Strong Bones - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Strong Bones

Strong Bones
100 ali 250 kapsul

Doziranje:
4 do 6 kapsul na dan. Izdelek je namenjen odraslim osebam (nad 14 let)! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Aktivne sestavine
300mg Kalcij
150mg Magnezij
pripravek kalcija in magnezija

Naše telo ne zmore proizvajati kalcija in magnezija, čeprav sta ta dva minerala bistveno prispevata k ohranjanju zdravih kosti in zob ter za normalno delovanje mišic. Kapsule Strong Bones vsebujejo oba mikroelementa v najprimernejšem razmerju 2:1 .

Komu ga priporočamo?
  • Vsem, ki ne uživajo mleka ali mlečnih izdelkov.
  • Vsem, ki kadijo ali pogosto uživajo kavo ali gazirane pijače s fosforjem.
  • Osebam, ki se malo gibljejo.
  • Pri povečani potrebi po kalciju v primeru intenzivne telesne dejavnosti.
  • Mladim ter osebam srednjih let, ki želijo ohraniti zdrave kosti in zobje.
  • Starejšim, ki želijo upočasniti poslabšanje kakovosti kosti.

V primeru pomanjkanja...
Med simptome pomanjkanja kalcija spadajo: mišični krči, bolečine v mišicah, krhki nohti, šibki zobje slabe kakovosti, pogosti zlomi, težave s presnovo. V hujših primerih lahko počasno in postopno upadanje ravni kalcija povzroči osteoporozo.
Povzetek:
Strong Bones je zapletena formula, ki vsebuje kalcij in magnezij, ki so pomembni gradniki v naše kosti. Dve aktivni sestavini CaliVita® močne kosti so kalcij, magnezij, v optimalnem prehranske razmerju 2: 1, ki zagotavlja maksimalen izkoristek v telesu in preprečuje ledvične kamne. Dodajanje kalcija in magnezija lahko pomaga ohraniti normalne strukture kosti in zob ter ima številne druge ugodnosti, na primer, je naravno pomirjevalo in sredstvo za sproščanje.

Ena kapsula Strong Bones ponuja toliko kalcija kot kozarec mleka ali 1 porcija sira in toliko magnezija kot 4 kozarci mleka ali 3 obroke (100gr) sira.

99% kalcija v telesu najdemo v kosteh in zobeh, in je ključnega pomena za njihovo rast in strukturne neoporečnosti. Čeprav se kosti ustavi raste na polno odraslosti, kosti še vedno potrebujejo stalen dotok kalcija, da bi ohranili svojo moč in pravilno delovanje. Kot tudi podporo zdravje našega skeletne strukture in zob, kalcijev igra pomembno vlogo pri mišične funkcije, funkcije centralnega živčnega sistema, in normalno strjevanje krvi.

Magnezij je četrti najpogostejši mineral element v telesu. 60% magnezija v naši presnovi lahko najdemo v okostju, kjer pomaga podporo in ohranili normalno strukturo kosti in zob. Prav tako igra pomembno vlogo pri normalnem delovanju centralnega živčnega sistema in mišic. To je tudi ključni dejavnik pri proizvodnji energije procesih v telesu in pomaga pri sintezi beljakovin in normalno delitev celic.

POZOR!
  • Posvetujte se s svojim zdravnikom pred uporabo tega izdelka, če nameravate na čemer koli drugo kalcij in magnezij, ki vsebuje dodatke sočasno s tem izdelkom. Visoki odmerki teh dveh snovi v daljšem časovnem obdobju, lahko imelo škodljive učinke na zdravje.
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino