Beauty Formula - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Beauty Formula

Beauty Formula
90 tablet

Priporočeni dnevni vnos (PDV):
1 dnevno

SESTAVINE
100 mg Hidroliziran kolagen
100 mg L-methionin
90 mg Izvleček preslice
77 mg L-cistein
40 mg Silikon
40 mg Izvleček ekološke koprive
30 mg Holin
30 mg Vitamin C
30 mg Niacin
10 mg Vitamin B6
10 mg Cink
5 mg Vitamin B2
2 mg Baker
2500 i.e. Vitamin A
50 mcg Jod
10 mcg Vitamin B12

OPOZORILO
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Beauty Formula zagotavlja edinstveni, bogati kompleks vitaminov, mineralov, aminokislin in zelišč s hranili, ki jih telo potrebuje za vzdrževanje zdravja kože, las in nohtov ter za odpravljanje težav na teh predelih.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
 • Osebam, ki se borijo z izgubo las.
 • Vsem z razcepljenimi lasmi in lasmi, ki se radi lomijo.
 • Vsem s krhkimi nohti, ki se zlahka zlomijo.
 • Vsakomur, ki želi izboljšati svoj videz ali želi ohraniti zdravje svojih las, kože in nohtov.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da dobro negovani, privlačni ljudje zaslužijo več in prejmejo več pozornosti v življenju kot tisti, ki svoj videz zanemarjajo?*

VIRI:
* The Beauty Advantage – J. Bennett

ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
Beauty Formula - prehransko dopolnilo
Opis:
Lepota Formula je kompleksen izdelek, ki vsebuje vitamine, minerale, aminokisline, kolagen in zelišča, katerih aktivne sestavine, ki lahko pomaga ohraniti zdravo strukturo las, kože in nohtov.

Radiant koža, močne nohte, sijoče lase? S pomočjo sestave up-to-datum Beauty formulo vse to je mogoče doseči še bolj enostavno.

lepa ženska v chairOne glavnih sestavin s formulo je silicij, ki ga najdemo v telesu predvsem v veznih in podpornih tkiv. To pomaga ohraniti kožo prilagodljiv, naredi nohte odporne pri upodobitvi šibka, krhke lase močne in sijoče. Silicij je prisoten v svoji naravni obliki v formuli in tudi kot glavno aktivno sestavino ene rastlinske komponente (les njivske preslice).

Metionin in cistein se ti žveplo aminokisline, ki tvorijo komponente kolagenskih vlaken v koži, in s tem lahko spodbujajo prožnost kože, in so prav tako treba zgraditi keratin, ki omogoča do 95% v strukturi las.

Poleg tega, Beauty Formula vsebuje vitamine, minerale in zelišča. Vitamini A, B2, B3 in C in jod, poleg svojih številnih drugih pozitivnih učinkov, so odgovorni za ohranjanje zdravega strukturo las, kože in nohtov. Vitamin B6 sodeluje pri presnovi beljakovin, medtem ko vitamin B12, med drugim, je eden od pomembnih udeležencev energetskih procesov. Cink podpira ne le imunski sistem, temveč tudi na zdravje kože, medtem ko je baker igra pomembno vlogo pri razvoju in ohranjanju barve ali pigmentacije kože in las. Kopriva je rastlina, ki je bil uporabljen za dolgo časa za izdelavo lepe lase. Nahrani žarnice las in krepi lase. Formula vsebuje tudi dodatno kolagen za zdravo in prožno kožo.

Sestavine Beauty formulo, ki delujejo znotraj se lahko konča z izdelki CaliVita Kozmetika, lahko redno uživanje, ki postanejo vaši lasje še bolj sijoča, in vaša koža bolj svež, čvrsto in mladostno.

POZOR!
Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
Hranite izven dosega otrok.

Ključne besede: Beauty Formula, Calivita, lepi lasje, nohti, zdravo kožo.
Nazaj na vsebino