Green Care - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Green Care

Green Care
Formule na osnovi zelišč
Pripravek za alkalizacijo

240 tablet
Količina na zalogi: 17
21.90 €
lucerna
Lucerna in magnezij pomagata pri lajšanju simptomov razjed želodca in dvanajstnika. Lucerna revitalizira, podpira psihofizično stanje in pospešuje presnovo.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Green Care

Listi alfalfe - lucerna

prehransko dopolnilo

Osnovni sestavini izdelka Green Care sta lucerna ter magnezij, ki prispeva k sproščanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov, k delovanju mišic, delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.


Komu ga priporočamo?
  • Za elektrolitsko uravnoteženost
  • Vsem in tudi starejšim za povečanje telesne zmogljivosti in življenjsko moč.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da pogoste krvavitve iz nosu označujejo pomanjkanje vitamina K?* Lucerna je eden zdravih virov vitamina K.

VIRI:
*http://www.vitalitas.hu/?ctype=3&todo=bet&id=5&showbet=665
240 tablet

Doziranje
4-8 tablet dnevno.

Aktivne sestavine
Listi alfalfe (lucerne) 500 mg
Magnezij 25 mg

Pozor! Vsakim trem mesecem neprekinjenega uživanja naj sledi en mesec premora! Osebe, ki jemljejo sredstva proti strjevanju krvi, naj se posvetujejo z zdravnikom, preden začnejo uživati katerikoli proizvod, ki vsebuje vitamin K!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
Visok delež maščobi soluable vitaminov v lucerno pomeni, da je, če ga jemljete neprekinjeno koristno vzeti odmor od porabe za obdobje enega meseca, na dva do tri mesece.
Če jemljete antikoagulantno za vašo kri, se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem pred jemanjem tega izdelka, ali katerikoli drug proizvod, ki vsebuje vitamin K.
Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
Hraniti izven dosega otrok.
Osnovna sestavina izdelka Green Care je lucerna, ki vsebuje klorofil. Lucerna je prava zakladnica hranil: več vrst vitaminov (C, D, E, K, B), beta karoten, minerali (kalcij, železo, kalij, fosfor) in esencialne aminokisline, ki skupaj podpirajo zdrave fiziološke procese v telesu.

Zelena oskrba je narejen z lucerne, ki je bil v uporabi v tradicionalni medicini za dolgo časa zaradi različnih pozitivnih učinkov, da ima. To je naravni diuretik, in je lahko primerno dodatek za alkalinizing prehrane. Aktivne sestavine so v pomoč pri lajšanju simptomov želodcu in dvanajstniku. Vsebuje veliko vitaminov in mineralnih snovi, ki spodbujajo zdravo delovanje našega telesa.

Lucerne (Medicago sativa), je verjetno najbolj znan kot krmnih rastlin, vendar pa je bila uporabljena tudi za dolgo časa v tradicionalni medicini, saj razstavljen ugodne učinke na zdravje. Na primer, kitajski zdravilci v 6. stoletju našega štetja uporabljajo lucerna za ublažitev posledic številnih bolezni. Danes znanstvene raziskave so pokazale, da lucerna je res zelo koristna rastlina, tako zelo, da biolog Frank Bouer iz nje kot "velikega zdravilca".

Lucerna listi so bogata z beta karotena, vitaminov B, C, D, E in K, in mineralne soli, vključno kalija, železa, kalcija in fosforja. Zaradi visoke vsebnosti klorofila, lahko lucerna pomaga podporo razstrupljanja procese v telesu. Poleg klorofila je odličen antioksidant, ki pomaga zaščititi celice pred poškodbami vzroka s prostimi radikali.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Green Care - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Green Care
Nazaj na vsebino