Resveratrol Plus - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Resveratrol Plus

Resveratrol Plus
Antioksidanti Calivita
Resveratrol s koencimom q10

60 kapsul
Količina na zalogi: 18
35.50 €
rdeče vinoVerjetno veste o zdravilnih lastnostih rdečega vina. Resveratrol PLUS je edinstven antioksidant najvišje kakovosti - vir koncentrirane moči polifenolov - resveratrol iz rdečega grozdja, obogaten z izvlečkom grozdnih semen in koencimom Q10.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Resveratrol Plus

trans resveratrol in koencim q10

Resveratrol s koencimom Q10


V našem izdelku vrhunske kakovosti smo združili cenjeni resveratrol iz rdečega vina in grozdna semena, ki podpirajo delovanje krvnih žil, s koencimom Q10 ter tako poskrbeli za popolno zaščito sistema srca in ožilja, saj ima resveratrol vpliv na zdravje le tega. 


Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki želijo poskrbeti za zdravje srčno-žilnega sistema
 • Vsem za vzdrževanje zdravega delovanja telesa.
 • Vsem, ki opravljajo težko fizično ali mentalno delo.
 • Vsem, ki živijo stresno življenje.
 • Kadilcem.
 • Vsem, ki želijo uživati v koristnih učinkih resveratrola, ne da bi morali uživati alkohol.
 • Vsem, ki želijo živeti življenje, ki ni le dolgo, ampak tudi zdravo in polno energije.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da so Francozi, ki so znani po zmernem uživanju vina, bolj zdravi in živijo dlje od drugih narodov, ki uživajo podobno visoke količine nasičenih maščobnih kislin? Odkrili so namreč, da koristni učinki niso posledica alkohola, ampak resveratrola, ki ga najdemo v rdečem vinu.*

VIRI:
*The French Paradox; Lessons for other countries - Ferrieres, J. (2004). Heart 90 (1): 107–111
60 kapsul

Doziranje
1 kapsula dnevno, zaužijte jo med obrokom, oz. takoj po njem.

Aktivne sestavine
Izvleček resveratrola (50 % transresveratrola) 100 mg
Izvleček grozdnih semen 50 mg
Koencim Q10 20 mg

Pozor! Če trpite za katerimi od kroničnih bolezni ali redno jemljete zdravila, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!
V našem izdelku vrhunske kakovosti smo združili cenjeni resveratrol iz rdečega vina in grozdna semena, ki podpirajo delovanje krvnih žil, s koencimom Q10, ki celicam daje energijo, ter tako poskrbeli za popolno zaščito sistema srca in ožilja. Po drugi strani sestavine v izdelku pomagajo tudi pri zaščiti proti škodljivim učinkom prostih radikalov in lahko zaradi antioksidativnih sposobnosti upočasnijo proces staranja.

Mnogi ljudje so slišali o zdravstvenih podporo učinki rdečega vina. Resveratrol PLUS je premija za kakovost antioksidant formula, ki vsebuje vredne lastnosti polifenolov v rdečem vinu zgoščenih v kapsuli. Njegove druge aktivne sestavine delujejo v sinergiji za dopolnitev njene učinke celic zaščito.

Ste že slišali za zdravje, ki podpira učinke rdečega vina? Resveratrol PLUS je premija za kakovost antioksidant formula, ki vsebuje koristne lastnosti polifenolov v rdečem vinu zgoščenih v kapsuli. Ta in drugi, sodelovanje aktivnih sestavin, ki delujejo na sinergiji lahko dopolnijo celico ščiti učinkov resveratrola PLUS.

Po stari ljudski modrosti, eno skodelico na dan rdečega vina ni škodljiva. Ravno nasprotno, to je zelo koristno za naše zdravje. V začetku leta 1990, ta modrost povzročila znatno razburjenje, ko je postal izraz "francoski paradoks" znana v medicini. Ta izraz se nanaša na ugotovitev, da je pojavnost bolezni srca in ožilja med francoskimi ljudi, ki živijo na nekaterih področjih precej nižja kot med ljudmi, ki živijo v državah s podobno razvoja, ki vodi na podoben način življenja in uživanja podobne količine nasičenih maščob. Razlaga ne leži v genih, ampak predvsem v navade potrošnje vina, značilnih za te regije.

Ugodni učinki niso posledica alkohola, temveč jih najdemo v rdečem vinu polifenolne spojine, ki nudijo močno antioksidantno zaščito pred celico škodljive učinke prostih radikalov, podpira krvne žile in ima anti-aging učinek, kot dobro.

Najdemo v rdečem vinu najbolj znan polifenol spojina resveratrol in med svoje 4, se pojavljajo v naravi kemijskih oblikah, je trans-resveratrol, ki ima najboljšo biološko aktivnost. Proizvaja se v največjih količinah v vinske poganjka in lupine grozdja, ki pojasnjuje svojo prisotnost v rdečem vinu, pa tudi (na 1 liter rdečega vina obstaja 2-3 mg / l, v povprečju). Pojav francoski paradoks je navdušen zanimanje znanstvenikov in kot rezultat je danes resveratrol velja za enega izmed najbolj obetavnih naravnih antioksidantov.

Resveratrol PLUS formula CaliVita je več kot preprosta resveratrola izdelka. To je zapleteno formulo, ki vsebuje ne samo to učinkovino v koncentrirani obliki, toda tudi druge dopolnilne antioksidante, kot tudi. Dragocen izvleček iz grozdnih pečk, ki poleg svojih antioksidativnih učinkov, ki je znana po svojih podpornih žil učinkov in koencima Q10, ki podpira zdravo delovanje srca in je tudi nujno potrebna za proizvodnjo energije procesov na celični ravni prav.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Resveratrol Plus - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Resveratrol PLUS
Nazaj na vsebino