Acidophilus - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Acidophilus

Acidophilus
Probiotiki Calivita
Probiotični pripravek z vlakni

100 kapsul
Količina na zalogi: 49
28.50 €
probiotik z vlakni
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Acidophilus

probiotik z vlakni

pripravek z lactobacillus acidophilus in trpotcem

Izdelek Acidophilus vsebuje tudi vlakna semena indijskega trpotca.  

Lactobacillus acidophilus je zelo odporna in koristna bakterija, ki je del normalne bakterijske flore našega prebavnega trakta. Naloga teh dobrih bakterij je nadomeščanje vsakodnevno izgubljene probiotične celice. Naš izdelek Acidophilus vsebuje tudi vlakna semena indijskega trpotca. Ta vlakna se lahko fermentirajo v debelem črevesju, kar spodbuja rast uporabnih bakterij, ki živijo v tem delu prebavnega sistema.


Komu ga priporočamo?

Pripravek z mlečnokislinskimi bakterijami in vlakni


Probiotični pripravek Acidophilus vsebuje veliko bakterij Lactobacillus acidophilus, ki so zelo odporne in uporabne bakterije. So del normalne bakterijske flore našega prebavnega trakta. Naloga bakterij je podpora in ohranjanje zdravega črevesnega sistema, saj lahko nadomeščajo vsakodnevno izgubljene probiotične celice in sodelujejo v aktivnostih imunskega sistema. Izdelek Aciduphilus poleg koristnih bakterij vsebuje tudi vlakna semena indijskega trpotca. Ta vlakna se lahko fermentirajo v debelem črevesju, kar spodbuja delovanje uporabnih bakterij, ki živijo v tem delu prebavnega sistema.

Komu ga priporočamo?

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da so nekatere bakterije koristne in nam lahko skupaj z vlakni pomagajo ohranjati normalno bakterijsko floro prebavnega
trakta ter tako zagotavljajo zdravo delovanje našega prebavnega sistema?

VIRI:
* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial – Kalliomäki M. in sod., Lancet. 7. april 2001; 357(9262): 1076–9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells – Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70.
** v času izdelave
100 kapsul

Doziranje
1 kapsula dnevno. Zaužijte jo zjutraj med obrokom ali takoj po njem.

Aktivne sestavine
Aktivni Lactobacillus Acidophilus 2 milijardi
Prah semen trpotca 100 mg

V primeru driske poleg jemanja izdelka izvajajte tudi splošne ukrepe (uživajte veliko tekočine). V primeru resnih bolezni želodca in črevesja (npr. razjed ali vnetnih črevesnih bolezni) se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
 • Vi bi se morali posvetovati s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katerokoli dodatek.
 • Če jemljete zdravila ali drugih prehranskih dopolnil, je treba najmanj dve uri interval med pri tistih, ter ob acidophilus z psyllium
 • V primeru kakršnih koli prebavil nelagodje, stanja ali bolezni (npr: driska, razjede, Crohnova bolezen) poiskati kvalificiranega zdravnikom pred jemanjem zdravila.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hranite izven dosega otrok.


Občutljivo ravnovesje črevesne flore se lahko oslabi zaradi nezdravega načina življenja, uživanje alkohola, antibiotik zdravljenje itd .. CaliVita je AC-Zymes in Acidophilus so narejeni z Lb. acidophilus, ki je eden izmed najbolj priljubljenih probiotičnih sevov, ki prispevajo k zdravemu delovanju prebavnega in imunskega sistema.

Obstaja zelo veliko število microrogansims v prebavnem traktu, ki jih s skupnim imenom "črevesne flore". Te "probiotični" organizmi so ključnega pomena za pravilno delovanje debelega črevesa in zdravega prebavnega sistema. Funkcija in ravnovesje črevesne flore, pa je zelo občutljiv in lahko zlahka oslabljeno ali razburjen zaradi različnih nezdravih vplivov. Ti vplivi so lahko zdravila (zlasti antibiotike), uživanje alkohola, prebavne motnje, aditivih za živila, onesnaževanje okolja, posledice stresa (npr: potovanje driska), ali razmnoževanje nezaželenih ali škodljivih črevesne bakterije, zaradi bolezni, stresa in prehrane.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus je še posebej odporen in koristno bakterija. To lahko živijo tako dolgo, kot 10 dni ali več v prebavnem sistemu, in se nagiba k ustvarjanju neugodno okolje za različne škodljivih patogenov, kot so clostridiums, coli bakterije ali glivice. To lahko spodbujajo uporabo mlečnih proteinov, aminokislin, maščob in laktozo, in pomaga pri sintezi vitaminov B. Lactobacillus acidophilus pomaga zagotoviti podporo za zdrav prebavni sistem, ki ga pomaga ohranjati normalne bakterije floro prebavnega kanala.

Psilium je vlakno pridobljen iz semen Plantago ovata. Fiber je zelo koristen za prebavni trakt, saj se veže s neprebavljena odpadnih snovi v črevesju in jim pomaga odpraviti. Kot je dobro, vlakno deluje kot goba, ki absorbira vodo in s tem veliko škodljivih snovi, ki so lahko prisotni v prebavnem traktu, kot strupi, težke kovine, žolčnih kislin, maščob in holesterola. Visoka prehrana vlaken tudi pomaga ohranjati zdravje srca in ožilja.

Ključne besede: acidophilus, acidophilus z trpotca, Calivita, črevesne bakterije, probiotiki
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Acidophilus - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Acidophilus
Nazaj na vsebino