Cholestone™ - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Cholestone™

Cholestone™
Ostali izdelki Calivita
Pripravek za vzdrževanje zdravih ravni holesterola v krvi

90 tablet
Količina na zalogi: 45
24.50 €
zdravo srceBodite pozorni na srce in holesterol

Aktivne sestavine Cholestone znatno podpirajo vzdrževanje normalnih ravni holesterola in pozitivno vplivajo na pravilno delovanje srca
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Cholestone

znižuje holesterol

pripravek za uravnavanje holesterola

Cholestone je prehransko dopolnilo, ki podpira zdrave ravni holesterola v krvi. 


Med njegove naravne aktivne sestavine spadata laneno olje, ki z visoko vsebnostjo maščob omega-3 prispeva k vzdrževanju normalnih ravni holesterola v krvi, in jabolčni pektin, ki enako dosega z  vsebnostjo vlaken. Česen lahko ugodno vpliva na ravni maščob v krvi in zdravje srca, lecitin pa ima pomembno vlogo pri presnovi maščobe.

Komu ga priporočamo?
  • Vsem za ohranjanje normalnih vrednosti holesterola in lipidov v krvi.
  • Vsem za normalno delovanje žil.
  • Če uživate hrano, bogato z maščobami in ogljikovimi hidrati.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da so poleg raka bolezni srca in ožilja glavni vzrok smrti v razvitih državah, čeprav bi bilo mogoče večino primerov preprečiti?
90 tablet

Doziranje
1 tableta trikrat dnevno med obroki.

Aktivne sestavine
Olje lanenega semena 600 mg
Jabolčni pektin 600 mg
Česen 300 mg
Vitamin C 180 mg
Vitamin E 30 mg
Krom 150 mcg
Lecitin 300 mg

*Krepko označene sestavine v izdelkih lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Z uporabo dobro uravnotežene in raznolike prehrane, aktivnega načina življenja in stalnim nadzorom naše zdravje, lahko naredimo veliko dobrega za naše telo. Poleg tega lahko kardiovaskularni sistem pomaga pri dodatku aktivnih sestavin zdravila Cholestone, kot je česen.

Holesterol

Holesterol je ena od snovi, ki jih proizvaja naše telo, kar potrebujemo v strogo določenih količinah. Je sestavina vsake celice, je tudi gradbeni blok za številne hormone (vključno s spolom). V plazmi je holesterol povezan z beljakovinami v obliki lipoproteinov:

HDL
• lipoprotein visoke gostote HDL je tako imenovani "dober" holesterol, ki se iz tkiv usmeri v jetra;

LDL
• lipoprotein z nizko gostoto LDL in zelo nizko gostoto lipoproteina VLDL - pomeni tako imenovani "slab" holesterol, ki se običajno kopiči na stenah krvnih žil. LDL holesterol povečuje usedanje maščob v stenah krvnih žil, medtem ko HDL blokira ta proces. Zato iz vidika naše zdravje, ne samo slediti splošno raven holesterola - predvsem pozorni na razmerju med "dobrim" in "slab" holesterol. Stopnja holesterola v telesu je med drugim odvisna od genetske nagnjenosti, pa tudi drugi dejavniki imajo velik vpliv - tisti, ki jih lahko nadzorujemo. Uravnotežena prehrana, aktivni življenjski slog in ustrezno dopolnilo pomagata vzdrževati normalno raven holesterola.

Med lahko aktivne sestavine razlikovati Cholestone česen ki ima pozitiven učinek na ravni lipidov v krvi prispeva k delovanju srca in imunskega sistema. Laneno olje ima koristen učinek za srce. Chrome ugodno vpliva na presnovo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob ter vitaminov C in E, pomoč pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Izdelek vsebuje tudi jabolčni pektin, lecitin.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Cholestone - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Cholestone
Nazaj na vsebino