Cell XC - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Cell XC

Cell XC
Ostali izdelki Calivita
Za normalno rast celic

180 kapsul
Količina na zalogi: 11
37.90 €
simbol boja proti raku

Zdravilo Cell XC lahko vzamemo za krepitev ali regeneracijo telesa

Izdelek vsebuje esencialne aminokisline in vitamine
propagácia zľava 25% >>
arrow

Calivita Cell XC

za zaščito celic

Cell XC zaradi vsebnosti aktivnih sestavin vpliva na zaščito celic ter podpira obrambne mehanizme telesa. Cell XC je naravna mešanica z visoko vsebnostjo aminokislin, vitaminov in drugih gradnikov celic, ki pomembno vplivajo na obnovo in krepitev telesa, poskrbijo za normalno delovanje imunskega sistema ter izboljšanju splošnega počutja. Vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, riboflavin pa pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Oba vitamina skupaj z vitaminnom C pa prispevajo tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.


Cell XC (Culevit) je naravna mešanica vitaminov in aminokislin z visoko vsebnostjo aminokislin, vitaminov in drugih gradnikov celic, ki pomembno vplivajo na obnovo in krepitev telesa, poskrbijo za normalno delovanje imunskega sistema in pomagajo pri izgubi teže ter izboljšanju splošnega počutja. Cell XC zaradi vsebnosti aktivnih sestavin vpliva na normalno delitev celic ter podpira obrambne mehanizme telesa.

Komu ga priporočamo?
  • Kot pomoč pri obnovi telesa.
  • V času okrevanja.
ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da naše telo redno proizvaja rakave celice, proti katerim se borimo s posebnim »obrambnim sistemom«?
180 kapsul

Doziranje
3 do 5-krat po 2 kapsuli na dan.

Aktivne sestavine
Vitamin C 350 mg
Vitamin B6 (piridoksin) 12.2 mg
Riboflavin 8 mg
Biotin 300 mcg
L-arginin 783.9 mg
L-fenilalanin 330.4 mg
L-histidin 310.3 mg
L-metionin 298.4 mg
L-triptofan 153.2 mg
L-tirozin 12.7 mg
Jabolčna kislina 234.7 mg
Adenin 22.6 mg

Pozor! Če ste alergični na katero od aktivnih sestavin ali katerega od dodatkov, izdelka ne uporabljajte. Zaradi vsebnosti fenilalanina ni primerno za bolnike s fenilketonurijo. Ni priporočeno za bolnike na dializi (umetni ledvici) in vsem z okvarami jeter. Izdelka ne uporabljajte v primeru karcinoidnih tumorjev, ki proizvajajo serotonin! V primeru obstoječih oz. znanih resnih okvar jeter ali ledvic se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom. V primeru obstoječih razjed želodca ali dvanajstnika je treba o uporabi tablet Culevit presoditi pri vsakem posamezniku.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!
Zdravilo Cell XC (Culevit) vsebuje aminokisline in vitamine, ki so vključeni v pravilno delovanje telesa. Aktivne sestavine zdravila Cell XC Calivita je mogoče uporabiti za krepitev telesa.

Produkt vsebuje aminokisline, kot so L-metionin, L-fenilalanin, L-triptofan, L-arginina, L-histidin, L-tirozina, potrebne za pravilno strukturo proteina, ki sta sestavni del vsakega živega bitja. Med učinkovinami vitamini tudi C, B2, B6, biotin, ugodno vpliva na energetsko presnovo in normalno delovanje živčnega sistema.

Poleg tega, Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in utrujenost, podpira imunski sistem, ki je vključen v zaščiti celic pred oksidativnim stresom in ima pomembno vlogo pri delovanju krvnih žil, kosti, hrustanca, zob, dlesni in kožo.

Vitamin B2 pomaga vzdrževati normalno vizijo, pravilno presnovo železa in vzdrževanje dobrem stanju in sluznico rdečih krvnih celic.

Vitamin B6 je vpleten v presnovo beljakovin, glikogena in homocisteina. To pomaga pri pravilnem proizvodnjo rdečih krvnih celic v delovanju imunskega sistema ter prispeva k uravnavanju hormonske aktivnosti.

Biotin pa pomaga ohranjati pravilno presnovo makrohranil in blagodejno vpliva na lase, kožo in sluznice države.

Ta izdelek je priporočljiv tudi za ljudi, ki so bili zdravljeni s hujšanjem ali so uporabili omejevalno prehrano.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Cell XC - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Cell XC
Nazaj na vsebino