Stress Management - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Stress Management

Stress Management
Vitamini Calivita
Kompleks vitaminov b - ob stresu

100 tablet
Količina na zalogi: 69
19.90 €
stresPomoč pri stresu

Tablete, ki vsebujejo celoten spekter vitaminov B, kot tudi vitamin C in magnezij. Delujejo umirjajoče in lajšajo živčno napetost, ščitijo srčno-žilni sistem.
propagácia zľava 25% >>
arrow
CaliVita Stress Management

tablete za stres in živce

kompleks vitaminov B - ob stresu

Vitamini v izdelku Stress management prispevajo k optimalnemu delovanju živčnega sistema, kot tudi k psihološkemu delovanju, igrajo pomembno vlogo pri sproščanju energije pri presnovi.


Stres je del našega življenja. Medtem ko pozitivni stres, ki nas motivira in spodbuja našo produktivnost, potrebujemo, pa nam lahko negativni stres zagreni življenje in ob podaljšani izpostavljenosti povzroči celo nekatere bolezni. Preprečite stres s primernim življenjskim slogom in ustrezno prehrano! Vitamini B6, B12, C in Mg prispevajo k delovanju živčnega sistema ter normalnem psihološkem delovanju, imajo pa tudi vlogo pri sproščanju energije pri presnovi. Poleg tega imajo vitamini B6, B12 in C vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki so izpostavljeni vsakodnevnemu stresu zaradi svojega dela ali življenjskega sloga.
 • V primeru intenzivne telesne obremenitve.
 • Vsakomur, ki želi dobro delovanje svojega imunskega sistema.

 • Pomaga pri obvladovanju stresa in je obenem vitaminsko dopolnilo.
 • Vsebuje vse vitamine B, ki so potrebni za delovanje telesa.
 • Z dodanim vitaminom C, cinkom in magnezijem za še večjo učinkovitost.

V primeru pomanjkanja...
Med simptome pomanjkanja vitamina B spadajo: simptomi se lahko raztezajo od pomanjkanja apetita, anemije in težav s kožo do težav s srcem, mišicami, živci in presnovo, odvisno od vrste vitamina B, ki ga ne zaužijete v zadostnih količinah.*

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da bolezen po imenu beriberi povzroča pomanjkanje vitamina B1? Prvi zapisi tega stanja segajo v čas 2697 pr. n. št., povezavo med simptomi in pomanjkanjem vitaminov pa so ugotovili šele leta 1937. Dandanes se bolezen pojavi večinoma zaradi uživanja oluščenega riža na daljnem vzhodu in zaradi alkoholizma v razvitih državah.

VIRI:
* Élelmezés és táplálkozásegészségtan (Nutrition and nutritional physiology) – Edited by Rodler I., Medicina Könyvkiadó Zrt., 2008 Bp.
   100 tablet

   Doziranje
   1 do 3 tablete na dan.

   Aktivne sestavine
   Vitamin B1 (tiamin) 3.9 mg
   Vitamin B2 (riboflavin) 5.4 mg
   Vitamin B6 (piridoksin) 6 mg
   Vitamin B12 (cianokobalamin) 6 mcg
   Vitamin C 180 mg
   Niacin 45 mg
   Pantotenska kislina 15 mg
   Folna kislina 300 mcg
   Inozitol 300 mg
   Holin 300 mg
   Magnezij 90 mg

   Pozor! Zaradi jemanja vitamina B se lahko urin obarva svetlo rumeno. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali če manjka. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

   POZOR!
   • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
   • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
   • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
   • Hraniti izven dosega otrok.
   Tablete, ki vsebujejo celoten spekter vitaminov B in vitamin C in magnezij. Pomirjanje živčne napetosti in pomirjajo, varujejo srce in ožilje.

   V času fizičnega ali psihičnega stresa, prehranjevalnih zahtev naših povečanjem presnove. To je lahko še posebej velja za hranilne snovi, ki spadajo v družino B vitaminov, predvsem iz dveh razlogov. Prvič, igrajo pomembno podporno vlogo pri proizvodnji energije, in funkcije centralnega živčnega sistema, in drugič, da so voda soluable in zato ne shranjujejo v telesu. Ti dejavniki lahko vitamini B bolj dovzetni za izčrpavanje v času stresa v primerjavi z drugimi hranilnimi snovmi. To je razlog, zakaj kakovost kompleks B vitaminov, z visoko biološko razpoložljivostjo oporo CaliVita ® Stres sManagement izdelka.

   Vitamini, ki pripadajo tej kompleks vključuje B1 tiamin, B2 riboflavin, niacin B3, B5 pantotensko kislino, B6 piridoksin, biotin B7, B8 inositol, B9 folno kislino in B12 kobalamin. Holin, hkrati pa tehnično ni vitamin, ki je pogosto vključen v to skupino, saj deluje v tesni povezavi s folno kislino in kobalamin. Veliko teh pomembnih hranil, so vključeni v presnovnih procesih, ki pretvarjajo ogljikovih hidratov in maščob v energijo. Kot je dobro, B vitamini igrajo ključno vlogo pri oblikovanju in proizvodnji rdečih krvnih celic, ki so pomembne za izvajanje kisika do celic. Več vitaminov B igrajo pomembno vlogo pri proizvodnji hormonov, in ureditev ravni holesterola. Drugi, kot holin in inozitol vlogo pri prenosu živčnih impulzov, podpira celovitost živčnih celicah in prispeva k zdravo delovanje centralnega živčnega sistema.

   CaliVita ® izboljšano formulo z dodatkom vitamina C in magnezija. Vitamin C je še voda soluable vitamina, ki pripomore k sintezi nekaterih neurotransmitting hormonov, ki so ključnega pomena za delovanje možganov in lahko vplivajo na razpoloženje. Kot tudi, da prispeva k proizvodnji energije procesov v našem telesu. Magnezij je tudi bistvenega pomena za podporo procesa pretvorbe maščob in ogljikovih hidratov v uporabno energijo.

   Opombe:
   Ko je jemanje vitamina B kompleks v urinu lahko postane temno rumene barve in ima poseben vonj, s stalno telesno obremenitvijo - na primer v profesionalnem športu - lahko je komaj opazna.
   7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
   ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

   • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
   • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
   • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
   • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
   • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
   • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
   • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
   arrow

   Stress Management - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Trenutno še ni ocen.
   0
   0
   0
   0
   0
   arrow
   Garancija najnižje cene
   Stress Management B-Complex
   Nazaj na vsebino