Organic Acai - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Organic Acai

Premium Organic
bio acai sok z jabolkom in divjo češnjoNazaj na seznam izdelkov

473 ml
Količina na zalogi: 4
40.90 €
100% acai sok
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Organic Acai

bio acai sok

bio acai sok z jabolkom in črno češnjo

Acai (izgovorjeno asai) je sadje iz jagod iz amazonskih deževnih gozdov. Naš izdelek ima certifikat ekološko, saj izvira iz kmetij s kontrolirano ekološko pridelavo.


Komu ga priporočamo?
 • Osebam, s stresnim življenjskim slogom in tistim, ki se nepravilno prehranjujejo, prebivalcem onesnaženih mest in vsem, ki redno uživajo alkohol.
 • Osebam, ki iščejo okusna dopolnila ekološkega.

Acai (izgovorjeno asai) je sadje iz jagod iz amazonskih deževnih gozdov, ki je izjemno bogato z antioksidanti, poleg tega pa vsebuje tudi vitamine B1, B2, C in E, niacin, železo, kalij, fosfor, kalcij, različne aminokisline ter tudi nenasičene maščobne kisline. Bogat je z vlakninami, vsebuje pa zelo malo sladkorja.

Domorodci so acai sadje uporabljali pri odpravljanju različnih bolezni in tegob: težav s kožo, menstrualnih bolečin, težav s prebavo, diabetesu, srčnih boleznih in različnih vrstah raka.

Sadeži v izdelku, kot so acai, jabolka in divje češnje, pomagajo uravnavati ravni sladkorja v krvi. Na naraven način uravnavajo ravni maščob in pomagajo vzdrževati normalen krvni tlak. Zmanjšujejo vnetne procese v telesu.

Izdelek ima certifikat ekološke pridelave, ki zagotavlja, da so njegove sestavine pridelane pod strogim nadzorom na ekoloških kmetijah.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da acai že v 24 urah po trgatvi izgubi večino svojih hranilnih sposobnosti in ga je zato potrebno nemudoma predelati v pire ali sok?

Preizkusite naš nov izdelek ter s tem okusnim in posebnim sokom sadja poskrbite za antioksidativno zalogo za vso družino ali ga uporabite kot dopolnilo pri shujševalni dieti!
473 ml

Doziranje
2 jušni žlici na dan (30 ml).

Aktivne sestavine
Sok celih sadežev acai (Euterpe oleracea) 25010 mg
koncentrat jabolčnega soka 3130 mg
koncentrat soka divje češnje 3185 mg

 • Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v roku 45 dni!
 • Ne priporočamo nosečnicam ali doječim materam.
 • Osebe z okvarami ledvic naj se pred uporabo posvetujejo s svojim osebnim zdravnikom, saj izdelek vsebuje večje količine kalija.
 • Ni priporočljivo za bolnike, ki jemljejo zaviralce imunskega sistema.

Pred uporabo dobro pretresite! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi, umaknjeno od pretirane vročine. Izdelka ne zmrzovati. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka.

Acai je eksotično sadje, ki izvira iz amazonskega deževnega gozda, ki je izredno bogata z antioksidanti, hkrati pa vsebuje tudi vitamine B1, B2, C in E, niacin, železo, kalij, fosfor, kalcij in različne aminokisline. Ima visoko vsebnost vlaknin, vendar pa vsebuje relativno malo sladkorja. Aborigini se uporablja sadje za zdravljenje različnih težav, kot so: kožnih obolenj, menstrualne bolečine, prebavne težave, temveč tudi za sladkorno bolezen, bolezni srca in različnih vrst raka. Naš izdelek ekološkega certificiranja izvira iz kontroliranih ekoloških kmetijah.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Organic Acai - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Organic Acai
Organic Acai Pack
4x 473 ml
Nazaj na vsebino