Vein Protex - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Vein Protex

Vein Protex
60 tablet

Priporočeni dnevni vnos (PDV):
1 tableta na dan.

Aktivne sestavine
250 mg Vitamin C
150 mg Metil-sulfonil-metan (MSM)
100 mg OPC kompleks (izvleček iz grozdnih pešk)
66.6 mg Izvleček korenine ingverja
50 mg Kurkuma (std. 95% kurkume)
15 mg Hesperidin
Zaščita žil
Antioksidanti imajo pomembno vlogo pri zaščiti žil, saj so ateroskleroza in druge žilne bolezni pogosto posledica škodljivih učinkov prostih radikalov. Vein ProteX je izdelek na osnovi antioksidantov z aktivnimi sestavinami, ki krepijo in ščitijo žile. Proti prostim radikalom se skupaj borijo aktivne sestavine iz izvlečka grozdnih semen, dopolnjene s kompleksom hesperidina. Po drugi strani pa sta ingver in kurkuma v ljudski medicini poznana po tem, da spodbujata prekrvavitev.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Vsem, ki med delom veliko časa presedijo.
  • Osebam z žilnimi boleznimi in za normalno strukturo žil.
  • Osebam s prekomerno težo.

ALI STE VEDELI?
Ali poznate trdo delo, ki ga vaše žile opravljajo vsak dan? Skoraj stalno črpajo kri z malo kisika navzgor v smeri srca, ne glede na gravitacijo. Dnevna količina krvi v obtoku po žilah lahko doseže tudi do 7000 litrov.

OPOZORILO
Formula ne more nadomestiti posvetov pri zdravniku in morebitnega zdravljenja. V primeru žilnih bolezni se pred uporabo posvetujte z zdravnikom! Pred uporabo izdelka v času nosečnosti in dojenja se posvetujte z zdravnikom! Za najboljše rezultate priporočamo vsaj 3-mesečno uporabo izdelka.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali če manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
Nazaj na vsebino