Green Care - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Green Care

Green Care
240 tablet

Doziranje:
4-8 tablet dnevno. Izdelek je namenjen odraslim osebam (nad 14 let)! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Aktivne sestavine
500mg Listi alfalfe (lucerne)
25mg Magnezij

Neaktivne sestavine:
sirotka*

*Krepko odebeljene sestavine v izdelku lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti.
pripravek za alkalizacijo

Osnovna sestavina izdelka Green Care je lucerna, ki vsebuje klorofil. Lucerna je prava zakladnica hranil: več vrst vitaminov (C, D, E, K, B), beta karoten, minerali (kalcij, železo, kalij, fosfor) in esencialne aminokisline, ki skupaj podpirajo zdrave fiziološke procese v telesu.

Komu ga priporočamo?
  • Za razstrupljanje in alkalizacijo.
  • Starejšim za povečanje telesne zmogljivosti in življenjsko moč ter kot pomoč za boljši spanec.
  • V primeru pogostega zaprtja.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da pogoste krvavitve iz nosu označujejo pomanjkanje vitamina K?* Lucerna je eden zdravih virov vitamina K.
Povzetek:
Zelena oskrba je narejen z lucerne, ki je bil v uporabi v tradicionalni medicini za dolgo časa zaradi različnih pozitivnih učinkov, da ima. To je naravni diuretik, in je lahko primerno dodatek za alkalinizing prehrane. Aktivne sestavine so v pomoč pri lajšanju simptomov želodcu in dvanajstniku. Vsebuje veliko vitaminov in mineralnih snovi, ki spodbujajo zdravo delovanje našega telesa.

Lucerne (Medicago sativa), je verjetno najbolj znan kot krmnih rastlin, vendar pa je bila uporabljena tudi za dolgo časa v tradicionalni medicini, saj razstavljen ugodne učinke na zdravje. Na primer, kitajski zdravilci v 6. stoletju našega štetja uporabljajo lucerna za ublažitev posledic številnih bolezni. Danes znanstvene raziskave so pokazale, da lucerna je res zelo koristna rastlina, tako zelo, da biolog Frank Bouer iz nje kot "velikega zdravilca".

Lucerna listi so bogata z beta karotena, vitaminov B, C, D, E in K, in mineralne soli, vključno kalija, železa, kalcija in fosforja. Zaradi visoke vsebnosti klorofila, lahko lucerna pomaga podporo razstrupljanja procese v telesu. Poleg klorofila je odličen antioksidant, ki pomaga zaščititi celice pred poškodbami vzroka s prostimi radikali.

POZOR!
  • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
  • Visok delež maščobi soluable vitaminov v lucerno pomeni, da je, če ga jemljete neprekinjeno koristno vzeti odmor od porabe za obdobje enega meseca, na dva do tri mesece.
  • Če jemljete antikoagulantno za vašo kri, se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem pred jemanjem tega izdelka, ali katerikoli drug proizvod, ki vsebuje vitamin K.
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino