New Life™ - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

New Life™

New Life™
Samo za ženske
Multivitamini za nosečnice in doječe matere

120 tablet
Količina na zalogi: 45
20.90 €Vitamini in minerali za ženske

Energija za moške
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita New Life

vitamini za nosečnice

multivitamini za nosečnice in doječe matere

Multivitamini za nosečnice in doječe matere. 

Za nosečnice, mlade mamice in celo med pripravo za nosečnost je zelo pomembno, da zadostimo povečani potrebi telesa po vitaminih in mineralih. Pri tem vam lahko pomaga tudi izdelek New Life. Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in pri prenosu kisika v telesu, vitamin C prispeva k delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju, tudi vitamini B kot npr. riboflavin, vitamina B6 in B12 imajo vlogo pri nastajanju rdečih krvničk. Uživanje dopolnil s folno kislino zviša nivo folata pri nosečnici. Nizek nivo folata pri nosečnici je dejavnik tveganja za okvare nevralne cevi pri razvijajočem se plodu. Izdelek je namenjen ženskam v rodni dobi. Koristni učinek se doseže z dopolnjevanjem prehrane s 400 μg  folne kisline dnevno vsaj en mesec pred in do tri mesece po zanositvi. Folat prispeva tudi k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo ter ima vlogo pri delitvi celic.


Za nosečnice, mlade mamice in celo med pripravo za nosečnost je zelo pomembno, da zadostimo povečani potrebi telesa po vitaminih in mineralih. Pri tem vam lahko pomaga izdelek New Life. Železo, vitamin C, vitamini B, kalcij in magnezij so bistvenega pomena za tvorbo krvi pri zarodku, zdrav razvoj imunskega, kostnega in živčnega sistema, poleg tega pa podpirajo materin organizem. Obenem folna kislina sodeluje pri razvoju materinega tkiva, ohranjanju normalnih duševnih stanj med nosečnostjo in je bistvena za razvoj živčnega sistema zarodka.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki načrtujejo nosečnost.
 • Nosečnicam in doječim materam.

V PRIMERU POMANJKANJA...
Med simptome pomanjkanja folne kisline spadajo: utrujenost, anemija, šibkejši imunski sistem, težave s tvorbo krvi in psihološke težave.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da ustrezni vnos folne kisline zmanjša tveganje za motnje nevralne cevi pri zarodku?
120 tablet

Doziranje
2 tableti/dan (1 tableta ob zajtrku in 1 tableta ob večerji).

Aktivne sestavine
Vitamin A (beta-karoten) 833 mcg
Vitamin E 15 mg
Vitamin D3 20 mcg
Vitamin C 120 mg
Vitamin B1 (tiamin) 1.6 mg
Riboflavin 2 mg
Niacin 18 mg
Vitamin B6 (piridoksin) 2 mg
Pantotenska kislina 8 mg
Vitamin B12 (cianokobalamin) 2 mcg
Biotin 120 mcg
Folna kislina 800 mcg
PABA (para-aminobenzojska kislina) 2 mg
Holin 20 mg
Inozitol 20 mg
Kalcij 650 mg
Cink 16 mg
Mangan 2 mg
Železo 8 mg
Baker 2 mg
Jod 150 mcg
Krom 50 mcg
Magnezij 225 mg

Shranujte izven dosega otrok! Nenamerno užitje previsokega odmerka železa je glavni vzrok za usodne zastrupitve pri otrocih, mlajših od 6 let. V primeru nenamernega prevelikega zaužitega odmerka železa takoj pokličite zdravnika ali center za zastrupitve.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Izboljšana formula New Life je dvakrat več folne kisline in dodatne vsebnosti vitamina D za še boljšo zaščito vsake matere in več! Multivitaminska New Life kompozicija je tudi odličen vir učinkovin za izboljšanje telesnega delovanja.

Kot vedno več rezultatov raziskav kaže, da življenjski slog močno vpliva na našo plodnost. Dobro uravnotežena prehrana, tako ženske kot moške, bogate s posebnimi hranili, ki so posebnega pomena za ohranjanje plodnosti, lahko zagotovijo dobro zdravje in pravilno delovanje reproduktivnih organov.

V življenju večine žensk pride obdobje, ko se potreba po hranilih poveča. Med nosečnostjo in dojenjem postane optimalna oskrba z vitamini in minerali izjemno pomembna - ne le zaradi zdravstvenega stanja matere, ampak tudi zaradi pravilnega razvoja otroka.
Na primer, v drugem trimesečju nosečnosti se zaradi intenzivnega procesa tvorbe krvi potreba po železu poveča.
Hkrati se povečuje tudi povpraševanje po vitaminu C, ki je odgovorno ne samo za pravilno delovanje imunskega sistema, temveč tudi za absorpcijo železa. Povpraševanje po vitaminih B se v povprečju poveča za 25-30%.

Pomembno vlogo ima Folna kislina, ki je bistvena za rast materinih tkiv med nosečnostjo, pomaga pri pravilni sintezi aminokislin in proizvodnji krvi, sodeluje pri delitvi celic. Ženske, ki pričakujejo, da bo otrok prišel na svet, potrebujejo tudi kalcij, ker je potreben med drugim za pravilno razvijanje kosti, vitamin D - pomaga pri pravilni uporabi kalcija in fosforja ali magnezija, ki ima pomembno vlogo pri delitvi celic, podpira vzdrževanje ravnovesja elektrolitov in kaže blagodejno delovanje na živčni sistem.

Izdelek je tudi odličen vir beta-karotena, vitamina E, C, cinka, mangana, bakra, joda, kroma in inozitola.

Koga še posebej priporočamo?
 • Ženske načrtujejo zanositev.
 • Nosečnice in doječe ženske (po posvetovanju z zdravnikom).

Ali veste, da ... ne samo med nosečnostjo in dojenjem, ampak tudi pred nosečnostjo, morate zagotoviti ustrezno dopolnitev "zalog" vitaminov in mineralov?
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

New Life - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
New Life™
Nazaj na vsebino