Panax Ginseng - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Panax Ginseng

Panax Ginseng
Formule na osnovi zelišč
Pripravek iz ginsenga

100 tablet
Količina na zalogi: 40
19.50 €
ginsengKorejski ginseng

V obdobjih hude telesne in duševne utrujenosti naravno krepi vitalnost in strpnost do stresa. Ginseng se pogosto priporoča tudi za moč. Ginseng dvigne libido tako moških kot žensk, prav tako je koristen pri erektilni disfunkciji.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Panax Ginseng

Korejski ginseng

pripravek iz ginsenga

Ginseng, znan tudi pod imenom “človeška korenina”, je eno najdlje uporabljenih in najbolj priljubljenih zelišč za krepitev vzdržljivosti.

Ginseng pomaga izboljšati telesno in mentalno vzdržljivost ter koncentracijo, priporoča pa se lahko tudi za sproščanje napetosti. Aktivna učinkovina v izdelku blagodejno vplivajo na imunski sistem, kognitivne in fizične sposobnosti, podpirajo človeško vitalnost, spolno zdravje in delujejo proti izčrpanosti ter utrujenosti.


Komu ga priporočamo?
 • Ob večjih naporih za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti.
 • V primeru večjega mentalnega stresa ali med izpitnimi obdobji za povečanje koncentracije.
 • Za pravilno delovanje imunskega sistema in boljšo vitalnost.

Ali ste vedeli?
Ginseng pomaga izboljšati telesno in mentalno vzdržljivost ter koncentracijo, priporoča pa se lahko tudi za sproščanje napetosti ali tesnobe. Aktivne učinkovine v izdelku blagodejno vplivajo na imunski sistem, kognitivne in fizične sposobnosti, podpirajo človeško vitalnost, spolno zdravje in delujejo proti izčrpanosti ter utrujenosti.

Ali ste vedeli, da na Daljnem vzhodu ginseng slovi kot afrodiziak?
100 tablet

Doziranje
1 do 2 tableti na dan.

Aktivne sestavine
Pravi ženšen 500 mg

Pozor! Ne priporočamo osebam z visokim krvnim tlakom ali drugimi boleznimi srca in ožilja. Priporočena uporaba: kot kura, ki lahko traja največ 6 tednov.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!

Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi. Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali če manjka. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
 • Ta izdelek ni priporočljivo za tiste, ki imajo kardiovaskularne stanja ali bolezni, ali tiste, ki trpijo zaradi visokega krvnega tlaka.
 • Zaradi svoje adaptogen učinkov je priporočljivo vzeti odmor od uporabe tega izdelka po obdobju približno 6 tednov.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.

Pravi ženšen

Ginseng je bila obdelana na vzhodu, za 400 let, čeprav človeštvo je bil jo uporabi za tisočletja. V obdobjih overstraining naš um in telo, povečuje vitalnost in stres tolerance na naraven način.

Ginseng vsebuje veliko koristnih hranilnih snovi, vključno flavanoids, antioksidantov, aminokislin, mineralov in vitaminov, pri čemer je še posebej bogata s folno kislino in niacin. Prav tako vsebuje edinstveno organsko spojino, znano kot ginsenozida. Ginsenozida je saponin družine triterpenoid in zdi se, da imajo blagodejen učinek na številne metabolične poti.

Študije so pokazale, da je adaptogen, ki pomaga povečati odpornost na presnovo k stres in utrujenost. Zdi se, da bo v pomoč pri podpori duševno in telesno zmogljivost, in nekatere študije so pokazale, da lahko pomaga povečati libido in spolno zmogljivost. Zdi se, da bi podprli imunski sistem, kot tudi večjo sintezo beljakovin in cirkulacijo. Saponini lahko podpira tudi doseganje in ohranjanje zdravega holesterola in trigliceridov v krvi.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Panax Ginseng - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Panax Ginseng
Nazaj na vsebino