Power Mins - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Power Mins

Power Mins
Minerali Calivita
Kompleks mineralov

100 tablet
Količina na zalogi: 74
17.90 €

 • Glavni minerali, ki jih telo potrebuje vsak dan za svoje delovanje, v samo eni tableti.
 • Z organsko vezanimi minerali.
propagácia zľava 25% >>
arrow

Calivita Power Mins

organsko vezanimi minerali
kompleks mineralov

V našem telesu ni procesa, ki bi potekal brez prisotnosti nekaterih mineralov. Izdelek Power Mins vsebuje 10 najpomembnejših mineralov, potrebnih za vsakodnevno delovanje vseh naših celic.


Komu ga priporočamo?
 • Zaradi močnega potenja športnikom in osebam, ki opravljajo fizično delo.
 • Osebam, ki potrebujejo nadomestilo najmanj dveh vrst mineralov.
 • Osebam, ki jemljejo vitamine, da bi optimizirali njihove koristne učinke.
 • Vsem, ki želijo ob visokih poletnih temperaturah in povečanem potenju nadomestiti izgubljene minerale.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da vsak dan izgubimo 2,5 litra vode, kar zmanjša tudi zalogo mineralov v našem telesu? Zato je poleg vode pomembno nadomestiti tudi izgubo mineralov.

99,5 odstotkov absorbiranega kalcija se nabira v kosteh in zobeh, preostanek pa postane pomemben del krvne plazme. Kalcij sodeluje v procesih strjevanja krvi in pri krčenju mišic. Magnezij je sestavina ogromno encimov; sodeluje pri procesih proizvodnje energije in sinteze beljakovin, obenem pa prispeva k zdravemu delovanju mišic. V primeru pomanjkanja magnezija, boste imeli mišične krče in nočne krče v mečih. Cink je pomemben antioksidativni element, njegova prisotnost pa je nujna v boju proti prostim radikalom. Cink sodeluje tudi pri delovanju imunskega sistema. Železo ima pomembno vlogo pri oblikovanju krvi in prenašanju kisika. Jod prispeva k normalni tvorbi ščitničnih hormonov, med vloge selena pa spada prispevanje k proizvodnji sperme ter zdravju las in nohtov. Krom vpliva na presnovo ogljikovih hidratov, mangan pa sodeluje pri procesih proizvodnje energije, presnovi beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov ter pri vzdrževanju zdravih struktur kosti. Kot učinkovit antioksidant prav tako podpira zaščito celic.

Power Mins je že dolgo priljubljen kompleksen mineralni pripravek in njegova priljubljenost ne upada. Seveda zaradi dobrega razloga. Sestava našega visokokakovostnega izdelka pomeni namreč odlično nadomestilo mineralov v vašem vsakodnevnem življenju.
100 tablet

Doziranje
2 do 4 tablete na dan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Aktivne sestavine
Kalcij 1000 mg
Magnezij 600 mg
Cink 30 mcg
Mangan 16 mg
Železo 16 mg
Baker 2 mg
Molibden 500 mcg
Jod 200 mcg
Krom 200 mcg
Selen 80 mcg
Shranjujte izven dosega otrok! Nenamerno užitje previsokega odmerka železa je glavni vzrok za usodne zastrupitve pri otrocih, mlajših od 6 let. V primeru nenamernega prevelikega zaužitega odmerka železa takoj pokličite zdravnika ali center za zastrupitve.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

POZOR!
 • Posvetujte se z usposobljenim zdravniškim practioner pred sprejetjem kakršne koli dodatka.
 • Ta izdelek je namenjen samo za odrasle.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Poleg že znanega vlogi vitaminov, mineralnih primerna oskrba našega telesa, je pomembno, kot dobro. Moč Min je posebna formula, narejen iz posebnih mineralov. Njegove sestavine prispevajo k pravilnemu dobave mineralne našega telesa.

Minerale v sledovih, so bistvenega pomena za številne metabolične funkcije in kot taka, bistvena za dobro zdravje. Nekatere spojine našim potrebam presnove se lahko sintetizira v telesu, vendar minerali niso med njimi. Vse minerali naša telesa potrebujejo in uporaba mora izhajati iz naše prehrane. Moč Mins je poseben kompleks vseh najpomembnejših mineralov v skrbno oblikovanih razmerij, ki zagotavlja optimalno prehransko podporo za dobro zdravje.

Kalcij je pomembno, da se ohrani zdravo strukturo kosti in zob, in ima vlogo v procesu strjevanja krvi. Učinkovito delovanje živčnega sistema zahteva ofmagnesium prisotnosti. Magnezij podpira tudi sintezo beljakovin in normalno delitev celic. Kalij pomaga pri podpori normalen krvni tlak, in igra pomembno vlogo pri homeostazi s spodbujanjem osmotsko ravnotežje med znotrajceličnih in zunajceličnih telesnih tekočin. Cink je nujno potreben za pravilno delovanje imunskega, prebavnega in reproduktivni sistem. Mangan pomaga podpirati sistem zaščite telesa pred prostimi radikali in je nujen element beljakovin, ogljikovih hidratov in presnovo maščob.

Železo igra ključno vlogo v kisik prometnega sistema krvi, in podpira pravilno celično rast in diferenciacijo. Presnova železa je podprta z bakrom, ki pomaga tudi proizvodne energetske procese v telesu, ki sodelujejo pri holesterola in sladkorja presnovo. Baker podpira tudi zdravo delovanje centralnega živčnega sistema. Jod je nujno potreben za je proizvodnja ščitnice hormones.Selenium pomemben antioksidant in pomaga pri podpori imunskega sistema. Krom sodeluje v pravilno presnovo ogljikovih hidratov. Molibden je pomemben za tvorbo različnih encimov, in tudi igra vlogo pri izrabi železa.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Power Mins - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Power Mins
Nazaj na vsebino