Nopalin - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Nopalin

Nopalin
200 tablet

Doziranje:
Trikrat po 2 tableti na dan, ob obroku. Izdelek je namenjen odraslim osebam (nad 14 let)! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Aktivne sestavine
300mg Dehidrirani nopal

tablete z vlakni kaktusa nopal

Nopalin, ki je izdelan iz kaktusove fige, podpira razstrupljanje in kot bogat vir vlaken pozitivno vpliva na delovanje črevesja. Obenem telesu zagotavlja vitamine (B1, B2, niacin) in minerale, aktivne sestavine v izdelku pa lahko preprečijo absorpcijo maščob ter povečajo njihovo  razgradnjo in izločanje. Ker izdelek deluje kot diuretik, podpira delovanje mehurja in pomaga ledvicam. Sestavine v izdelku pospešujejo metabolizem in so zato učinkovita podpora pri nadzoru teže in preoblikovanju postave.


Pomaga vzdrževati ustrezno telesno težo, uravnava količino izločanja želodčne kisline in znižuje holesterola in trigliceridov v krvi. Morda bi bilo idealno dopolnilo za razstrupljanje režime in telesne mase zmanjšuje prehrane, kot tudi.


Komu ga priporočamo?

  • Vsem na shujševalni dieti zaradi občutka sitosti, ki je posledica jemanja tablet.
  • Za zmanjšanje težav z zaprtjem.
  • Sladkornim bolnikom za uživanje več vlaken.
  • Vsem, ki se spopadajo s težavami s celulitom.

  • Pripravek iz vlaken, ki niso vlakna žit.
  • Visoka vsebnost vlaken.
  • Posušen kaktus nopal, ki ga je zaradi oblike tablete mogoče enostavno pogoltniti in nima neprijetnega okusa.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da je neuspeh shujševalnih diet pogosto posledica psihičnega in fizičnega občutka lakote? Vlakna kaktusove fige, osnovne sestavine Nopalina, med presnovo nabreknejo in s tem povzročijo občutek sitosti.

Nopal
Nopal (Opuntia streptacantha), znan tudi kot opuncija, je puščava kaktus, ki izvira iz Mehike, jugozahodu ZDA, in jih je mogoče najti tudi na Kanarskih otokih. Ima izjemne hranilne lastnosti, saj vsebuje številne pomembne vitamine in minerale, kot tudi prehranske vlaknine.
Nopal je bogata vitaminov B1 (tiamin), B2 (riboflavin) in B3 (niacin), kot tudi vitamina C. Vsebuje bioflavonoide in koristne minerale, kot so kalij in kalcij. To je dober vir lahko prebavljivih beljakovin, ki vsebuje 17 vrst aminokislin, tudi 8 bistvenih aminokislin.

Poleg zagotavljanja vseh teh hranil, lahko Nopal kaktusa pomagala zagotoviti prehransko podporo diete teža upravljanja, kakor tudi razstrupljevalna režimom. To je zato, ker so v nopal kakovosti vlaken je seveda hidrofilna. Nopalin je prav tako odlično prebavo pomaga, lakota zatiranja formule, ki spodbuja normalizacijo telesne teže in lahko učinkovito dopolni prehrana hujšanje.Težnja, da absorbira vodo povzroči vlakna nabreknejo, kar lahko pomaga podporo občutke saiety in zmanjšanje kalorij kot rezultat. Do te mere, da se odpadki in strupi se lahko suspendiranih v vodi, lahko vlaknine pomagajo absorbirati in vežejo s temi snovmi in odpravo podpore iz telesa. V Mehiki se uporablja tudi kot hrana. To je prav tako užival kot solata, v juhah ali kot okras.

Nopal ima številne prednosti, kot so:
- Je antioksidant,
- Pomaga ohranjati pravilno telesno težo,
- Regulira funkcije prebavil,
- Izbriše končni del debelega črevesa,
- Stabilizira raven sladkorja v krvi,
- Ima pozitiven učinek na jetra celice delajo,
- Vpliva na presnovo holesterola,
- Usklajevati redno izločanje žolča in encimov trebušne slinavke,
- Podpira presnovo trigliceridov,
- Preprečuje nastanek bolezni življenjskega sloga,
- Odlična v boju proti hemoroide.


Opozorilo

Pozor! Nopalin vedno vzemite z veliko tekočine, ki pomaga pri nabrekanju vlaken in občutku sitosti!

Nazaj na vsebino