Menopausal Formula - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Menopausal Formula

Menopausal Formula
135 kapsul

Doziranje:
Trikrat po 3 kapsule na dan.

Aktivne sestavine
100mg Vitamin C
100mg Kalcij
50mg Magnezij
40i.e. Vitamin E
10mg Kordabenedikta
10mg Korenina sibirskega ginsenga
10mg Korenina sladkega korena
10mg Korenina grozdnate svetilke
10mg Meniški poper
7.5mg Dong Quai
7.5mg Niacinamid
3mg Cink
5mg Pantotenska kislina
7500i.e. Beta karoten
2.5mg Holin
2.5mg Vitamin B6
2.5mg Vitamin B2
2.5mg Vitamin B1
2.5mg Inozitol
2.5mg PABA
80i.e. Vitamin D3
1mg Železo
1mg Bioflavonodni kompleks
650mcg Njivska preslica
500mcg Mangan
300mcg Bor
200mcg Baker
500i.e. Vitamin A
40mcg Folna kislina
20mcg Krom
15mcg Molibden
30mcg Biotin
15mcg Jod
10.5mcg Selen
5mcg Vitamin B12
pripravek med menopavzo

Med in po menopavzi se žensko telo in presnova spremenita. Poveča se tudi tveganje za razvoj določenih bolezni, ki bi jih bilo mogoče preprečiti (npr. osteoporoza, bolezni srca in ožilja). V izdelku Menopausal Formula ponujamo mešanico aktivnih sestavin, s katerimi lahko na naravni način zmanjšamo neprijetne simptome menopavze (razdražljivost, vročinski valovi, pridobivanje telesne mase) in zmanjšamo večja tveganja, ki so posledica tovrstnih sprememb.

Komu ga priporočamo?
- Starejšim, ki želijo zmanjšati neprijetne simptome menopavze.
- Vsem, ki želijo preprečiti večje tveganje za razvoj bolezni, povezanih z menopavzo.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da hormonska dopolnila niso priporočljiva za vsakogar in da je treba njihovo jemanje nadzorovati z rednimi zdravniškimi pregledi?
Povzetek:
Prej ali slej v vsakem ženskem življenju, "sprememba" ali menopavze sklopov v. To se običajno pojavi v starosti med 40 in 55 let, njegove glavne znak čemer prenehanje menstruacije postopno. Na žalost, spremljevalni stranske učinke menopavze niso vedno prijetni. Menopavzi Formula je lahko v veliko pomoč.

Uporaba zelišč, vitaminov in mineralov, skupaj z zdravim načinom življenja in dobro uravnoteženo prehrano, je lahko v pomoč pri blaženju neprijetnih posledic menopavze. Kot tudi ob diuretik učinke, polje preslica je bogata s silicijevim dioksidom, ki pomaga gostoto podpora kosti in tvorbo kolagena. Sibirski ginseng je adaptogen, ki je mislil, da spodbujajo duševno in telesno vzdržljivost in pomaga pri podpori imunskega sistema. Licorice Dokazano je, da podpirajo zdrav prebavni trakt in pomaga razbremeniti krče in kašelj. Črna cohosh je bila uporabljena za pomoč pri lajšanju vroče utripa in nočno potenje. Chasteberry vsebuje flavanoids in eteričnih olj, ki lahko pomagajo podpirati zdravo raven hormona. Poleg zelišč, vitaminov in mineralov, so lahko koristni pri zagotavljanju prehranske podpore za presnovo v času sprememb tudi. Vitamini kompleksa B so koristne pri telo obvladovati stres. Vitamini A in C so odlični antioksidanti. Dopolnjevanjem z kalcija in vitamina D, je koristno, da vam pomaga podporno strukturo kosti kot upad estrogena lahko negativno vpliva na presnovo kosti ter gostote na dolgi rok.

POZOR!
  • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
  • Ne uporabljajte tega izdelka, če ste noseči ali dojite.
  • Če imate kakršno koli vrsto zdravstvenega stanja, ali jemljete zdravila, je treba poiskati zdravniško pomoč usposobljenega pred uporabo tega izdelka.
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino