Organic Noni - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Organic Noni

Organic Noni
946 ml

Doziranje:
2 jušni žlici (30 ml) na dan.

Dnevno doziranje v embalaži: 32

Aktivne sestavine
Noni - Morinda citrifolia
Organic Noni Pack
4x 946 ml
sok ekološkega nonija

Morinda citrifolia (ki jo v polinezijskem jeziku imenujejo noni) je eksotično, posebno sadje, ki vsebuje več izjemno pomembnih snovi. Organic Noni je kompleksen pripravek, zasnovan za podporo vašega zdravja, bogat z vitamini, aminokislinami in minerali. Ekološko pridelanemu sadju v izdelku Organic Noni smo dodali aromo ekološko pridelanih malin. Organic noni pridobivamo iz kmetij s certifikati za ekološko pridelavo.

Komu ga priporočamo?
  • Vsem, ki želijo koristi za svoj imunski sistem.
  • Vsem, ki želijo uravnovešeno delovanje telesa.
  • Za povečanje in ohranjanje splošnih ravni energije, tako psihične kot fizične.
  • Kot dopolnilo postopkom razstrupljanja.
  • Vsem, ki prisegajo na ekološko pridelane naravne sestavine.

  • Ekološki izdelek iz nadzorovane ekološke pridelave.
  • V tekoči obliki in zato enostaven za uporabo. Pomeša se lahko s hrano ali pijačo.
  • Prijetnega okusa zaradi dodatka ekološko pridelanih malin.
  • Brez umetnih barvil ali dodanih arom.
  • Primerno za otroke.

Ali ste vedeli?
AKCIJA 3+1 gratis: Pri nakupu 3 izdelkov Organic Noni, dobite 1 stekleničko brezplačno!

Ali ste vedeli, da je mogoče certifikat ekološke pridelave pridobiti samo ob izpolnjevanju izredno strogih predpisov in da ekološka pridelava ne le poveča kakovost izdelka, ampak tudi pomembno ščiti prst?

Noni že stoletja priporočajo tradicionalni zdravilci, a tudi dandanes lahko ljudem pomaga ohraniti zdravje. Ima že sto tisoče zadovoljnih privržencev, pridružite se jim tudi vi in izkusite pozitivne učinke Morinde citrifolie, kraljice sadja!
Povzetek:
Obstaja oddaljenih krajev na Zemlji, kjer so blaženi vplivi civilizacije zapustili skoraj nobenega sledu. Get uravnotežena z izdelki CaliVita je Noni, ki so iz takšnih območjih, kjer še vedno obstaja harmonija med človekom in naravo.

Noni (Morinda citrifolia)

Ta zimzelena rastlina je avtohtona Polineziji, Maleziji, Avstraliji in jugovzhodni Aziji, in njena višina se giblje od velikosti majhen grm, do 10 metrov. Vendar pa je vsestranskost svoje velikosti ni zaslužil svetovno pozornost toliko kot neverjetno bogato sestavo njenega sadja.
noni sadje
Vsebuje 18 vrst aminokislin, vključno mnogih bistvenih tiste, ki jo telo potrebuje, vendar ne more sintetizirati. Prav tako je bogat z vitamini in minerali, ki prispevajo k izpolnjevanju dnevnih potreb telesa. Vsebuje druge spojine antioksidativnih učinkov, lahko prispevajo k zaščiti naših celic pred škodljivimi učinki prostih radikalov. Blagodejno vpliva na sposobnost samozdravljenja telesa. Ena od najpomembnejših sestavin je velikan molekula imenovana proxeronin. Od proxeronin naše telo proizvaja xeronin v jetrih. To je sestavina encimov, učinkovito podpira celic in pomaga pri zdravem delovanju imunskega-in hormonskega sistema.

Obstaja veliko stvari, ki lahko povečajo zahteve xeronin telesa. Najpogostejši učinki so, stres in poveča duševno in / ali fizični napor. Določen proxeronin se zaužijejo z normalno hrano, vendar noni ga vsebuje v izredno velikih količinah.

Ker je povpraševanje po ekološko certificiranih proizvodov občutno narašča, je priljubljen Polinesian Noni voljo narejen iz čistih organskih certificiranih sestavin. Medtem ko Polinesian Noni izvira iz neokrnjene narave, CaliVita Organic Noni je iz nadzorovane ekološke pridelave.

POZOR!
• Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
• Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
• Hranite izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino