SambuRex - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

SambuRex

SambuRex
240 ml

Doziranje:
1 čajno žličko (5 ml) dnevno.

Aktivne sestavine
5000mg Izvleček črnega bezga
130mg Patentirana mešanica
100mg Vitamin C
5mg Cink
SambuRex Pack
4 x 240 ml
tekoče okrepčilo za vaš imunski sistem

Pri nakupu SambuRex pakiranja dobite 4 stekleničke za ceno 3 (25 % gratis)!

Koncentriran visok odmerek izvlečka črnega bezga, združen z zeliščnim kompleksom z ehinacejo, zeliščem, ki se uporablja že stoletja, ter dodatkom vitamina C in cinka. Vse to je predstavljeno v okusnem tekočem pripravku, da lahko hladnejše mesece in tveganje za gripo prav vsak član družine pričaka z dobro pripravljenim imunskim sistemom. Izdelek ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih arom ali barvil.

Komu ga priporočamo?
Ker je v tekoči obliki, ga priporočamo starejšim, nosečnicam in vsem s težavami s požiranjem, za normalno delovanje imunskega sistema.
V primeru gripe ali prehlada.
V primeru bolečin v grlu ali kašlja.
Za spodbujanje prebave.
Ne vsebuje alkohola, zato je primeren tudi za otroke in voznike.

  • Vsebuje samo naravne snovi in aktivne sestavine s certifikatom ekološke pridelave.
  • Za večjo učinkovitost smo dodali vitamin C in cink.
  • Brez dodanega sladkorja, umetnih barvil, arom ali konzervansov.
  • Ne vsebuje alkohola, zato omogoča široko uporabo.
  • Aktivne sestavine v visokih in koncentriranih odmerkih, ki se medsebojno dopolnjujejo.
  • Zahvaljujoč prijetnemu okusu in tekoči obliki se lahko izdelek uživa kot tak ali pomešan s hrano in pijačo.
  • Primerno za otroke.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da Astralagus v kitajski medicini že več kot 2000 let uporabljajo za zaščito imunskega sistema in za povečanje življenjske energije (či)?

Patentirana zeliščna mešanica v izdelku vsebuje:

izvleček Echinacea purpurea,
izvleček ekološke Echinacea angustifolia,
izvleček ekološke Astragalus membranaceus.
Povzetek:
SambuRex je formula, ki je namenjen predvsem za zaščito imunskega sistema; njegove glavne sestavine so bezeg in Echinacea, ki so bili uporabljeni za dolgo v ljudski medicini in Astragalus, ki se uporablja pri nagnjenju v vzhodni medicini. Zaradi svoje tekoči obliki, lahko ta posebna zeliščna mešanica je primerna tudi za tiste, ki iz nekega razloga ali druge ne maram tablet in kapsul formul.

Bezeg (Sambucus nigra) je eden od zelišč, ki so bile uporabljene za najdaljši v ljudski medicini. Bilo je sveto nemško zel. To je bilo gledati kot neke vrste čudežnega zdravila proti vseh vrst bolezni *, na drugih področjih, predvsem v hladnem vremenu, je bila uporabljena za krepitev imunskega sistema, proti kašlju, pa tudi za spodbujanje prebave. Na žalost dandanes samo se uporabljajo njeni cvetovi v večini krajev za prehrano ljudi, predvsem v živilski industriji kot surovina sirupov, npr. Malo ljudi ve, da je primeren za prehrano ljudi, je tudi njegov sad, če je ustrezno pripravljena, saj vsebuje številne dragocene aktivne sestavine, ki lahko bistveno prispevajo k zdravemu delovanju našega telesa. To je na primer bogato z antioksidanti, kot so: flavonoidi, sadnih kislin, kot tudi vitamina A in C.

Druga pomembna sestavina formule je posebna zeliščna mešanica, ki vsebuje Echinacea in Astragalus, ki je priljubljena v vzhodni medicini. Echinacea (slamnik) je eden od najbolj pogosto uporabljenih zelišč za podporo imunskega sistema, in je primerna tudi za pomoč za ohranitev zdravja spodnjega urinarnega trakta. Izvira iz Severne Ameriki, in je bil eden od najpomembnejših zdravil indijskih domačinov. Ima več znanih vrst s podobnimi učinki. SambuRex vsebuje dve vrste Echinacea, Echinacea purpurea in Echinacea angustifolia. Astragalus je bil uporabljen za več kot dva tisoč let v kitajski medicini, predvsem za zaščito imunskega sistema, kakor tudi povečati vitalnost in življenjsko energijo (chi).
Poleg zelišč, smo zaključili formulo withvitamin C in cinkom, kot tudi, kar lahko prav tako prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema.

Rastlinskih učinkovin s formulo prisotni v brezalkoholno ekstrakta, tako da se lahko varno uporablja tisti, ki vozijo avtomobila ali upravljati s stroji. Ker je brez alkohola, je mogoče dajati otrokom, čeprav to ni priporočljivo za otroke, mlajše od enega leta starosti. (Glej OPOZORILO spodaj). To je prijetno okusom sladko tekočino, ki ne vsebuje dodanega sladkorja, umetnih sladil ali umetnih konzervansov.

Opozorilo
Navodila za uporabo: Vzemite (1) čajno žličko (5 ml) na dan; lahko pomešate z vodo ali s hrano.

Pozor! Izdelka ne priporočamo osebam, občutljivim na križnice, osebam z avtoimunskimi boleznimi in/ali tistim, ki jemljejo imunosupresive. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Priporočamo, da izdelek uporabljate največ 8 tednov. Pred uporabo dobro pretresite. Po odprtju hranite v hladilniku.
Nazaj na vsebino