Vein Protex - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Vein Protex

Vein Protex
Ostali izdelki Calivita
Zaščita žil

60 tablet
Količina na zalogi: 44
35.90 €
nogeHitro olajšanje za noge!

Vsak dan se ukvarjamo z neprijetnimi dejavniki, ki negativno vplivajo na zdravje naših nog. Ali obstaja kdo, ki nikoli ni občutil "počasnosti" nog, pekočih nog in oteklih nog na koncu dolgega dne? Vein Protex ponuja naravno rešitev za te težave.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Vein Protex

zaščita žil

zaščita žil

Vein ProteX je izdelek na osnovi antioksidantov z aktivnimi sestavinami, ki krepijo in ščitijo žile. Antioksidanti imajo pomembno vlogo pri zaščiti žil, saj jih ščitijo pred škodljivimi učinki prostih radikalov. Vein ProteX je izdelek na osnovi antioksidantov z aktivnimi sestavinami, ki krepijo in ščitijo žile. Proti prostim radikalom se skupaj borita ingver s pomembnimi antioksidativnimi lastlnostmi, ki prispeva tudi k zdravju žil ter vitamin C, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, prav tako ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil. Po drugi strani pa je kurkuma med ljudmi poznana po tem, da podpira prekrvavitev.


Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki med delom veliko časa presedijo.
 • Vsem osebam za normalno strukturo žil.
 • Osebam s prekomerno težo.

Antioksidanti imajo pomembno vlogo pri zaščiti žil, saj so ateroskleroza in druge žilne bolezni pogosto posledica škodljivih učinkov prostih radikalov. Vein ProteX je izdelek na osnovi antioksidantov z aktivnimi sestavinami, ki krepijo in ščitijo žile. Proti prostim radikalom se skupaj borijo aktivne sestavine iz izvlečka grozdnih semen, dopolnjene s kompleksom hesperidina. Po drugi strani pa sta ingver in kurkuma v ljudski medicini poznana po tem, da spodbujata prekrvavitev.

ALI STE VEDELI?
Ali poznate trdo delo, ki ga vaše žile opravljajo vsak dan? Skoraj stalno črpajo kri z malo kisika navzgor v smeri srca, ne glede na gravitacijo. Dnevna količina krvi v obtoku po žilah lahko doseže tudi do 7000 litrov.

   60 tablet

   Doziranje
   1 tableta na dan

   Aktivne sestavine
   Vitamin C 250 mg
   Metil-sulfonil-metan (MSM) 150 mg
   OPC kompleks (izvleček iz grozdnih pešk) 100 mg
   Izvleček korenine ingverja 66.6 mg
   Kurkuma (std. 95% kurkume) 50 mg
   Hesperidin 15 mg

   Formula ne more nadomestiti posvetov pri zdravniku in morebitnega zdravljenja. V primeru žilnih bolezni se pred uporabo posvetujte z zdravnikom! Pred uporabo izdelka v času nosečnosti in dojenja se posvetujte z zdravnikom! Za najboljše rezultate priporočamo vsaj 3-mesečno uporabo izdelka.

   Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali če manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

   7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
   ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

   • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
   • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
   • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
   • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
   • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
   • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
   • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
   arrow

   Vein Protex - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Trenutno še ni ocen.
   0
   0
   0
   0
   0
   arrow
   Garancija najnižje cene
   Vein Protex
   Nazaj na vsebino