Ac Zymes - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Ac Zymes

AC-Zymes
Probiotiki Calivita
Probiotični pripravek

100 kapsul
Količina na zalogi: 21
22.50 €
mlečni izdelkiAc Zymes 100 kapsul

 • Izjemno visoka vsebnost aktivnih sestavin: vsebuje 2 milijardi koristnih bakterij.
 • Majhna kapsula, ki jo je enostavno pogoltniti.
 • Kapsula se raztopi v črevesju in učinkuje točno na pravem mestu.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Ac Zymes

Probiotyk

pripravek iz mlečnokislinskih bakterij

AC-Zymes je probiotični pripravek, ki vsebuje veliko bakterij Lactobacillus acidophilus. Lb. acidophilus je zelo odporna in uporabna bakterija, ki je del normalne bakterijske flore našega prebavnega trakta. Naloga bakterij v našem organizmu je podpora in ohranjanje zdravega črevesnega sistema, saj lahko nadomeščajo vsakodnevno izgubljene probiotične celice in sodelujejo v aktivnostih imunskega sistema.


Komu ga priporočamo?
 • Med ali po zdravljenju z antibiotiki.
 • Osebam z želodčnimi težavami ali drisko.
 • Osebam, ki so podvrženi škodljivim učinkom alkohola in kajenja na črevesno floro.
 • V primeru prebavnih težav, ki so posledica stresa.

 


ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da so nekatere bakterije koristne in nam lahko skupaj z vlakni pomagajo ohranjati normalno bakterijsko floro prebavnega trakta ter tako zagotavljajo zdravo delovanje našega prebavnega sistema?

Za vse, ki želite imeti zdravo črevesno floro in ste pogosto izpostavljeni negativnim vplivom.
“Smrt prebiva v črevesju” – rek, ki so ga pripisali Hipokratu, pove veliko o tem, koliko je medicina vedela o človeškem telesu že pred 2000 leti. Pomen črevesja za zdravje še danes podpirajo vedno nove študije. Ker je črevesje preko hrane, ki jo zaužijemo, skoraj v neposrednem stiku z zunanjim svetom, potrebuje posebno zaščito. Če je tkivo zdravo, črevesje absorbira vitamine, vodo in hranila in v krvni obtok ne spusti škodljivih snovi. Ravnovesje črevesne flore je občutljivo na zunanje vplive in se lahko hitro poruši zaradi negativnih vplivov, kot so jemanje zdravil, kajenje, pitje alkohola, stres, uživanje hrane z veliko aditivov ipd.

VIRI:
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial – Kalliomäki M. in sod., Lancet. 7. april 2001; 357(9262): 1076–9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells – Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70.
** v času izdelave
Survival and therapeutic potential of probiotics organisms with reference to Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. – K. Kailasapathy, J. Chin Immunology and Cell Biology (2000) 78, 80−88.
100 kapsul

Doziranje
1 kapsula dnevno, zaužijte jo med obrokom, oz. takoj po njem.

Aktivne sestavine
Lactobacilus acidophilus 2 mrd

 • Pozor! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine). V primeru resnih bolezni želodca in črevesja (npr. razjed ali vnetnih črevesnih bolezni) se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom!
 • Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
 • V primeru driske, je dovolj, da acidophilus za 5-6 dni, da se vrnejo na normalne črevesne flore, razen ob formulo (velika poraba tekočine), prav tako bi bilo treba sprejeti ukrepe, radodaren!
 • V primeru kakršnih koli prebavil nelagodje, stanja ali bolezni (npr: driska, razjede, Crohnova bolezen), poiskati zdravniško pomoč usposobljenega pred jemanjem zdravila.
 • Med zdravljenje hudih glivičnih okužb (dermatoloških težav ali ginekološko) in po zdravljenju, morate vzeti acidophilus v dozi in trajanju, ki ga predpiše zdravnik.
 • V boju proti glivičnim boleznim česen in amino kisline arginin lahko tudi koristno.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
AC Zymes je izdelek, ki vsebuje bakterijsko mikrofloro, ki je bistvenega pomena za naše dobro počutje. Pomaga ohranjati ustrezno raven dobre črevesne bakterije v našem organizmu. Obstaja močna povezava med delovanjem črevesa in zdravje. Zdrava črevesna flora igra pomembno vlogo. Črevesna flora se lahko poslabša zaradi nezdravega načina življenja, uživanje alkohola, okoljske škode, nekatera zdravila, antibiotiki itd .. Ti rezultati pri množenju (škodljivih) črevesne bakterije. Kot rezultat so prebavni in imunski odziv oslabi in lahko pride še več težav s splošno dobro počutje.

Lactobacillus acidophilus

Je vredno, da bi v takih razmerah dopolnil, ki zagotavljajo bakterije, kot so bakterije Lactobacillus acidophilus, ki so del normalne črevesne mikrofloro.

Visoka kakovost izdelkov - AC Zymes zagotavlja samo v eni kapsuli 2 milliards teh prijaznih bakterij. Takšen izdelek se imenuje probiotik in koristi delovanje našega telesa.

Lactobacillus acidophilus je posebno odporna in koristne bakterije. To lahko živijo tako dolgo kot 10 dni ali več v prebavnem sistemu. Številne znanstvene študije so pokazale, da Lactobacillus acidophilus upočasni širjenje nekaterih škodljivih mikroorganizmov, predvsem z ustvarjanjem kislih pogoje, ki so neugodne za nekatere od patogenov, kot so clostridiums, bakterije ali glivice, ki jih sproščajo snovi, ki učinkujejo na antibiotike ali s tekmovanje za hrano z drugimi mikroorganizmi. Pri tem je treba opozoriti, da L. acidophilus sodeluje tudi pri prebavi hrane povečuje absorpcijo proteinov, maščob in nekaterih mineralov, kot so: bakra, kalcija, železa, cinka in mangana. Imajo tudi možnost, da bi nekaj vitaminov: niacin, riboflavin, vitamin B1 (tiamin), pantotensko kislino in tudi se spustijo na nivo holesterola. Lactobacillus acidophilus pomaga zagotoviti podporo za zdrav prebavni sistem, ki ga pomagajo ohranjati normalne bakterije floro prebavnega kanala. L. acidophilus so zelo koristne pri zdravljenju glivične okužbe in tudi zdravljenje pomoč aken in kožnih težav.

Uporaba AC Zymes dnevno med obroki bo pomagalo ohraniti dobro prebavo in zdravje črevesja. Kapsula zajema bakterije je odporna na želodčno kislino in zato zagotavlja visoko kakovost tega izdelka.

* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial – Kalliomäki M. in sod., Lancet. 7. april 2001; 357(9262): 1076–9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells – Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70.
** v času izdelave
Survival and therapeutic potential of probiotics organisms with reference to Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. – K. Kailasapathy, J. Chin Immunology and Cell Biology (2000) 78, 80−88.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Ac Zymes - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Ac Zymes
Best seller
Nazaj na vsebino