Vitamin E - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Vitamin E

Vitamin E
Vitamini Calivita
Pripravek z vitaminom e

100 mehkih kapsul
Količina na zalogi: 41
13.90 €
Vitamin E je lahko koristen v obdobju okrevanja po bolezni, ker pospešuje regeneracijo celic. Pozitivno vpliva na živčni sistem in spolne funkcije. Trajen vnos vitamina E podpira imunski sistem. Bodybuilderji in športniki pogosto povečujejo njeno oskrbo, ker podpirajo pravilen razvoj mišic, njihovo vzdržljivost in zamude pri utrujenosti.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Vitamin E

naravni vitamin E

pripravek z vitaminom E

Vitamin E, znan tudi kot »vitamin večne mladosti«, ima mnoge ugodne učinke na celotno telo, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. V kombinaciji z vitaminom C razvije maksimalno antioksidativno zaščito telesa.


Komu ga priporočamo?
 • vsem, ki želijo ohraniti svoj mladosten videz.

 


V PRIMERU POMANJKANJA...
Med simptome pomanjkanja vitamina E spadajo: očesne bolezni (npr. okvara prekrvavitve mrežnice), motnje razvoja kosti, zmanjšana spolna funkcija ali v hujših primerih poškodbe živcev in mišic, ki povzročijo šibkejšo mišično moč.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da vitamin E maščobne kisline omega-3, kot so na primer EPK in DHK iz ribjega olja, ščiti pred oksidacijo?

   100 mehkih kapsul

   Doziranje
   1 mehka kapsula na dan.

   Aktivne sestavine
   Vitamin E 100 mg

   Osebe, ki jemljejo sredstva proti strjevanju krvi, naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom.
   Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
   Vitamin E je močan antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

   Vsak dan smo izpostavljeni prostim radikalom, ki negativno vplivajo na celice našega telesa. Nastajanje prostih radikalov se poveča z okoljskimi dejavniki, kot so: UV sevanje, elektromagnetno polje, ki se oddaja, med drugim s pomočjo računalnikov in mobilnih telefonov, smoga, cigaretnega dima, nepravilnega načina hranjenja.

   Kako deluje vitamin E?

   Vitamin E, ki spada v skupino maščobo topnih snovi, pozitivno vpliva na fiziološke procese. Ima pomembno vlogo pri zaščiti polinenasičenih maščobnih kislin pred prostimi radikali in tako pomaga ohranjati normalno delovanje celic. To je lahko koristno v obdobju okrevanja po bolezni, ker pospešuje regeneracijo celic. Pozitivno vpliva na živčni sistem in spolne funkcije. Trajen vnos vitamina E podpira imunski sistem. Bodybuilderji in športniki pogosto povečujejo njeno oskrbo, ker podpirajo pravilen razvoj mišic, njihovo vzdržljivost in zamude pri utrujenosti. Poleg tega vitamin E blagodejno vpliva na uporabo mnogih drugih vitaminov (npr. Vitaminov K in A) in elementov v sledovih (npr. Selena). Njegovi naravni viri so pšenični kalčki, margarina, jajčni rumenjak in stročnice. Vitamin E naravnega izvora se lahko "shrani" v telesu telesa veliko dlje kot v sintetični obliki.

   Ponuja naravno podporo za vaše telo!

   Kdo priporočamo uporabo vitamina E Calivita?

   • Ljudje, ki jih vsak dan spremlja stres in naglica.
   • Ljudje, ki živijo v onesnaženem okolju.
   • Aktivni in pasivni kadilci tobaka.
   • Osebe, ki so izpostavljene UV sevanju in elektromagnetnim poljem, ki jih oddajajo računalniki, mobilni telefoni in druge elektronske naprave.
   7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
   ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

   • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
   • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
   • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
   • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
   • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
   • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
   • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
   arrow

   Vitamin E - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Trenutno še ni ocen.
   0
   0
   0
   0
   0
   arrow
   Garancija najnižje cene
   Vitamin E
   Nazaj na vsebino