Arginine Plus - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Arginine Plus

Arginine Plus
Ostali izdelki Calivita
Povečanje vzdržljivosti

100 tablets
Količina na zalogi: 18
29.90 €
atletski možArginin spodbuja sintezo beljakovin, lahko vpliva na izločanje rastnega hormona in insulina, zaradi česar športniki pogosto dosežejo to aminokislino, da poveča pusto telesno maso. Prav tako podpira proces čiščenja telesa z razgradnjo stranskih produktov, ki izhajajo iz metabolnih procesov.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Arginine Plus

L-arginin

prehransko dopolnilo

Arginin je pogojno esencialna aminokislina, izdelek poleg L-arginina vsebuje tudi mangan, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri nastajanju vezivnega tkiva ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.


Komu ga priporočamo?
 • Športnikom in bodybuilderjem.
 • Vsem, ki opravljajo težka fizična dela.
 • Vsem, ki so izpostavljeni oksidativnemu stresu

ovečanje vzdržljivosti

Arginin je aminokislina, ki sodeluje pri delovanju, razvoju in obnovi mišic. Arginin spodbuja rastne hormone in insulin ter je predhodna sestavina esencialnega dušikovega oksida, ki razširja žile. Izdelek pomaga pri sintezi beljakovin ter izločanju rastnih hormonov in insulina, ker razširja žile, pa prispeva tudi k zaščiti sistema srca in ožilja. Izdelek poleg L-arginina vsebuje tudi mangan in Alfa-ketoglutarno kislino, katerih aktivne učinkovine vplivajo na normalno delovanje metabolizma in veznih tkiv, ohranjanje zdravih kosti in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Komu ga priporočamo?
 • Športnikom in bodybuilderjem.
 • Vsem, ki opravljajo težka fizična dela.
 • Vsem, ki so izpostavljeni oksidativnemu stresu

Ali ste vedeli?
Ena tableta Arginine Plusa vsebuje toliko l-arginina kot 4,5 kg orehov!

Ali ste vedeli, da se lahko tvorba arginina v telesu v določenih okoliščinah zmanjša (npr. stres, izčrpno fizično delo)?
100 tablets

Doziranje
1 tableta dnevno. Zaužijte jo zjutraj med obrokom ali takoj po njem.

Aktivne sestavine
L-arginin 500 mg
Alfa-ketoglutarna kislina 50 mg
Mangan 600 mcg

Pozor! Ni priporočljiva za bolnike s sladkorno boleznijo, ker lahko vpliva na izločanje insulina! Ni priporočljivo med nosečnostjo in dojenjem! Osebe, ki jemljejo zdravila proti visokemu krvnemu tlaku, diuretike ali antikoagulante, naj se pred jemanjem arginina posvetujejo z zdravnikom.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
 • Arginina ni priporočljivo za diabetike, saj lahko vpliva na izločanje inzulina.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Čeprav je naše telo je sposoben sintetizirati arginin, obstajajo določene situacije v življenju, ko se je njena proizvodnja zmanjšuje. Ena stvar, ki lahko povzroči takšno zmanjšanje, in je pogosto izkušeni in poznajo mnoge od nas je stres. Uporaba arginina se je znatno povečalo, saj ima več znanih koristne učinke. Vpliva na splošno fiziološko dilatacijo krvnih žil, zaradi česar je priljubljen dodatek za športnike.

Aminokislina L-arginin prisoten v večini vir beljakovin, kot so meso, mlečni izdelki in celih zrn. Kot je dobro, lahko naše telo sintetizirati majhne količine njo. Arginin opravlja več pomembnih funkcij za presnovo. Naša telesa uporabo arginina za proizvodnjo dušikovega oksida. Dušikovega oksida ima učinek razširi krvne žile in izboljšuje pretok krvi, zaradi česar je izboljšano hranila in dostave kisika do celic, in izboljšano odstranjevanje odpadkov. Kot je dobro, arginin je predhodnik kreatina, ki ima pomembno vlogo pri mišično energijo in močjo. Pomaga podpirati izboljšano cirkulacijo, skupaj z vlogo arginin pri sintezi beljakovin, delitev celic, in mišične energije, je razlog, arginina je priljubljena med športnikov.

Arginin pomaga podpirati razstrupljanje s pomočjo za odstranitev amoniaka iz telesa. Kot je dobro, arginin igra pomembno vlogo v imunski sistem, kot je uravnava aktivnost priželjca ki predeluje bele krvne celice, znane kot T-limfocitov. Arginin ima pomembno vlogo pri proizvodnji rastnega hormona in insulina. Fizična proizvodnja arginina našega telesa se lahko poslabša zaradi dejavnikov, kot so fizični ali psihični stres, slaba prehrana, ali bolezni.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Arginine Plus - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
5 x DA za Arginine Plus CaliVita®:

   • velika gospodarska embalaža
   • naravni l-arginin
   • potrebno za okrevanje
   • pomaga pri izgradnji pustega telesa
   • kot nalašč za težave z erekcijo
Arginine Plus Calivita
Nazaj na vsebino