Organic Acai - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Organic Acai

Organic Acai
473 ml

Doziranje:
2 jušni žlici na dan (30 ml).

Aktivne sestavine
30m gtrdne snovi ekološko pridelanega sadja Acai
Organic Acai Pack
4x 473 ml
bio acai sok

AKCIJA: Pri nakupu Organic Acai Pack vam pripada 25 % popust in brezplačna dostava! Paket vsebuje 4 plastenke bio acai soka s certifikatom organske pridelave v ljubki in priročni embalaži, primerni za dostavo. Naročite ga še danes!

Acai (izgovorjeno asai) je sadje iz jagod iz amazonskih deževnih gozdov, ki je izjemno bogato z antioksidanti, poleg tega pa vsebuje tudi vitamine B1, B2, C in E, niacin, železo, kalij, fosfor, kalcij in različne aminokisline. Bogat je z vlakninami, vsebuje pa zelo malo sladkorja. Domorodci so acai sadje uporabljali pri odpravljanju različnih bolezni in tegob: težav s kožo, menstrualnih bolečin, težav s prebavo, diabetesu, srčnih boleznih in različnih vrstah raka. Naš izdelek ima certifikat ekološko, saj izvira iz kmetij s kontrolirano ekološko pridelavo.

Komu ga priporočamo?
 • Osebam, ki potrebujejo močno zaščito antioksidantov (zaradi oksidativnega stresa), zlasti kadilcem, osebam s stresnim življenjskim slogom in tistim, ki se nepravilno prehranjujejo, prebivalcem onesnaženih mest in vsem, ki redno uživajo alkohol.
 • Vsem, ki želijo ustrezno dopolnilo pri presnovnemu sindromu (ob visokih ravneh inzulina, poslabšani tolerance glukoze, prekomerni teži, visokem krvnem tlaku, povečanih ravneh trigliceridov in holesterola).
 • Osebam, ki iščejo okusna dopolnila ekološkega porekla pri zmanjševanju telesne teže.
 • Za večjo odpornost telesa.
 • Za podporo uravnovešenemu delovanju telesa.

 • Ekološki izdelek iz nadzorovane ekološke pridelave.
 • 100-odstotni acai. Vsebuje samo acai, brez drugega sadja ali mešanic.
 • Brez umetnih barvil ali dodanih arom.
 • V tekoči obliki in zato enostaven za uporabo. Pomeša se lahko s hrano ali pijačo.
 • Primerno za otroke.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da acai že v 24 urah po trgatvi izgubi večino svojih hranilnih sposobnosti in ga je zato potrebno nemudoma predelati v pire ali sok?

Preizkusite naš nov izdelek ter s tem okusnim in posebnim sokom sadja poskrbite za antioksidativno zalogo za vso družino ali ga uporabite kot dopolnilo pri shujševalni dieti!

Acai je z izrednim antioksidativnim učinkom in vplivom na zdravo delovanje telesa pravo supersadje. CaliVita te učinke shrani v stekleničko in jo svojim članom zagotovi v najučinkovitejši obliki: Organic Acai s 100-odstotno vsebino acai z ekološkim certifikatom. Izdelek ne vsebuje nobenega drugega sadja, zato pozitivnih učinkov acai na noben način ne redčimo. Sok sadja ima naravno eksotično aromo in se lahko enostavno odmerja za vse družinske člane. Izdelek ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom, barvil ali ojačevalcev okusa. Obdelani acai je proizveden na ekoloških kmetijah, zato ni onesnažen z umetnimi gnojili, pesticidi ali drugimi kemikalijami. To lahko pomeni daljše obdobje dozorevanja, vendar sadje na koncu tega procesa vsebuje več hranil in arom, pri procesu pa ne onesnažujemo prsti in obenem skrbimo za prihodnost naših otrok.
Povzetek:
Acai je eksotično sadje, ki izvira iz amazonskega deževnega gozda, ki je izredno bogata z antioksidanti, hkrati pa vsebuje tudi vitamine B1, B2, C in E, niacin, železo, kalij, fosfor, kalcij in različne aminokisline. Ima visoko vsebnost vlaknin, vendar pa vsebuje relativno malo sladkorja. Aborigini se uporablja sadje za zdravljenje različnih težav, kot so: kožnih obolenj, menstrualne bolečine, prebavne težave, temveč tudi za sladkorno bolezen, bolezni srca in različnih vrst raka. Naš izdelek ekološkega certificiranja izvira iz kontroliranih ekoloških kmetijah.

Opozorilo
 • Po odprtju izdelek hranite v hladilniku!
 • Ne priporočamo nosečnicam ali doječim materam.
 • Osebe z okvarami ledvic naj se pred uporabo posvetujejo s svojim osebnim zdravnikom, saj izdelek vsebuje večje količine kalija.
 • Ni priporočljivo za bolnike, ki jemljejo zaviralce imunskega sistema.
Nazaj na vsebino