Organic Acai - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Organic Acai

Organic Acai
Premium Organic
bio acai sok z jabolkom in divjo češnjo

473 ml
Na zalogi
100% acai sok
propagácia zľava 25% >>
Calivita Organic Acai

organski sok acai

bio acai sok


Acai (izgovorjeno asai) je sadje iz jagod iz amazonskih deževnih gozdov, ki je izjemno bogato z antioksidanti, poleg tega pa vsebuje tudi vitamine B1, B2, C in E, niacin, železo, kalij, fosfor, kalcij in različne aminokisline. Bogat je z vlakninami, vsebuje pa zelo malo sladkorja. Domorodci so acai sadje uporabljali pri odpravljanju različnih bolezni in tegob: težav s kožo, menstrualnih bolečin, težav s prebavo, diabetesu, srčnih boleznih in različnih vrstah raka. Naš izdelek ima certifikat ekološko, saj izvira iz kmetij s kontrolirano ekološko pridelavo.

Komu ga priporočamo?

 • Osebam, ki potrebujejo močno zaščito antioksidantov (zaradi oksidativnega stresa), zlasti kadilcem, osebam s stresnim življenjskim slogom in tistim, ki se nepravilno prehranjujejo, prebivalcem onesnaženih mest in vsem, ki redno uživajo alkohol.
 • Vsem, ki želijo ustrezno dopolnilo pri presnovnemu sindromu (ob visokih ravneh inzulina, poslabšani tolerance glukoze, prekomerni teži, visokem krvnem tlaku, povečanih ravneh trigliceridov in holesterola).
 • Osebam, ki iščejo okusna dopolnila ekološkega porekla pri zmanjševanju telesne teže.
 • Za večjo odpornost telesa.
 • Za podporo uravnovešenemu delovanju telesa.

sok acai

 • Ekološki izdelek iz nadzorovane ekološke pridelave.
 • Brez umetnih barvil ali dodanih arom.
 • V tekoči obliki in zato enostaven za uporabo. Pomeša se lahko s hrano ali pijačo.
 • Primerno za otroke.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da acai že v 24 urah po trgatvi izgubi večino svojih hranilnih sposobnosti in ga je zato potrebno nemudoma predelati v pire ali sok?

Preizkusite naš nov izdelek ter s tem okusnim in posebnim sokom sadja poskrbite za antioksidativno zalogo za vso družino ali ga uporabite kot dopolnilo pri shujševalni dieti!

certificirani acai sok

Acai je z izrednim antioksidativnim učinkom in vplivom na zdravo delovanje telesa pravo supersadje. CaliVita te učinke shrani v stekleničko in jo svojim članom zagotovi v najučinkovitejši obliki: Organic Acai s 100-odstotno vsebino acai z ekološkim certifikatom. Izdelek ne vsebuje nobenega drugega sadja, zato pozitivnih učinkov acai na noben način ne redčimo. Sok sadja ima naravno eksotično aromo in se lahko enostavno odmerja za vse družinske člane. Izdelek ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom, barvil ali ojačevalcev okusa. Obdelani acai je proizveden na ekoloških kmetijah, zato ni onesnažen z umetnimi gnojili, pesticidi ali drugimi kemikalijami. To lahko pomeni daljše obdobje dozorevanja, vendar sadje na koncu tega procesa vsebuje več hranil in arom, pri procesu pa ne onesnažujemo prsti in obenem skrbimo za prihodnost naših otrok.
473 ml

Doziranje
Priporočeni dnevni vnos (PDV):
2 jušni žlici na dan (30 ml).

Aktivne sestavine
25010 mg Sok celih sadežev acai (Euterpe oleracea)
3130 mg koncentrat jabolčnega soka
3185 mg koncentrat soka divje češnje
 • Po odprtju izdelek hranite v hladilniku!
 • Ne priporočamo nosečnicam ali doječim materam.
 • Osebe z okvarami ledvic naj se pred uporabo posvetujejo s svojim osebnim zdravnikom, saj izdelek vsebuje večje količine kalija.
 • Ni priporočljivo za bolnike, ki jemljejo zaviralce imunskega sistema.

Pred uporabo dobro pretresite! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi, umaknjeno od pretirane vročine. Izdelka ne zmrzovati. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka.
Acai je eksotično sadje, ki izvira iz amazonskega deževnega gozda, ki je izredno bogata z antioksidanti, hkrati pa vsebuje tudi vitamine B1, B2, C in E, niacin, železo, kalij, fosfor, kalcij in različne aminokisline. Ima visoko vsebnost vlaknin, vendar pa vsebuje relativno malo sladkorja. Aborigini se uporablja sadje za zdravljenje različnih težav, kot so: kožnih obolenj, menstrualne bolečine, prebavne težave, temveč tudi za sladkorno bolezen, bolezni srca in različnih vrst raka. Naš izdelek ekološkega certificiranja izvira iz kontroliranih ekoloških kmetijah.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

Organic Acai - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Garancija najnižje cene
Organic Acai
Organic Acai Pack
4x 473 ml
Nazaj na vsebino