Organic Noni - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Organic Noni

Premium Organic
Sok ekološkega nonija

946 ml
Količina na zalogi: 88
59.90 €
Organic Noni pack
sadje noniOrganic Noni je visoko kakovosten izdelek v tekoči obliki, ki vsebuje organski sadni sok noni z naravno aromo iz ekoloških maline.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Organic Noni

organski noni sok

sok ekološkega nonija

Morinda citrifolia (ki jo v polinezijskem jeziku imenujejo noni) je eksotično, posebno sadje. Organic Noni je kompleksen pripravek, zasnovan za podporo vašega zdravja. 

Ekološko pridelanemu noniju v izdelku Organic Noni smo dodali ekološko pridelane koncentrate soka belega grozdja, črne češnje in granatnega jabolka ter naravno aromo malin. Noni stimulira imunski sistem.


Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki želijo koristi za svoj imunski sistem.
 • Vsem, ki želijo uravnovešeno delovanje telesa.
 • Vsem, ki radi uživajo v okusnih tekočih dodatkih (obožujejo ga tudi otroci).

Sok ekološkega nonija

 • Ekološki izdelek iz nadzorovane ekološke pridelave.
 • V tekoči obliki in zato enostaven za uporabo. Pomeša se lahko s hrano ali pijačo.
 • Prijetnega okusa zaradi dodatka ekološko pridelanih malin.
 • Brez umetnih barvil ali dodanih arom.
 • Primerno za otroke.

Morinda citrifolia (ki jo v polinezijskem jeziku imenujejo noni) je eksotično, posebno sadje, ki vsebuje več izjemno pomembnih snovi. Organic Noni je kompleksen pripravek, zasnovan za podporo vašega zdravja, bogat z vitamini, aminokislinami in minerali. Ekološko pridelanemu sadju v izdelku Organic Noni smo dodali aromo ekološko pridelanih malin. Calivita Organic Noni pridobivamo iz kmetij s certifikati za ekološko pridelavo.

Ali ste vedeli?

Ali ste vedeli, da je mogoče certifikat ekološke pridelave pridobiti samo ob izpolnjevanju izredno strogih predpisov in da ekološka pridelava ne le poveča kakovost izdelka, ampak tudi pomembno ščiti prst?

Noni že stoletja priporočajo tradicionalni zdravilci, a tudi dandanes lahko ljudem pomaga ohraniti zdravje. Ima že sto tisoče zadovoljnih privržencev, pridružite se jim tudi vi in izkusite pozitivne učinke Morinde citrifolie, kraljice sadja!
946 ml

Doziranje
2 jušni žlici (30 ml) na dan.

Aktivne sestavine
Noni sok 23900 mg
Koncentrat soka belega grozdja 3200 mg
Koncentrat soka črne češnje 2200 mg
Koncentrat soka granatnega jabolka 1300 mg

Pred uporabo dobro pretresite! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi, umaknjeno od pretirane vročine, svetlobe ali nizkih temperatur. Po odprtju shranjujte v hladilniku. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

POZOR!
• Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
• Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
• Hranite izven dosega otrok.
Obstaja oddaljenih krajev na Zemlji, kjer so blaženi vplivi civilizacije zapustili skoraj nobenega sledu. Get uravnotežena z izdelki CaliVita je Noni, ki so iz takšnih območjih, kjer še vedno obstaja harmonija med človekom in naravo.

Noni (Morinda citrifolia)


Ta zimzelena rastlina je avtohtona Polineziji, Maleziji, Avstraliji in jugovzhodni Aziji, in njena višina se giblje od velikosti majhen grm, do 10 metrov. Vendar pa je vsestranskost svoje velikosti ni zaslužil svetovno pozornost toliko kot neverjetno bogato sestavo njenega sadja.
noni sadje
Vsebuje 18 vrst aminokislin, vključno mnogih bistvenih tiste, ki jo telo potrebuje, vendar ne more sintetizirati. Prav tako je bogat z vitamini in minerali, ki prispevajo k izpolnjevanju dnevnih potreb telesa. Vsebuje druge spojine antioksidativnih učinkov, lahko prispevajo k zaščiti naših celic pred škodljivimi učinki prostih radikalov. Blagodejno vpliva na sposobnost samozdravljenja telesa. Ena od najpomembnejših sestavin je velikan molekula imenovana proxeronin. Od proxeronin naše telo proizvaja xeronin v jetrih. To je sestavina encimov, učinkovito podpira celic in pomaga pri zdravem delovanju imunskega-in hormonskega sistema.

Obstaja veliko stvari, ki lahko povečajo zahteve xeronin telesa. Najpogostejši učinki so, stres in poveča duševno in / ali fizični napor. Določen proxeronin se zaužijejo z normalno hrano, vendar noni ga vsebuje v izredno velikih količinah.

Ker je povpraševanje po ekološko certificiranih proizvodov občutno narašča, je priljubljen Polinesian Noni voljo narejen iz čistih organskih certificiranih sestavin. Medtem ko Polinesian Noni izvira iz neokrnjene narave, CaliVita Organic Noni je iz nadzorovane ekološke pridelave.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Organic Noni - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Organic Noni
Organic Noni Pack
4x 946 ml
Nazaj na vsebino