Menopausal Formula - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Menopausal Formula

Menopausal Formula
Samo za ženske
Pripravek med menopavzo

135 kapsul
Na zalogi
35 aktivnih sestavin za menopavzo

V življenju vsake ženske pride trenutek, ki se imenuje "starost spremembe" ali z drugimi besedami - menopavza. Ponavadi se pojavi med 40. in 55. letom starosti. in je povezana z umiranjem hormonske aktivnosti jajčnikov. Hormonsko neravnovesje povzroča številne neugodne simptome. Menopausal Formula bo zagotovo prišla do žensk s pomočjo v tem težkem obdobju.
propagácia zľava 25% >>

Calivita Menopausal Formula

naravni izdelek za menopavzo

pripravek med menopavzo

Med in po menopavzi se žensko telo in presnova spremenita. Poveča se tudi tveganje za razvoj določenih bolezni, ki bi jih bilo mogoče preprečiti (npr. osteoporoza, bolezni srca in ožilja). V izdelku Menopausal Formula ponujamo mešanico aktivnih sestavin, s katerimi lahko na naravni način zmanjšamo neprijetne simptome menopavze (razdražljivost, vročinski valovi, pridobivanje telesne mase) in zmanjšamo večja tveganja, ki so posledica tovrstnih sprememb.

Komu ga priporočamo?
 • Starejšim, ki želijo zmanjšati neprijetne simptome menopavze.
 • Vsem, ki želijo preprečiti večje tveganje za razvoj bolezni, povezanih z menopavzo.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da hormonska dopolnila niso priporočljiva za vsakogar in da je treba njihovo jemanje nadzorovati z rednimi zdravniškimi pregledi?
135 kapsul

Doziranje:
Priporočeni dnevni vnos (PDV):
Trikrat po 3 kapsule na dan.

Aktivne sestavine
100mg Vitamin C
100mg Kalcij
50mg Magnezij
40i.e. Vitamin E
10mg Kordabenedikta
10mg Korenina sibirskega ginsenga
10mg Korenina sladkega korena
10mg Korenina grozdnate svetilke
10mg Meniški poper
7.5mg Dong Quai
7.5mg Niacinamid
3mg Cink
5mg Pantotenska kislina
7500i.e. Beta karoten
2.5mg Holin
2.5mg Vitamin B6
2.5mg Vitamin B2
2.5mg Vitamin B1
2.5mg Inozitol
2.5mg PABA
80i.e. Vitamin D3
1mg Železo
1mg Bioflavonodni kompleks
650mcg Njivska preslica
500mcg Mangan
300mcg Bor
200mcg Baker
500i.e. Vitamin A
40mcg Folna kislina
20mcg Krom
15mcg Molibden
30mcg Biotin
15mcg Jod
10.5mcg Selen
5mcg Vitamin B12
Nenamerno užitje previsokega odmerka železa je glavni vzrok za usodne zastrupitve pri otrocih, mlajših od 6 let.V primeru nenamernega prevelikega zaužitega odmerka železa takoj pokličite zdravnika ali center za zastrupitve.

Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
 • Ne uporabljajte tega izdelka, če ste noseči ali dojite.
 • Če imate kakršno koli vrsto zdravstvenega stanja, ali jemljete zdravila, je treba poiskati zdravniško pomoč usposobljenega pred uporabo tega izdelka.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Prej ali slej v vsakem ženskem življenju, "sprememba" ali menopavze sklopov v. To se običajno pojavi v starosti med 40 in 55 let, njegove glavne znak čemer prenehanje menstruacije postopno. Na žalost, spremljevalni stranske učinke menopavze niso vedno prijetni. Menopavzi Formula je lahko v veliko pomoč.

Uporaba zelišč, vitaminov in mineralov, skupaj z zdravim načinom življenja in dobro uravnoteženo prehrano, je lahko v pomoč pri blaženju neprijetnih posledic menopavze. Kot tudi ob diuretik učinke, polje preslica je bogata s silicijevim dioksidom, ki pomaga gostoto podpora kosti in tvorbo kolagena. Sibirski ginseng je adaptogen, ki je mislil, da spodbujajo duševno in telesno vzdržljivost in pomaga pri podpori imunskega sistema. Licorice Dokazano je, da podpirajo zdrav prebavni trakt in pomaga razbremeniti krče in kašelj. Črna cohosh je bila uporabljena za pomoč pri lajšanju vroče utripa in nočno potenje. Chasteberry vsebuje flavanoids in eteričnih olj, ki lahko pomagajo podpirati zdravo raven hormona. Poleg zelišč, vitaminov in mineralov, so lahko koristni pri zagotavljanju prehranske podpore za presnovo v času sprememb tudi. Vitamini kompleksa B so koristne pri telo obvladovati stres. Vitamini A in C so odlični antioksidanti. Dopolnjevanjem z kalcija in vitamina D, je koristno, da vam pomaga podporno strukturo kosti kot upad estrogena lahko negativno vpliva na presnovo kosti ter gostote na dolgi rok.


7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

Menopausal Formula - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Garancija najnižje cene
Menopausal Formula
Nazaj na vsebino