GoldMax magnet - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

GoldMax magnet

GoldMax magnet
Elektronika Calivita
Magnetni odstranjevalec vodnega kamna

1 kos
Količina na zalogi: 6
119.90 €
magnetni odstranjevalec vodnega kamna, temelji na Neodymu

Gre za okolju prijazno rešitev za varčevanje z energijo za težave, ki jih povzroča usedanje lestvice. Lahko se uporablja tako v vodovodnih instalacijah kot tudi v napravi za čiščenje in ionizacijo vode - Aquarion.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita GoldMax

magnetni odstranjevalec vodnega kamna

magnetni odstranjevalec vodnega kamna

Magnetni odstranjevalec vodnega kamna GoldMAX® je izdelan iz neodima, trenutno najmočnejšega magnetnega materiala. Med magnetnim delovanjem se struktura kristalov in naboj mineralov spremenita. Magnet torej preprečuje njihovo nalaganje, poleg tega pa se lahko raztopijo in izločijo tudi prej nastale usedline. Na ta način lahko z naravno energijo brez uporabe agresivnih materialov preprečimo tvorbo usedlin vodnega kamna v pipah, ki so odlično okolje za glive, bakterije in druge mikroorganizme.


Komu ga priporočamo?
 • Za uporabo z napravo za filtriranje vode Aquarion, tako da ga namestite na vodovodno pipo naprave in s tem preprečite nalaganje vodnega kamna.
 • Če napravo pritrdite na glavno vodovodno pipo, se lahko v celoti znebite vodnega kamna v vodnem sistemu, učinkovitost kotlov, pralnih strojev in pomivalnih strojev pa se bo povečala. Oprana posoda bo tako čistejša, oblačila pa bolj bela.

Ali ste vedeli?
Ali veste, kako nastane vodni kamen? Ko dežuje, se mehka voda filtrira skozi tla. Voda pronica skozi več plasti tal in se tako obogati z minerali, tudi s kalcijem in magnezijevim karbonatom. Velik del vode iz pipe po čiščenju v vodovodne pipe vstopi preko vrtin in tako se vodni kamen znajde v naših domovih.
   1 kos
   Izdelek vsebuje močan magnet. Hranite stran od srčnih spodbujevalnikov, televizorjev, zaslonov, prenosnikov, merilnih instrumentov in drugih magnetnih naprav za shranjevanje podatkov (mobilnih telefonov, kamer). Če magnete držite tesno skupaj ali če trčijo skupaj, lahko povzročijo poškodbe ali se poškodujejo! Hranite nedosegljivo otrokom!
   CaliVita® Goldmax magnetna vodni kamen eliminator, ki temelji na Neodymium, trenutno najmočnejši magnetni material je okolju prijazna in energijsko varčna rešitev za težave, ki jih povzroča vodni kamen, če bi želeli, da ga uporabljate z vodno čiščenje Aquarion in ionizirajočim napravo ali z vodovod.

   Delovanje magnetnega vodnega kamna eliminator temelji na interakciji močnem magnetnem polju in energije s tekočo vodo. Raztopljeni minerali najdemo v pitni vodi, so nagnjeni k odlaganje.

   Pri zdravljenju kristalno strukturo in polnjenje mineralschange, in zato ne morejo držijo površine. Poleg tega lahko sedimenti prej razviti tudi raztopi in zapustite sistemov. Na ta način smo lahko prepreči nastanek oblog vodilnih zgraditi gliv, bakterij in drugih mikroorganizmov brez uporabe agresivnih kemikalij.

   Če se uporabljajo na Aquarion cevi, se lahko pitna voda postala še bolj okusna in lahko poveča življenjsko dobo naprave, kot tudi. Če je nameščen na vodovod, lahko sanitarna biti vodnega kamna brezplačno in učinkovitost kotlov, pralne in pomivalne stroje, lahko poveča tako, da so lahko oprana posoda čistilo pa oprana oblačila bolj bela.
   arrow

   GoldMax magnet - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Trenutno še ni ocen.
   0
   0
   0
   0
   0
   arrow
   Garancija najnižje cene
   GoldMAX Calivita
   Nazaj na vsebino