Noni kapsule - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Noni kapsule

Polinesian Noni Caps
60 kapsul

Doziranje:
1 kapsula na dan na tešče.

Aktivne sestavine
400mg Noni - Morinda citrifolia
Polinesian Noni Caps

Poleg soka Polinesian Noni se lahko odločite tudi za koristne učinke nonija v obliki kapsul. Vsaka kapsula vsebuje 400 mg dragocene učinkovine. Posebne aktivne sestavine sadja noni zagotavljajo pomoč pri ohranjanju ali obnovi zdravja, naj gre za razstrupljanje ali obdobje, ko vaš imunski sistem potrebuje več podpore.

Komu ga priporočamo?
  • Vsem, ki želijo uživati koristi odpornega imunskega sistema.
  • Za izboljšanje uravnovešenega delovanja telesa.
  • Za povečanje in ohranjanje splošne ravni energije.
  • Kot dopolnilo postopkom razstrupljanja.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da so polinezijski zdravilci noni uporabljali za zdravljenje artritisa, menstrualnih krčev, okužb in drugih vnetij?
Povzetek:
Obstaja oddaljenih krajev na Zemlji, kjer so blaženi vplivi civilizacije zapustili skoraj nobenega sledu. Get uravnotežena z izdelki CaliVita je Noni, ki so iz Polinezije, kjer so domačini še vedno bolj izpostavljene do muhavosti narave kot državljanom uveljavljenih družb.

Noni (Morinda citrifolia) je edinstven zimzelena rastlina avtohtona Polineziji, Maleziji, Avstraliji in jugovzhodni Aziji. Sega v velikosti do največ 10 metrov, in nosi podolgovate zelene plodove, ki je izjemno bogata s koristnimi mikrohranil in fitokemikalije.

Noni sadež vsebuje 18 vrst aminokislin, vključno z vsemi bistvenimi aminokislinami, kot tudi celoten spekter vitaminov B. Prav tako je bogata je več odličnih antioksidanti, kot so vitamin C, beta karotena, proanthocyanadin in anthocyanadin. Vsebuje več pomembnih mineralov, vključno z kalcij, magnezij, kalij, železo, mangan, in natrija. Noni je dober vir prehranskih vlaknin soluable pektina, in vsebuje linolne kisline, blagodejno Omega-6 maščobne kisline.

Poleg vseh teh koristnih hranil, Noni vsebuje tudi pomembno molekulo imenovano proxeronin. Jetra uporablja proxeronin da proizvaja xeronin, alkaloid, ki kažejo raziskave pomembno vlogo pri podpori in vzdrževanje proteinskih struktur, ki sodelujejo v različnih presnovnih procesih, vključno encimov in hormonov. Naše telo dobi določeno količino proxeronin preko običajne prehrane, vendar Noni je izjemno bogata z njim.

Kot je bilo ugotovljeno okoli 150 različnih hranil v Noni sadeža, ni težko razumeti, zakaj je Noni bila tako priljubljena prehransko dopolnilo.

POZOR!
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino