Noni kapsule - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Noni kapsule

Polinesian Noni kapsule
Premium Organic
Pripravek nonija v kapsulah

90 kapsul
Količina na zalogi: 8
37.50 €
sadje noni
Ker je bilo v sadju Noni identificiranih približno 150 različnih hranil, ni težko razumeti, zakaj je Noni tako priljubljen prehranski dodatek.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Polinesian Noni Caps

Noni kapsule

pripravek nonija v kapsulah

Poleg soka Polinesian Noni se lahko odločite tudi za koristne učinke nonija v obliki kapsul. Vsaka kapsula vsebuje 400 mg dragocene učinkovine. Posebne aktivne sestavine sadja noni zagotavljajo pomoč pri ohranjanju ali obnovi zdravja, naj gre za razstrupljanje ali obdobje, ko vaš imunski sistem potrebuje več podpore.


Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki želijo uživati koristi odpornega imunskega sistema.
 • Za izboljšanje uravnovešenega delovanja telesa.
 • Za povečanje in ohranjanje splošne ravni energije.
 • Kot dopolnilo postopkom razstrupljanja.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da so polinezijski zdravilci noni uporabljali za zdravljenje artritisa, menstrualnih krčev, okužb in drugih vnetij?
90 kapsul

Doziranje
1 kapsula na dan na tešče.

Aktivne sestavine
Noni - Morinda citrifolia 400 mg

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Noni (Morinda citrifolia) je edinstvena zimzelena rastlina, ki je domorodna Polinezija, Malezija, Avstralija in jugovzhodna Azija. Velikost sega do največ 10 metrov in ima podolgovato zeleno sadje, ki je izjemno bogato z koristnimi mikrohranili in fitokemikalijami.

Noni friut

Sadje Noni vsebuje 18 vrst aminokislin, vključno z vsemi esencialnimi amini, pa tudi celoten spekter vitaminov B. Bogata je tudi z nekaj odličnimi antioksidanti, kot so vitamin C, beta-karoten, proantohikanadin in antocianadin. Vsebuje več pomembnih mineralov, vključno s kalcijem, magnezijem, kalijem, železom, manganom in natrijem. Noni je dober vir pektina za prehranske vlaknine in vsebuje linolno kislino, koristno maščobno kislino Omega-6.

Poleg vseh teh koristnih hranil vsebuje tudi Noni pomembno molekulo, imenovano prokseronin. Jetra uporabljajo prokseronin za proizvodnjo kseronina, alkaloida, za katerega raziskave kažejo, da igrajo vlogo pri podpori in vzdrževanju beljakovinskih struktur, vključenih v različne presnovne procese, vključno z encimi in hormoni. Naše telo v normalni prehrani dobi določeno količino prokseronina, vendar je Noni izjemno bogata z njim.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Polinesian Noni Caps - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Polinesian Noni Caps
Nazaj na vsebino