Pure Inulin - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Pure Inulin

Pure Inulin
Izdelki za pomoč pri presnovi
100 % naravne vlaknine

198,5 g
Količina na zalogi: 12
28.90 €
inkolin iz cikorijePure inulin vsebuje 100% čisti inkolin iz cikorije, ki ga je mogoče preprosto odmeriti in pripraviti (popolnoma se raztopi), brez dodatkov, snovi, ki podpirajo predelavo.

propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Pure Inulin

čisti inulin iz cikorije

100 % naravne vlaknine

Pure Inulin vsebuje 100-odstotno čisti inulin v prahu, ki je pridobljen iz cikorije. Odličnost teh vodotopnih vlaknin je v njihovi sposobnosti, da vstopijo v črevesje v nespremenjeni obliki.


Komu ga priporočamo?

ALI STE VEDELI?
Pure Inulin vsebuje 100-odstotno čisti inulin v prahu, ki je pridobljen iz cikorije in podpira normalno delovanje črevesja. Odličnost teh vodotopnih vlaknin je v njihovi sposobnosti, da vstopijo v črevesje v nespremenjeni obliki, kjer služijo kot odlična hranila za razmnoževanje uporabnih bakterij ter obenem zavirajo razmnoževanje škodljivih bakterij v črevesju, zmanjšujejo nastajanje strupenih snovi in podpirajo normalno delovanje prebavnega ter imunskega sistema.

Ali ste vedeli, da se po rezultatih vitaminskega testa kar petina naših članov sooča s prebavnimi težavami?
198,5 g

Doziranje
Pomešajte 1 čajno žličko (5,8 g) s hrano ali pijačo, največ trikrat dnevno.

Aktivne sestavine
Inulin v prahu 17.4 g

Če začnete jemati Pure Inulin, ne pozabite popiti zadostnih količin tekočine na dan. Priporočamo vam, da postopoma povečujete količino prahu, dokler ne pridete na priporočeni dnevni odmerek. Druga zdravila in prehranska dopolnila vzemite vsaj 2 uri pred ali po jemanju izdelka Pure Inulin.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Pure Inulin je formula, ki vsebuje 100% topnih vlaken, ki se lahko dodajo jedem in pijačam. Inulin, pridobljen iz cikorije, skrbi za mikrobiološko ravnovesje črevesja, sodeluje pri razgradnji strupenih snovi, podpira delovanje prebavnega sistema, podpira zaščito telesa pred simptomi sindroma razdražljivega črevesja, pozitivno vpliva na vzdrževanje ustrezne telesne teže, skrbi za kardiovaskularni sistem in sodeluje pri regulaciji glukoze v krvi.

Sindrom razdražljivega črevesja - IBS

Družbeni problem - Sindrom razdražljivega črevesja (IBS) draži vsakega petega pola, njegovi simptomi pa se povečajo v času stresa in živčnosti. Problem je trikrat pogostejši pri ženskah in se ponavadi pojavi med 30 in 50 leti, kar bistveno poslabša kakovost življenja ...
Poleg driske in zaprtja morate skrbeti za napenjanje, slabost, polnost po majhnem obroku, krče v trebuhu in krče ter motnje spanja, glavobole in težave s koncentracijo. Lahko signalizirajo nepravilno delovanje črevesja!

>> Ne odpuščajte IBS, izboljšajte kakovost svojega življenja z injekcijami cikorije
Koren cikorije v svoji sestavi vsebuje kar 44% inulina - naravne snovi, ki spada v družino prebiotikov. To je topna frakcija prehranskih vlaknin, ki jih prebavni encimi ne prebavijo. V debelem črevesu je odličen medij za razvoj koristnih, probiotičnih bakterij iz rodu Bifidobacterium in Lactobacillus acidophilus, potrebnih za telo, hkrati pa omejuje rast patogenih bakterij.

Učinki cikorije - inulina

 • skrbi za mikrobiološko ravnovesje črevesja,
 • sodeluje pri distribuciji strupenih snovi,
 • podpira delovanje prebavnega sistema,
 • podpira zaščito telesa pred simptomi sindroma razdražljivega črevesa,
 • blagodejno vpliva na vzdrževanje ustrezne telesne teže,
 • skrbi za kardiovaskularni sistem,
 • je vključen v uravnavanje glukoze v krvi.

Pozor!
Z uživanjem čistega inulina zagotovite telesu zadostne količine tekočine.
Hranite 2-urni interval med vnosom čistega inulina in dobavo zdravil in drugih prehranskih dopolnil.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Pure Inulin - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Pure Inulin
Nazaj na vsebino