White Willow - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

White Willow

White Willow
100 kapsul

Priporočeni dnevni vnos (PDV):
2 do 3 kapsule šestkrat na dan, največ 18 kapsul na dan.

Aktivne sestavine
400 mg Lubje bele vrbe
Lubje bele vrbe s salicilno kislino
Glavna aktivna sestavina lubja bele vrbe je salicil ali salicilna kislina, ki po pretvorbi v jetrih deluje kot acetilsalicilna kislina in je znana kot glavna aktivna sestavina zdravila Aspirin®. Salicilna kislina slovi po tem, da blaži in deluje kot antipiretik, obenem pa preprečuje oblikovanje krvnih strdkov. S pravilnim uživanjem lubja bele vrbe lahko preprečimo negativne učinke, ki jih imajo določeni pripravki s salicilno kislino na prebavni sistem.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Vsem, ki pričakujejo učinkovitost zdravil, vendar brez neželenih učinkov.
  • Kot podporo pri zdravljenju artritisa.
  • Kot podporo pri preprečevanju tromboze, saj aktivna sestavina lubja bele vrbe (salicilna kislina) zmanjša tveganje za razvoj krvnih strdkov.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da izvleček lubja bele vrbe že stoletja uporabljajo za zdravljenje določenih vrst vročinskih in vnetnih stanj ter za lajšanje bolečine? S kemično spremembo aktivne sestavine so znanstveniki odkrili acetilsalicilno kislino, ki je postala prvo "masovno priljubljeno" zdravilo.*

OPOZORILO
Pozor! Natančno upoštevajte priporočene odmerke! Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike. Ne smejo ga uporabljati ljudje, ki ne smejo uživati izdelkov iz salicilne kisline. Izogibajte se uporabi izdelka med nosečnostjo in dojenjem.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
Nazaj na vsebino