VirAgo - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino
VirAgo
90 tablet

Doziranje:
Trikrat po 1 tableto na dan.

Aktivne sestavine
80mg Izvleček lista oljke
80mg L-lizin
60mg Izvleček lubja mačjega kremplja
30mg Izvleček pau d'arca (4:1)
25mg Izvleček korenine ehinaceje
10mg Cink
kompleks za krepitev imunskiega sistema

VirAgo je kompleksni pripravek, njegove sestavine pa podpirajo zdravo delovanje imunskega sistema. Oleuropein, ki ga najdemo v dragocenem izvlečku oljčnih listov, je spojina s protimikrobnim, protivnetnim in antioksidativnim učinkom, ki smo ji dodali lizin, aminokislino za zaviranje razmnoževanja virusov. Ehinaceja je dobro znano zelišče, ki ga ljudje že dolgo uporabljajo za boj proti patogenom. Mačji krempelj s cinkom dokazano poveča delovanje imunskega sistema.

Komu ga priporočamo?
- Vsem, ki so pogosto izpostavljeni situacijam, v katerih imunski sistem potrebuje pomoč.
- Vsem, ki iščejo kompleksno zaščito imunskega sistema.
- Za krepitev imunskega sistema, kot kura v jesenskih mesecih.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da se pau d’arco, priljubljeno zelišče iz Južne Amerike, v ljudski medicini že stoletja uporablja kot dopolnilo zdravljenju določenih vrst vnetij, astme, sladkorne bolezni in nekaterih vrst raka?
Povzetek:
Virago, zaradi svoje sestave učinkovito podpira zdravo delovanje imunskega sistema. Priporočamo ga vsem, ki želijo imeti bolj kompleksno obrambo, ali se pogosto soočajo s primeri, v katerih naše telo potrebuje pomoč.

Telo ima naravno tendenco, da nevtralizirajo moteče vplive in prinašajo metabolizem nazaj v zdravem stanju ravnotežja. To normalno, zdravo stanje delovanja, se imenuje homeostaza. Eden od najbolj pomembnih orodij telo uporablja za pospeševanje in zagotovitev homeostaze je imunski sistem. Imunski sistem ima nalogo, ki se ukvarjajo z najmočnejših motečih vplivov na homeostaze. Močan imunski sistem, je zato ključnega pomena za trdno zdravje. CaliVita ® Virago vsebuje naravne, zeliščne sestavine, ki so namenjene temu, da pomagajo zagotoviti prehransko podporo močnega imunskega sistema.

Zapisi kažejo, da so bili listi oljka uporablja za zdravstvene namene za tisoče let. Poleg tega, je bogata z antioksidanti in pomagajo znižati lipoproteinov nizke gostote (LDL ali "slab" holesterol) v krvi, so nekatere študije so pokazali, da lahko iz oljčnih listov zavira patogene posnemajo. Lizin amino kisline pomaga podpirati nastajanje protiteles v telesu. Echinacea, član družine nebinovk, vsebuje več polifenolov, ki so mislili, da pomaga pri podpori imunskega sistema v izganjanje okužb. Študije so bile spodbuja dovolj, da ameriški slamnik je pogosta sestavina v številnih prehlad. Študije so pokazale, dokazuje, da so alkaloidi, tanini in fitokemikalije v krempljev Mački, Južne Amerike trte, pomagajo podpirati proizvodnjo in delovanje limfnih celic, in splošno optimalno delovanje imunskega sistema. Morda so razstavljena tudi nekaj antibiotik, protivnetno in antioksidativne lastnosti. Lubje južnoameriški drevesni Pau d'Arco vsebuje več kot 20 aktivnih spojin, in nekateri testi so pokazale, da lahko nekatere od teh spojin ima antibiotik, in protiglivično učinke. Cink zagotavlja hranilno podporo za zdravo delovanje imunskega sistema, in sodeluje v normalno delitev celic.

POZOR!
Posvetujte se s kvalificirano zdravnika preden vzamete katero koli dodatka.
Ne jemljite tega zdravila, če ste noseči ali dojite.
Ta izdelek ni namenjen za zdravljenje, preprečevanje ali vpliva na kateri koli okužbe, bolezni ali zdravstvenega stanja. Če imate kakršno koli zdravstvenih težav, se posvetujte s kvalificirano zdravnika.
Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino