Bee Power - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Bee Power

Bee Power
Formule za podporo imunskega sistema
Matični mleček

50 kapsul
Količina na zalogi: 28
13.50 €
čebelarMatični mleček je naravni proizvod, ki:
 • to bo povečalo vašo imuniteto
 • in krepi telo

Koncentrirani matični mleček bo prav tako v pomoč pri:
 • astma
 • bolezni jeter
 • kožne bolezni
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Bee Power

matični mleček

matični mleček

Bee Power je pripravek iz matičnega mlečka. 

Matični mleček je najdragocenejši pridelek iz čebeljega panja in skrivnost dolgoživosti, velikosti in izjemne plodnosti čebele matice. Ena glavnih sestavin matičnega mlečka je HDA (ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje).


Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki cenijo zaklade iz čebeljega panja.
 • Vsem, ki so izpostavljeni večji telesni aktivnosti in drugim naporom.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da matica, ki se prehranjuje samo z matičnim mlečkom, živi od 3 do 4 leta v primerjavi s čebelami delavkami, ki živijo samo 4 do 6 tednov, vse to pa je posledica bogate vsebnosti hranilnih snovi v matičnem mlečku?

Bee Power je pripravek iz matičnega mlečka. Matični mleček je najdragocenejši pridelek iz čebeljega panja in skrivnost dolgoživosti, velikosti in izjemne plodnosti čebele matice. Ena glavnih sestavin matičnega mlečka je HDA (ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje), izdelek pa vsebuje tudi celotno serijo vitaminov B ter mineralne soli in elemente v sledeh (na primer žveplo, mangan, nikelj in kobalt). Matični mleček je naravni vir vitaminov A, C, D in E, mineralov, folne kisline, encimov in 18 vrst aminokislin.
50 kapsul

Doziranje
1 kapsula dnevno. Zaužijte jo med obrokom ali takoj po njem.

Aktivne sestavine
Koncentrat matičnega mlečka (enakovreden dozi 150 mg svežega matičnega mlečka) 50 mg

Pozor! Matični mleček je izdelan iz cvetnega prahu, medu in sline čebel delavk, zato ni primeren za osebe z alergijami na cvetni prah in izdelke iz medu! Če se med jemanjem pojavijo alergijske reakcije, takoj prekinite z uporabo! Hranite na hladnem mestu!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
 • Vi bi se morali posvetovati s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katerokoli dodatek.
 • Dopolnjevanje z matičnim mlečkom in čebelji cvetni prah ni priporočljiva za ljudi s senenim nahodom ali katere koli druge alergije. Če alergijska reakcija ob kateri koli izdelek razvija, takoj prenehajte uporabljati in obiščite zdravnika.
 • Hranite v hladnem in suhem prostoru.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hranite izven dosega otrok.
Če verjamete v naravnih rešitev, matični mleček ekstrakt je za vas. Čebele krmo kraljica-čebela s tem koncentrat hranilnih snovi. Ta snov ji omogoča, da živijo tako dolgo, kot 3-4 let, medtem ko je življenjska doba delavcev je le 4-6 tedne. Poraba mleček koncentrata je koristna za ljudi, kot tudi.

Čebele uporabljajo cvetni prah in posebno izločanje iz žlez v svoji glavi, da dobimo hranil bogato snov, ki se imenuje matični mleček. Matični mleček se dovaja vse ličinke v panju, da zagotovi prehransko podporo za hitro rast, vendar pa se tudi uporablja za sprožitev morfologijo, ki pretvori redno ličinke v matico. Če ličinka prejme matični mleček izključno od izvalitve, in v velikih količinah, da postane kraljica čebel. Za razliko od delavk, ki živijo v povprečju za štiri do šest tednov, kraljica čebela lahko živijo od tri do pet let in v tem času proizvajajo več sto tisoč jajc. Dokaz, da je izjemno prehrane kraljica čebela prejme, je dejstvo, da v enem dnevu, je mogoče postaviti več kot lastno telesno težo za jajca.

Matični mleček vsebuje veliko snovi, ki so koristni za zdravje ljudi. To je bogata kakovostnih beljakovin, ki vsebuje vseh 18 aminokislin. Vsebuje tudi preproste ogljikove hidrate, vitamine B-kompleks, minerale v sledovih in encime, ter pomaga pri podpori zdravega imunskega sistema, z antibiotiki komponent. To je tudi vir acetilholina, ključna spojina v pravilno delovanje centralnega živčnega sistema.
Gostota hranil v matični mleček pomaga podporo optimalno zdravje in vitalnost, in je primerna za tiste, ki želijo slediti naravne prehrane.

Ključne besede: Bee Power Calivita, astma, zlom, sklepov, kože, imunski sistem, apetit
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Bee Power - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Bee Power Calivita
Nazaj na vsebino