Strong Bones - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Strong Bones

Strong Bones 100
Minerali Calivita
Pripravek kalcija in magnezija

100 kapsul
Količina na zalogi: 25
15.90 €
Strong Bones 250
Minerali Calivita
Pripravek kalcija in magnezija

250 kapsul
arrow
Calivita Strong Bones

kalcija in magnezija za močne kosti

pripravek kalcija in magnezija

Naše telo ne zmore proizvajati kalcija in magnezija, čeprav ta dva minerala bistveno prispevata k ohranjanju zdravih kosti in zob ter normalnemu delovanju mišic. Kapsule Strong Bones vsebujejo oba mikroelementa v najprimernejšem razmerju 2:1. 


Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki ne uživajo mleka ali mlečnih izdelkov.
 • Vsem, ki kadijo ali pogosto uživajo kavo ali gazirane pijače s fosforjem.
 • Osebam, ki se malo gibljejo.
 • Pri povečani potrebi po kalciju v primeru intenzivne telesne dejavnosti.
 • Mladim ter osebam srednjih let, ki želijo ohraniti zdrave kosti in zobe.
 • Starejšim.

V primeru pomanjkanja...
Med simptome pomanjkanja kalcija spadajo: mišični krči, bolečine v mišicah, krhki nohti, šibki zobje slabe kakovosti, pogosti zlomi, težave s presnovo. V hujših primerih lahko počasno in postopno upadanje ravni kalcija povzroči osteoporozo.
   100 kapsul
   250 kapsul

   Doziranje
   4 do 6 kapsul na dan.

   Aktivne sestavine
   Kalcij 300 mg
   Magnezij 150 mg

   Pozor! V primeru podaljšanega uživanja visokih količin kalcija se posvetujte z zdravnikom.

   Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano! Ne uporabljati, če je zaščitni pečat poškodovan ali če manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!


   POZOR!
   • Posvetujte se s svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka, če nameravate na čemer koli drugo kalcij in magnezij, ki vsebuje dodatke sočasno s tem izdelkom. Visoki odmerki teh dveh snovi v daljšem časovnem obdobju, lahko imelo škodljive učinke na zdravje.
   • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
   • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
   • Hraniti izven dosega otrok.
   Strong Bones je zapletena formula, ki vsebuje kalcij in magnezij, ki so pomembni gradniki v naše kosti. Dve aktivni sestavini CaliVita® močne kosti so kalcij, magnezij, v optimalnem prehranske razmerju 2: 1, ki zagotavlja maksimalen izkoristek v telesu in preprečuje ledvične kamne. Dodajanje kalcija in magnezija lahko pomaga ohraniti normalne strukture kosti in zob ter ima številne druge ugodnosti, na primer, je naravno pomirjevalo in sredstvo za sproščanje.

   Ena kapsula Strong Bones ponuja toliko kalcija kot kozarec mleka ali 1 porcija sira in toliko magnezija kot 4 kozarci mleka ali 3 obroke (100gr) sira.

   99% kalcija v telesu najdemo v kosteh in zobeh, in je ključnega pomena za njihovo rast in strukturne neoporečnosti. Čeprav se kosti ustavi raste na polno odraslosti, kosti še vedno potrebujejo stalen dotok kalcija, da bi ohranili svojo moč in pravilno delovanje. Kot tudi podporo zdravje našega skeletne strukture in zob, kalcijev igra pomembno vlogo pri mišične funkcije, funkcije centralnega živčnega sistema, in normalno strjevanje krvi.

   Magnezij je četrti najpogostejši mineral element v telesu. 60% magnezija v naši presnovi lahko najdemo v okostju, kjer pomaga podporo in ohranili normalno strukturo kosti in zob. Prav tako igra pomembno vlogo pri normalnem delovanju centralnega živčnega sistema in mišic. To je tudi ključni dejavnik pri proizvodnji energije procesih v telesu in pomaga pri sintezi beljakovin in normalno delitev celic.
   7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
   ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

   • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
   • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
   • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
   • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
   • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
   • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
   • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
   arrow

   Strong Bones - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Trenutno še ni ocen.
   0
   0
   0
   0
   0
   arrow
   Garancija najnižje cene
   Strong Bones
   Nazaj na vsebino