Shark Aid - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Shark Aid

Shark Aid
90 tablet

Doziranje:
2 tableti pred obrokom trikrat na dan. Izdelek je namenjen odraslim osebam (nad 14 let)! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Aktivne sestavine
750mg Hrustanec morskega psa
hrustanec morskega psa

Shark Aid je prehransko dopolnilo s hrustancem morskega psa. Slednji je bogat s snovmi, ki so tudi sestavni deli človeškega hrustanca, na primer hondroitin sulfatom.

Komu ga priporočamo?
  • Športnikom in osebam, ki opravljajo težka fizična dela.
  • Osebam, ki imajo izredni napor na hrustanec.
  • Starejšim za podporo normalnega delovanja hrustanca in ustrezno hondrifikacijo.

Ali ste vedeli?
Ali stevedeli, da morski psi v telesu nimajo kosti, ampak zgolj hrustanec?
Povzetek:
Morski psi so živi na Zemlji že več kot 400 milijonov let v nespremenjeni obliki. Te tako imenovane Hrustančaste ribe obdelajo odlično zdravje, in vsak del svojega telesa služi njihovo preživetje. Uporablja kot prehransko dopolnilo, hrustanca morskih psov podpira zdravo delovanje sklepov.

Sharks pojavil pred več kot 400 milijoni let in so mislili, da je prvi živali razviti zapleteno večstopenjskega imunski sistem. Čeprav je mehanika morskih psov imunski sistem ni bil v celoti raziskano, ali razume, morski psi ne zdi, da so izjemno odporne na bolezni in okužbe. Eden od razlogov je lahko, da je, medtem ko imajo ljudje protitelesa, ki so "spijo" in ga je treba aktivirati, da se odzove na patogena, se zdi, morski psi, da imajo protitelesa, ki so genetsko kodirane biti pripravljena ves čas. Tako lahko pes ima veliko hitrejši in bolj učinkovit imunski odziv od ljudi. Kot je dobro, psi imajo dva, edinstvene limfne organe (epigonal in Leydigovih žleze), ki se nahajajo v nobenem drugih vrst živali. Ima dva dodatna žleze, ki sodelujejo pri levkocitov (tj belih krvnih celic), tvorba lahko zagotavljajo vrhunsko podporo imunskemu sistemu, vendar pa bi se lahko tudi nadomestilo za to, da imajo morski psi nimajo kosti, tipično lokacijo za proizvodnjo levkocitov pri ljudeh.

Shark okostja so v celoti izdelana iz hrustanca in je to lahko še en dejavnik, saj so nekatere študije kažejo, da je hrustanec morskega psa ponavadi zavira nastajanje in rast novih krvnih žil. Takšen ukrep lahko zavirajo nekatere patogene dogajanja v telesu, saj lahko tak razvoj zahteva večjo kisika in krvi napajanje da raste in širi svoj vpliv na presnovo.

Druge raziskave so osredotočene na hrustanca morskega psa kot prehranske pomoči za sklepih. To lahko pomaga zagotoviti hranila, ki se uporabljajo v ustreznem chondrification (gradnjo novega hrustanca tkivo), in nekatere študije so pokazali, da je hrustanec morskega psa protivnetne lastnosti.

Opozorilo
Pozor! Ker zavira nastajanje novih krvnih žil, hrustanca morskega psa ne smete uživati med nosečnostjo in dojenjem ter pred in po operaciji. Izdelka ne jemljite, če imate alergijo na ribe ali mehkužce! V primeru bolezni srca in ožilja se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom.

*Krepko odebeljena sestavina v izdelku (hrustanec morskega psa; trnež) lahko povzroča alergije ali preobčutljivosti.
Nazaj na vsebino