MegaCoQ10 Plus - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

MegaCoQ10 Plus

Mega CoQ10 Plus
60 kapsul

Doziranje:
1 kapsula na dan.

Aktivne sestavine
50mg Koencim Q10
10i.e. Vitamin E
1000i.e. Beta karoten
10mcg Selen
megaodmerek Q10 z antioksidanti

Mega CoQ10 Plus, pripravek z visokim odmerkom koencima Q10, dopolnjenega z antioksidanti, karotenom, vitaminom E in selenom, priporočamo tako za preventivo kot za kurativo. Izdelek MegaCoQ10 Plus vam ponuja polno mero energije, aktivne učinkovine v izdelku pa vam bodo pomagale pri ohranjanju zdrave kože in vida in normalnem delovanju vašega imunskega sistema. Izdelek je primeren za vse, ki potrebujejo zaščito pred negativnimi učinki okolice.

Komu ga priporočamo?
  • Vsem, ki opravljajo težka fizična in mentalna dela ter športnikom.
  • Osebam, ki želijo povečati raven energije.
  • Moškim za večjo potenco.
  • Kadilcem.
  • Vsem, ki želijo vzdrževati zdravje svojih oči.
  • Vsem, ki iščejo močno zaščito proti oksidantom.

Ali ste vedeli?
1 kapsula Mega CoQ10 Plus zagotovi toliko koencima Q10 kot 1,3 kg govejih jetrc ali 6,4 kg piščančjih prsi”.

Ali ste vedeli, da koencimu Q10 pravimo tudi ubikinon in da je to naravna snov prisotna v vsaki živi celici telesa?

Opozorilo
Pozor! Pri shranjevanju upoštevajte, da je izdelek občutljiv na toploto in svetlobo. Kakovost čistega koencima Q10 začne upadati pri temperaturi, višji od 35 °C. Če ste noseči ali dojite, se pred jemanjem dopolnila posvetujte z zdravnikom.
Zakaj jemati večje odmerke koencima Q10?

Povsod se govori, da je koencim Q10 del našega življenja in da ga moramo jemati še in še. Vendar so odmerki različni.

Večje odmerke potrebujemo, če v vsakodnevnem življenju doživljamo večji duševni in telesni napor (na primer v primeru stresa ali športne aktivnosti), zaradi katerega se potrebe po Q10 povečajo, ali v primeru podaljšanih zdravstvenih stanj, kjer dodatek Q10 jemljemo v terapevtske namene. V tem članku predstavljamo kratek povzetek slednjega.

Znano je, da lahko osebe s srčno-žilnimi težavami ali s težavami s krvnim tlakom svoje zdravje izboljšajo z dodatkom koencima Q10. Dva odmerka po 50 mg dnevno lahko normalizirata krvni tlak, odmerek 120 mg pa lahko pomembno podpira obnovo po kapi ter lahko zmanjša pojav nadaljnjih kapi.

Čeprav odkritja o učinkovitosti koencima Q10 niso nova, znanstveniki stalno izvajajo nadaljnje raziskave. Z njimi dokazujejo, da lahko koencim Q10 pomembno prispeva k ohranjanju duševnega migrenazdravja starejših, koristen pa je tudi za osebe z migrenami, pri čemer se lahko s 3 dnevnimi odmerki po 50 mg število napadov zmanjša za polovico in obenem skrajša njihovo trajanje.

Nekoliko manj znano je, da je lahko koencim Q10 učinkovit tudi pri osebah z gingivitisom, saj lahko že 50 mg dnevno ublaži ali popolnoma izniči simptome bolezni.

A to še ni vse! Po nedavnih podatkih lahko koencim Q10 moškim pomaga do očetovstva, saj odmerek 60 mg na dan dokazano izboljša plodnost moških.

S seznamom koristi koencima Q10 bi lahko nadaljevali v neskončnost! Ali ste vedeli, da tinitus prizadene vsako 5 osebo? Nikar se ne vdajte, tudi pri tem vam lahko pomaga koencim Q10!

Preizkusite naš novi izdelek Mega CoQ10 Plus in okrepite svoje telo ter zaščitite svoje zdravje z mega odmerkom!
Nazaj na vsebino