Lutein Plus - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Lutein Plus

Lutein Plus
Antioksidanti Calivita
Kompleksna zaščita oči

60 kapsul
Količina na zalogi: 46
36.90 €
testna plošča za očiLutein Plus je celovita antioksidantna formula, ki podpira pravilno delovanje očesa. Izdelek je priporočljiv za ljudi, ki so utrujeni od oči, ki delajo za računalnikom, porabijo več ur za branje in gledanje, vožnjo vozil po temi, bivanje v zaprtih prostorih, izpostavljeni močni sončni svetlobi.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Lutein Plus

izvleček borovnic, lutein, zeaksantin

kompleksna zaščita oči

Lutein PLUS je kompleksna antioksidativna formula, ki smo jo razvili posebej za zaščito zdravja oči.


Čeprav je ameriška borovnica znana po rezultatih v tradicionalni medicini, sta lutein in zeaksatin najpomembnejši sestavini makule, področja v očesu, ki je odgovorno za oster vid. Delujeta kot »filter«, ščitita zdravje mrežnice pred škodljivimi učinki močne svetlobe in UV-sevanja ter lahko tako zakasnita staranje oči in zmanjšata tveganje za razvoj starostne degeneracije makule (SDM).

Komu ga priporočamo?
  • Vsem, katerih oči so izpostavljene dodatnim napetostim (uporaba računalnika, gledanje televizije, vožnja, izpostavljenost klimatski napravi, slaba in/ali umetna svetloba).
  • Vsem nad 40. letom starosti.
  • Vsem, ki želijo ohraniti oster vid in zdravje svojih oči.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da je SDM tretji najpogostejši vzrok slepote? Po podatkih SZO je leta 2009 skoraj 400 milijonov ljudi trpelo za določeno vrsto težave z vidom.*

VIRI:
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html;http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
60 kapsul

Doziranje
1 kapsula dnevno. Zaužijte jo med obrokom ali takoj po njem.

Aktivne sestavine
Vitamin C 50 mg
Izvleček borovnic (25% antocianov) 25 mg
Lutein 6 mg
Zeaksantin 0.5 mg

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
• Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
• Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
• Hranite izven dosega otrok.
Lutein Plus je kompleks antioksidant formula, ki smo jih razvili posebej za podporo zdravju oči. To je lahko učinkovita pomoč za vse, katerih oči so izpostavljeni povečanim pritiskom; na primer tiste, ki delajo z računalniki, ali pri umetni svetlobi.

Lutein Plus je pravi antioksidant bomba, katere aktivne sestavine pomagajo ohranjati zdravje oči. Njegova glavna aktivna sestavina isLutein, poseben antioksidant. To se kopiči v očeh, predvsem v rumeni pegi plasti, kjer je na eni strani ščiti pred prostimi radikali, ter na drugi strani pa pomaga brani oči pred škodljivimi učinki svetlobe. Makula (macula lutea) je približno 6 mm območje, ki zavzema osrednji del mrežnice, ki je spot oster vid, ki jih uporabljamo v glavnem pri branju ali delajo z nečim blizu našimi očmi. Mrežnice je tkivo, ki vsebuje lahke zaznavanja celice očesa. Mrežnica posreduje podobo prihaja v očeh od objekta do možganov. Porabijo dnevno količino 6 mg (ki je že 1 kapsula) luteina, skupaj z zdravim načinom življenja, lahko učinkovito podpira zdravje naših oči.

Druga glavna sestavina formule Zeaksantin, ki se pogosto uporablja v kombinaciji z luteinom je tudi antioksidant spojina, ki pripada karotenoidov, ki se nabira v očeh. Zeaksantin stabilizira membrane, s katerimi je sodeloval v obrambi membrano mrežnice pred svetlobo.

Lutein Plus tudi eden najpomembnejših rastlinskih snovi za oči, borovnice, ki vsebujejo antocyanines, ki pomagajo vzdrževati normalno delovanje mrežnice, ohraniti zdravo raven vsebnosti kolagena očesa in poleg tega, da ščitijo zdravje kapilar proti škodljive učinke prostih radikalov. Vitamin A je nujno potreben za dober vid. Lutein Plus se priporoča vsem, za katere je ohranitev oster vid pomembno. Seveda njegova antioksidant učinek prevladujejo ne le v očeh ampak tudi v drugih organov in metaboličnih procesih kot tudi.

Viri:
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html;http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Lutein Plus - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Lutein Plus
Nazaj na vsebino