VitalWoman - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

VitalWoman

VitalWoman
60 tablet

Doziranje:
1 do 2 tableti na dan ob obroku.

Aktivne sestavine
100mg List damiane
100mg Izvleček guarane (kar ustreza 22 % kofeina)
100mg Koren maca
100mg Koren suma
50mg Korenina smilaksa
50mg Jagodičevje sagovca
25mg Jagodičevje drevesa Catuaba
25mg Samorogova korenina
povečanje vzdržljivosti za ženske

Izdelek Vital Woman z eksotičnimi rastlinskimi aktivnimi sestavinami podpira zdrave fiziološke procese v ženskem telesu. Njegove naravne sestavine imajo podoben učinek kot ženski hormoni, s tem pa povečajo spolno slo, poživljajo in obenem zagotavljajo visoko vsebnost vitaminov in mineralov.

Komu ga priporočamo?
- Za povečanje ženske spolne aktivnosti za polnejši odnos.
- Za polnjenje telesa z energijo in kot pomoč za plodnost.
- Za obnovitev rednih menstrualnih ciklov in zmanjšanje menstrualnih bolečin.
- Kot naravno dopolnilo ženskih hormonov po menopavzi in za obnovitev libida.
- V primeru napetosti, slabega razpoloženja in potrtosti, za izboljšanje splošnega stanja in kot dopolnilo pri zdravljenju depresije.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da so v nekaterih kulturah liste rastline Turnera, samorogovo korenino in koren mace uporabljali kot naravni afrodiziak?
Povzetek:
Formula vsebuje zelišča, ki so bile uporabljene v ljudski medicini že stoletja in so visoko vsebnost vitaminov in mineralov; njihove druge aktivne snovi učinkovito podporo zdravih, vitalnih procesov v ženskem telesu.

Več južnoameriške grmičevje, kot Damiana, catauba in Maca (včasih navedena tudi kot "perujski ginseng"), ki so bili uporabljeni za tisoče let domorodnih ljudstev amazonskega bazena pomaga povečati spolno poželenje. Sodobna znanost je odkrila, da te rastline vsebujejo veliko eteričnih olj, rastlinskih sterolov in edinstvene alkaloide, ki lahko njihovo odgovornost za poročala krepitev vpliva na spolno vitalnost in uspešnost. Guarana vsebuje stimulanse kofein, ki lahko pozitivno vpliva na vzdržljivost in telesno zmogljivost. Unicorn korenina vsebuje saponin, ki je predhodnik ženskega hormona estrogena. Še ena rastlina, ki lahko zagotovi prehransko podporo za normalno, zdravo raven estrogena issuma (Pfaffia paniculata).

POZOR!
  • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
  • Ta izdelek vsebuje stimulanse. Kot tak, ga ne smete jemati, če imate visok krvni tlak, kakršnokoli kardiovaskularno stanje, če ste trpijo zaradi hipertenzije ali glavoboli, ali imate težave s spanjem. Če niste prepričani, se posvetujte z zdravnikom, preden vzamete ta izdelek.
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino