Pure Yucca - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Pure Yucca

Pure Yucca
Formule na osnovi zelišč
Juka za razstrupljanje

100 kapsul
Količina na zalogi: 19
20.90 €
juka
Juka je odlično sredstvo za razstrupljanje in čiščenje. Podpira tudi imunski sistem telesa.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Pure Yucca

juka za čiščenje telesa

prehransko dopolnilo

Izdelek Pure yucca vsebuje 500 mg juke v vsaki kapsuli.


Komu ga priporočamo?

juka za razstrupljanje


Saponini, tj. naravne aktivne sestavine v juki, podobne steroidom, delujejo kot diuretik, antioksidant, spazmolitik in tudi protivnetno. Izvleček saponinov vsebuje več encimov, klorofil, antioksidante in druge aktivne sestavine. Izdelek Pure Yucca lahko pomaga pri razstrupljanju prebavnega sistema, saj pospešuje presnovo in s tem izločanje škodljivih snovi. Blagodejno vpliva na normalno delovanje ledvic in področje ženskih genitalij.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da Indijanci juko imenujejo »drevo življenja«?
100 kapsul

Doziranje
Trikrat po 2 do 3 kapsule na dan z velikim kozarcem vode.

Aktivne sestavine
juka v prahu (v eni kapsuli) 500 mg

Pozor! Med prečiščevalno dieto je nujno zagotoviti vnos velikih količin tekočine; zraven kapsul zato spijte vsaj 1–2 velika kozarca vode. Priporočamo, da spijete 2–3 litre vode na dan, da omogočite lažje izločanje odpadnih snovi. Po začetku terapije z juko se lahko pojavijo obilno uriniranje, driska ter padec kalija v telesu. Do tega pride zaradi učinka povečanja presnove in razstrupljevanja. Temu se lahko  izognete s pravilnim odmerjanjem in ustrezno prehrano ali pa z vegetarijansko dieto, ki jo sestavi dietetik. Otroci, mlajši od 10 let, lahko izdelek uživajo le v primeru zdravniškega priporočila. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!
Yucca, ki se imenuje "drevo življenja", je odprta za razstrupljanje, čiščenje, imunski sistem, ki podpira vsebino. Njegov glavni učinek je posledica enem od njegovih sestavin, saponin v ljudski medicini. Ta snov je v glavnem uporablja za svoje mukolitične učinkom in razstrupljanje delovanja.

Saponini

Veliko zdravstvenega interesa v Yucca je bil zaradi svoje visoke vsebnosti naravnega, detergentom, kot spojine najdemo v rastlinah, imenovanih saponin. Saponin dobi svoje ime iz latinske besede "Sapo", kar pomeni, milo. Saponini so slabo absorbira človeškega metabolizma in to je eden od dejavnikov, ki lahko predstavljajo prepričanju med številnimi Naturopaths da Yucca pomaga očistiti prebavila. Kot naravni diuretik, lahko saponini pomaga povečati izločanje odpadnih snovi iz telesa s postopkom diureze. Prav tako so študije so pokazale, da lahko saponini pomaga pri nižjih nivojih serumskega holesterola z vezavo žolčnih soli, in jih na voljo za pomoč pri absorpcijo holesterola. Saponini lahko pospeši tudi razpad in Absorbcijski nekaterih hranil, kot so kalcij in silicij, s tem pa spodbuja prebavo in izločanje odpadkov.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Pure Yucca - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Pure Yucca
Nazaj na vsebino