Organicare Shampoo - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Organicare Shampoo

Organicare Shampoo
200 ml
Ekološki šampon za lase
ORGANICARE SHAMPOO (200 ml) – šampon nežno očisti in zaščiti lasišče ter lase pred stresom in različnimi škodljivimi zunanjimi dejavniki, ki smo jim dnevno izpostavljeni. Uporablja se lahko za vse tipe las, vsak dan.

Navodila za uporabo: Vtrite šampon v mokre lase in lasišče. Dobro zmasirajte lase in lasišče. Po uporabi temeljito izperite.
Za zunanjo uporabo. Dermatološko testirano.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Primerno za vse vrste las, za vsakodnevno uporabo.
  • Za vso družino, idealno tudi za otroke in vse z občutljivim lasiščem.
  • Za vse, ki si želijo negovati lase s pomočjo ekoloških in nealergenih snovi.

DRUŽINA EKOLOŠKE KOZMETIKE
Naši kozmetični izdelki OrganiCare vsebujejo dragocene aktivne sestavine, ki jih skrbno gojijo na ekoloških kmetijah. Zelišča se obirajo ročno, med obdelavo pa se ne uporablja kemičnih dodatkov. Na ta način se lahko ohranijo koristne lastnosti dragocenih sestavin, ki so zajete v naravnih ter učinkovitih izdelkih visoke kakovosti.
Družino ekoloških izdelkov OrganiCare sestavljajo ekološki gel za tuširanje, losjon za telo, šampon, balzam za lase, dve različni zobni pasti in posebno mazilo za "nujne primere". Zahvaljujoč nežni negi naših naravnih sestavin brez alergenov lahko izdelke uporablja vsa družina, zato je idealna izbira tudi za otroke in ljudi z občutljivo kožo.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da mora izdelek ustrezati strogim pogojem, da ga lahko označimo kot ekološko kozmetiko? Med drugim zahteve pri ekološki kozmetiki vključujejo surovine, pridobljene iz ekoloških kmetij pod strogo določenimi in nadzorovanimi tehnološkimi postopki kmetovanja, kot tudi izogibanje uporabi kemikalij, sintetičnih snovi ali gensko spremenjenih organizmov.
Nazaj na vsebino