Detox Patch - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Detox Patch

Detox Patch
Ostali izdelki Calivita
Obliži za razstrupljanje

12 kom
Količina na zalogi: Izdelek trenutno ni na zalogi.
35.90 €
čiščenje telesa
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Detox Patch

obliži za razstrupljanje

obliži za razstrupljanje

Detox Patch s previdno izbranimi sestavinami in s pomočjo toplote, ki jo oddaja turmalin, ter orientalne refleksologije pomaga te snovi odstraniti med sproščanjem z naravnimi metodami.


Komu ga priporočamo?
 • Vsem za odstranjevanje strupov iz telesa.
 • Osebam, ki se jim zdi tradicionalno periodično razstrupljanje preveliko breme. Detox Patch je nežnejši in bolj prefinjen način razstrupljanja.
 • Kot dopolnilo prehranskim dopolnilom v primeru periodičnih razstrupljanj.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
 • Vsem za odstranjevanje strupov iz telesa.
 • Osebam, ki se jim zdi tradicionalno periodično razstrupljanje preveliko breme. Detox Patch je nežnejši in bolj prefinjen način razstrupljanja.
 • Kot dopolnilo prehranskim dopolnilom v primeru periodičnih razstrupljanj.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da je refleksologija stopal eno od alternativnih zdravljenj, katerega učinke in koristi je potrdila tudi zahodna medicina?

12 kom

Doziranje
Obliž pritrdite na podplat s pomočjo lepljive folije in ga nosite vsaj 8 ur. Najbolje je, če ga uporabljate ponoči.

Aktivne sestavine
Bambusov kis
Cipresin kis
Tourmalin
Goba Agaricus
Koren Achyranthis
Koren Paeoniae rubrae
Korenina sibirskega ginsenga v prahu
Artemisia iwayomogi
Caragana sinica
Platicodon grandiflorum

Navodila za uporabo: Obliž pritrdite na podplat s pomočjo lepljive folije in ga nosite vsaj osem ur! Najbolje je, če ga uporabljate ponoči.

Pozor
• Izdelek za zunanjo uporabo.
• Izogibajte se stiku z očmi.
• Ne uporabljajte na poškodovani koži, sluznici in med nosečnostjo / dojenjem.
Naše telo se vsak dan spopada z neštetimi strupenimi snovmi: strupi se lahko nabirajo kot posledica izpostavljenosti okoljski onesnaženosti, kemikalij, zdravil in določenih izdelkov za potrošnike.

Zaradi hitrega razvoja civilizacije se naše telo vsak dan sooča z ogromnimi količinami toksinov. Na žalost se ne moremo vedno izogniti stiku s kemikalijami, povezanimi z onesnaženjem zraka, vode in tal. Delno so odstranjeni iz našega telesa, vendar se jih lahko veliko kopiči. Detox Patch jih odstrani iz telesa s pomočjo modrosti vzhoda.

Detox Patch uporablja delovanje treh sinergističnih načel. Aktivne sestavine izdelka prihajajo iz naravnih virov visoke kakovosti. Skrbno so jih izbrali za sposobnost odstranjevanja nabranih toksinov. Tako imenovano transdermalna tehnologija, to je perkutana odstranitev toksinov v telesu. Še ena prednost izdelka je daleč infrardeče sevanje (FIR) in s tem povezani koristni procesi v telesu. V Detox Patch - turmalin oddaja FIR na naraven način, kar prispeva k naravnemu procesu razstrupljanja.

Vzhodna refleksologija je tretji pomemben dejavnik učinkovitosti izdelka. Njegovo osnovno načelo delovanja je spodbujanje specifičnih refleksijskih točk, zlasti na stopalih. Lahko pozitivno vpliva na različne dele telesa in na splošno zdravje. Detox Patch, ki uporablja načela refleksologije, krepi vitalne sile telesa, podpira sposobnost telesa, da se samočisti in samozdravi.

Sestavine, ki jih vsebujejo obliži, segrejejo kožo stopal, kar povzroči širjenje por. Posledično se akumulirani toksini pod vplivom osmotskega tlaka "potegnejo" skozi kožo iz telesa. Uporabljajo se lahko kadarkoli, vendar je priporočljivo, da jih uporabite za noč, da med spanjem zagotovite ustrezen čas delovanja.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Calivita Detox Patch - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Detox Patch
Nazaj na vsebino