Easy Time - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Easy Time

Easy Time
Izdelki za pomoč pri presnovi
60 kapsul

naravna pomoč pri odvajanju
Na zalogi
25,00 €
Easy Time - naravna pomoč pri odvajanju
propagácia zľava 25% >>
Calivita Easy Time

papaja za prebavo

S kombinacijo naravnih zelišč in vlaknin prehransko dopolnilo Easy Time pomaga pri čiščenju oziroma praznjenju črevesja ter hkrati podpira ustrezno delovanje in redno praznjenje črevesja.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Osebam, ki se spopadajo z zaprtjem in/ali hemoroidi

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli da prehrana s premajhnim vnosom vlaknin, nizek vnos tekočin, življenjski slog z malo fizične aktivnosti in stres, lahko oslabijo vašo prebavo?
60 kapsul

Doziranje:
Priporočeni dnevni vnos (PDV):
1 kapsula zvečer, pred spanjem

SESTAVINE
Aktivne sestavine
200 mg Glukomanan
100 mg Lubje cascara sagrada v prahu
100 mg Plod sene v prahu
1 mg Kapsaicin

Neaktivne sestavine: Glukomanan, lubje cascara sagrada v prahu (Rhamnus purshiana), plod sene v prahu (Cassia fistula), želatina (kapsla), kapsaicin, sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina
  • Ni primerno za osebe, mlajše od 12 let.
  • Ni primerno za nosečnice in doječe matere.
HITRO, UČINKOVITO IN NARAVNO

Pri zadnjem vam lahko pomagamo z našim novim izdelkom Easy Time. Vsebuje vlaknine in najboljša zelišča, ki lahko v kratkem času naravno pripomorejo k odvajanju blata. Kapsulo vzemite zvečer, nov dan pa lahko zjutraj začnete bolj olajšano. Občutek ugodja bo večji in vaš dan bo ponovno potekal v normalnem ritmu, saj boste blato končno lahko spet odvajali brez napora.

Poglejmo, katera zelišča Easy Time vsebuje.


Krhlika
Krhlika velja za eno najmočnejših zelišč, ljudje, ki so blizu naravi, pa jo uporabljajo že zelo dolgo. Njeno lubje spodbuja odvajanje blata in učinkovito pomaga v primerih, kjer blažje metode več ne delujejo.

Kasija

Imenuje se kasija ali indijska sena, v angleščini pa je znana celo kot »ploha zlata« (shower of gold). Poleg tega, da je čudovito cvetoče drevo, je ta rastlina, ki izvira iz Indije, tudi močno in učinkovito zelišče. Že dolgo ga uporabljajo za čiščenje črevesja, obstajajo pa tudi zapisi o protiparazitskem učinku ter sposobnosti celjenja ran. V kozmetični industriji se uporablja za nego las, saj jih naredi močne in sijoče.

Kapsaicin
Kapsaicin je ena izmed sestavin čilija. Stimulira nastajanje sluzi v želodcu in s tem pospešuje prebavo. Podpira nastajanje krvi in prekrvavitev po celem telesu in s tem pomaga pri naravni regeneraciji.

Glukomanan
Glukomanan, pridobljen iz hudičevega jezika, se v azijski kulturi uporablja že tisočletja. Ker je vlaknina, ob vstopu v želodec vpije tekočino in nabrekne ter nekajkrat poveča svojo prostornino. Ko doseže črevesje, zmehča blato, ki zato lažje prehaja skozi debelo črevo.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

Easy Time - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Garancija najnižje cene
Easy Time Calivita
Nazaj na vsebino