino