Pro-STP - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Pro-STP

Pro-STP
Samo za moške
Zaščita prostate

60 kapsul
Količina na zalogi: 78
46.50 €
Pro-STP je izdelek, ustvarjen posebej za moške. Njegova glavna sestavina je ekstrakt grmičaste palme, ki podpira pravilno delovanje prostate. Selen podpira zaščito celic, cink pa blagodejno vpliva na pravilno delovanje spolnih organov.
propagácia zľava 25% >>
arrow

Calivita Pro-STP

preprečevanje težav s prostato

Pripravek za prostato

Pri neprijetnih simptomih težav s prostato si lahko pomagamo tudi z naravnimi pripravki, kot je na primer izvleček grmičaste palme, ki jo vsebuje izdelek Pro-STP.

Benigno povečanje prostate kot fiziološki pojav, lahko predvsem starejšim moškim povzroči neprijetne simptome (pogosto uriniranje ponoči in kasneje tudi podnevi). Pri neprijetnih simptomih težav s prostato si lahko pomagamo tudi z naravnimi pripravki, kot je na primer izvleček grmičaste palme, ki jo vsebuje izdelek Pro-STP. Le ta je pomembna za ohranjanje normalne urinarne funkcije pri moških nad 45 let ter za zdravje prostate. Kopriva medtem pomaga pri vitalnosti in daje občutek večje energije ter blagodejno vpliva na kožo. Cink in selen nista le odlična antioksidanta, saj imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ampak lahko prispevata tudi k pravilnemu delovanju moških spolnih organov. Cink namreč prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi, selen pa ima vlogo pri nastajanju semenčic.


Komu ga priporočamo?
 • Moškim za normalno delovanje prostate.
 • Moškim nad 40. letom, ki prisegajo na naravne pripravke.ALI STE VEDELI?
Benigno povečanje prostate lahko povzroči neprijetne simptome pri starejših moških (pogosto in težko uriniranje ponoči in kasneje , podnevi ), vendar jih je mogoče učinkovito lajšati z naravnimi preparati. Izvleček sagovca in letne koprive s protivnetnim in diuretičnim učinkom lahko zmanjšata simptome, ki jih povzročajo povečana prostate in vnetja. Kompleks fitosterolov je izdelan iz koristnih sestavin, ki lahko zavirajo encime, odgovorne za povečanje prostate. Cink in selen nista le odlična antioksidanta, pač pa lahko prispevata tudi k pravilnemu delovanju moških spolnih organov.

Ali ste vedeli, da povečanje prostate prizadene kar polovico moških med 51. in 60. letom starosti, pri moških nad 80. letom pa za povečanjem prostate trpi kar 90 odstotkov moških?*
60 kapsul

Doziranje
2 kapsuli dnevno

Aktivne sestavine
Ekstrakt grmičaste palme 600 mg
Koncentrat koprivinih listov 300 mg
Laneno seme v prahu 300 mg
Kompleks fitosterolov (40 % beta sitosterola) 200 mg
Cink 30 mg
Likopen 5 mg
Izvleček črnega popra (50:1) 2 mg
Selen 160 mcg

Pozor! Izdelek je namenjen izključno moškim. Ne priporočamo otrokom in ženskam, zlasti ne med nosečnostjo in dojenjem. Če jemljete pripravke z estrogenom ali antiepileptike, se pred uporabo tega izdelka posvetujte s svojim zdravnikom.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Pro-STP je bogastvo do 8 sestavin, ki skrbijo za moškost.

Živimo v časih, ko intimne težave moških ne bi smele biti tabu. Zato je v naši ponudbi izdelan Pro-STP izdelek posebej za moške. Njegove aktivne sestavine podpirajo pravilno delovanje telesa. Prisotnost m.in. izvleček iz sadne sabalne palme pomaga ohranjati pravilne funkcije moškega spolnega sistema.

Prostata (prostata) je moški prsni organ, ki se nahaja med mehurjem in rektumom. Povečana prostata lahko stisne sečnico in mehur, zaradi česar je težko urinirati.

Kako delujejo aktivne sestavine Pro-STP?
 • ugodno vplivajo na prostato in urinarni sistem, omejiti stalno potrebo po obiskih stranišča (izvleček sadja sabalne palme, listov koprive)
 • izboljša kakovost semena, ugodno vpliva na spermatogenezo (selen)
 • prispevajo k ohranjanju plodnosti in ohranjanju ustrezne ravni testosterona v krvi (cink)
 • podpira prebavo in absorpcijo sestavin izdelka (črni poper)
 • skrbi za ustrezno raven holesterola v krvi (rastlinski fitosteroli)
 • Izdelek je tudi bogastvo lanenih in likopenskih semen.

Koga še posebej priporočamo Pro-STP?
 • Moškim, ki imajo težave s prostato.
 • Vsi moški, zlasti po 40, skrbijo za genitourinarni sistem.

Ali ste vedeli, da ... hipertrofija prostate prizadene 20% moških, starejših od 45 let, več kot 50 let težav z uriniranjem poroča 50% predstavnikov moških in po 70% hipertrofije prostate ovira 90% moških?
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Pro-STP - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Pro-STP
Nazaj na vsebino