Power Mins - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Power Mins

Power Mins
100 tablet

Doziranje:
2 do 4 tablete na dan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Aktivne sestavine
500mg Kalcij
300mg Magnezij
15mg Cink
8mg Mangan
8mg Železo
1mg Baker
250mcg Molibden
100mcg Jod
100mcg Krom
40mcg Selen
kompleks mineralov

V našem telesu ni procesa, ki bi potekal brez prisotnosti nekaterih mineralov. Izdelek Power Mins vsebuje 10 najpomembnejših mineralov, potrebnih za vsakodnevno delovanje vseh naših celic.

Komu ga priporočamo?
 • Zaradi močnega potenja športnikom in osebam, ki opravljajo fizično delo.
 • Osebam, ki potrebujejo nadomestilo najmanj dveh vrst mineralov.
 • Osebam, ki jemljejo vitamine, da bi optimizirali njihove koristne učinke.
 • Vsem, ki želijo obnoviti stanje svojega telesa po bolezni.

 • Glavni minerali, ki jih telo potrebuje vsak dan za svoje delovanje, v samo eni tableti.
 • Z organsko vezanimi minerali.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da vsak dan izgubimo 2,5 litra vode, kar zmanjša tudi zalogo mineralov v našem telesu? Zato je poleg vode pomembno nadomestiti tudi izgubo mineralov.

99,5 odstotkov absorbiranega kalcija se nabira v kosteh in zobeh, preostanek pa postane pomemben del krvne plazme. Kalcij sodeluje v procesih strjevanja krvi in pri krčenju mišic. Magnezij je sestavina ogromno encimov; sodeluje pri procesih proizvodnje energije in sinteze beljakovin, obenem pa prispeva k zdravemu delovanju mišic. V primeru pomanjkanja magnezija, boste imeli mišične krče in nočne krče v mečih. Cink je pomemben antioksidativni element, njegova prisotnost pa je nujna v boju proti prostim radikalom. Cink sodeluje tudi pri delovanju imunskega sistema. Železo ima pomembno vlogo pri oblikovanju krvi in prenašanju kisika. Jod prispeva k normalni tvorbi ščitničnih hormonov, med vloge selena pa spada prispevanje k proizvodnji sperme ter zdravju las in nohtov. Krom vpliva na presnovo ogljikovih hidratov, mangan pa sodeluje pri procesih proizvodnje energije, presnovi beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov ter pri vzdrževanju zdravih struktur kosti. Kot učinkovit antioksidant prav tako podpira zaščito celic.

Power Mins je že dolgo priljubljen kompleksen mineralni pripravek in njegova priljubljenost ne upada. Seveda zaradi dobrega razloga. Sestava našega visokokakovostnega izdelka pomeni namreč odlično nadomestilo mineralov v vašem vsakodnevnem življenju.
Povzetek:
Poleg že znanega vlogi vitaminov, mineralnih primerna oskrba našega telesa, je pomembno, kot dobro. Moč Min je posebna formula, narejen iz posebnih mineralov. Njegove sestavine prispevajo k pravilnemu dobave mineralne našega telesa.

Minerale v sledovih, so bistvenega pomena za številne metabolične funkcije in kot taka, bistvena za dobro zdravje. Nekatere spojine našim potrebam presnove se lahko sintetizira v telesu, vendar minerali niso med njimi. Vse minerali naša telesa potrebujejo in uporaba mora izhajati iz naše prehrane. Moč Mins je poseben kompleks vseh najpomembnejših mineralov v skrbno oblikovanih razmerij, ki zagotavlja optimalno prehransko podporo za dobro zdravje.

Kalcij je pomembno, da se ohrani zdravo strukturo kosti in zob, in ima vlogo v procesu strjevanja krvi. Učinkovito delovanje živčnega sistema zahteva ofmagnesium prisotnosti. Magnezij podpira tudi sintezo beljakovin in normalno delitev celic. Kalij pomaga pri podpori normalen krvni tlak, in igra pomembno vlogo pri homeostazi s spodbujanjem osmotsko ravnotežje med znotrajceličnih in zunajceličnih telesnih tekočin. Cink je nujno potreben za pravilno delovanje imunskega, prebavnega in reproduktivni sistem. Mangan pomaga podpirati sistem zaščite telesa pred prostimi radikali in je nujen element beljakovin, ogljikovih hidratov in presnovo maščob.

Iron igra ključno vlogo v kisik prometnega sistema krvi, in podpira pravilno celično rast in diferenciacijo. Presnova železa je podprta z bakrom, ki pomaga tudi proizvodne energetske procese v telesu, ki sodelujejo pri holesterola in sladkorja presnovo. Baker podpira tudi zdravo delovanje centralnega živčnega sistema. Jod je nujno potreben za je proizvodnja ščitnice hormones.Selenium pomemben antioksidant in pomaga pri podpori imunskega sistema. Krom sodeluje v pravilno presnovo ogljikovih hidratov. Molibden je pomemben za tvorbo različnih encimov, in tudi igra vlogo pri izrabi železa.

POZOR!
 • Posvetujte se z usposobljenim zdravniškim practioner pred sprejetjem kakršne koli dodatka.
 • Ta izdelek je namenjen samo za odrasle.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino