ProbioBalance - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

ProbioBalance

ProbioBalance
Probiotiki Calivita
Probiotiki in prebiotiki (žvečljive tablete)

60 žvečljivih tablet
Količina na zalogi: 63
27.50 €
Idelany probiotik - žvečljive tablete

ProbioBalance je celovita formula (sinbiotična), ki vsebuje probiotike (4 milijarde CFU (enota za oblikovanje kolonij) treh vrst probiotičnih bakterij: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum in Lactobacillus rhamnosus) in prebiotiki (fruktooligosaharidi - FOS). Izdelek je na voljo v obliki tablet z okusom češnje. Odlično za ljudi, ki imajo težave s požiranjem velikih tablet.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Probio Balance

probiotiki in prebiotiki

žvečljive tablete

ProbioBalance je žvečljiva tableta prijetnega okusa, ki jo bodo z užitkom pojedli otroci in odrasli. Vsaka tableta vsebuje štiri milijarde mlečnokislinskih bakterij celic. Tabletam smo dodali tudi prebiotike (fruktooligosaharide), ki pomagajo pri naselitvi in rasti mlečnokislinskih (dobrih) bakterij. Izdelek Probio Balance je zaradi svojih lastnosti torej simbiotik.


Vsaka tableta vsebuje štiri milijarde probiotičnih celic. Trije probiotični sevi bakterij (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus Rhamnosus) v tej tableti so del zdrave črevesne flore. Tabletam smo dodali tudi prebiotike (fruktooligosaharide), ki pomagajo pri naselitvi in rasti probiotikov. Izdelek ProbioBalance je zaradi svojih lastnosti torej simbiotik, t.j. pripravek, ki vsebuje tako probiotike kot tudi prebiotike.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki prisegajo na žvečljive tablete prijetnega okusa.
 • Vsem, ki želijo mlečnokislinske bakterije in prebiotike za vsakodnevno uživanje v eni tableti.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da so med probiotiki najdlje v uporabi laktobacili? Poleg probiotikov poznamo še prebiotike, med katere sodijo zlasti vlaknine
in druge substance, ki v črevesju omogočajo ustrezno okolje za rast bakterij črevesne flore.

VIRI:
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial − Kalliomäki M. in sod., Lancet. 7. april 2001; 357(9262): 1076−9.
** v času izdelave
60 žvečljivih tablet

Doziranje
1 do 2 tableti dnevno po obroku.

Aktivne sestavine
Mlečnokislinske bakterije: 4000000 cfu
Lactobacillus acidophilus 30 mg
Bifidobacterium longum 17.87 mg
Lactobacillus rhamnosus 6.7 mg
Frukto-oligo-saharidi 25 mg

Pozor! V primeru hujših bolezni prebavnega sistema (na primer razjed, Chronove bolezni) se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom! V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine).
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Mikrobiološko ravnovesje črevesja lahko zlahka motijo ​​različni dejavniki, kot so stres, nepravilna prehrana (preveč ostra hrana, alkohol), antibiotična terapija, kajenje, driska, potovanje, prebavne motnje, stagnacija hrane, šibka črevesna peristaltika, staranje telo. Če je ta harmonija motena, se lahko patogene bakterije in drugi mikroorganizmi množijo in imajo neugoden učinek.

Probiotiki so žive, prijazne bakterije, ki so naravna črevesna mikroflora ljudi. Za njihov pravilen razvoj so prebiotiki izjemno pomembni, to so sestavine, ki so odporne na prebavo in pozitivno vplivajo na telo. Skupina prebiotikov vključuje na primer fruktooligosaharide (ki spadajo v skupino ogljikovih hidratov - oligosaharidi).

Koga še posebej priporočamo?
 • Ljudje po antibiotični terapiji.
 • Ljudje, ki želijo pomagati delovanju prebavnega sistema.
 • Med potovanjem.
 • Ljudje, ki imajo raje prehranske dodatke v obliki pastil, ki imajo težave s požiranjem.

Ali ste vedeli, da je več kot 80% vseh imunskih celic v telesu v črevesju? Zato je pomembno ohraniti pravilno črevesno mikrobno ravnovesje.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

ProbioBalance - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
ProbioBalance
Nazaj na vsebino