Liver Aid - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Liver Aid

Liver Aid
100 kapsul

Doziranje:
3 do 6 kapsul na dan.

Aktivne sestavine
100mg L-arginin
100mg L-cistein
100mg L-ornitin
100mg Metionin
100mg Alfa-ketoglutarna kislina
60mg Izvleček silimarina (30:1)
50mg L-karnitin
25mg Holin
12.5mg Alfa lipoična kislina
25mcg Krom
10mcg Selen
zaščita jeter

Jetra so najpomembnejši organ telesa. Njihovi zaščiti je treba posvetiti posebno pozornost, saj razgrajujejo škodljive snovi, ki vstopajo v telo, in telo čistijo. Pegasti badelj je najbolj priljubljeno zelišče za zaščito jeter, saj lahko njegov izvleček učinkovino pomaga pri samorazstrupljanju jeter in s tem tudi pri njihovi obnovi. Aminokisline, ki vsebujejo žveplo (npr. metionin in cistein), prav tako povečajo samozdravljenje jeter. Krom podpira presnovo ogljikovih hidratov in s tem razbremeni jetra.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki jemljejo zdravila, ki škodujejo jetrom.
 • Osebam s poškodbami jeter zaradi alkohola.
 • V primeru virusnih poškodb jeter.
 • Vsem, ki so na delovnem mestu izpostavljeni takšnim snovem, ki izredno bremenijo delovanje jeter.

 • Naraven izdelek na rastlinski osnovi.
 • Vsebuje pegasti badelj, ki vpliva na obnovo jeter.
 • Z dodanim vitaminom B in aminokislinami, ki vsebujejo žveplo, za podporo delovanja jeter.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da semena mleka osata vsebujejo 70−80 % silimarina, aktivne sestavine, ki je ena najpogostejših sestavin različnih zdravil za jetra na recept?
Povzetek:
Jetra so organ bistvenega pomena, da se lahko šteje kot "industrijski delavec v velikem obsegu" še vedno deluje s polno zmogljivostjo. To je igra dvojno vlogo pri sintezi pomembnih snovi za telo in zrušijo škodljivih snovi in ​​s tem razstrupljanje telesa. Učinkovini v LiverAid podpirajo zdravo delovanje jeter na naraven način.

Jetra so eden od najbolj kompleksnih in pomembnih organov v telesu. To igra vlogo v sintezi, predelavo in / ali regulacijo raznovrstnih spojin, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje presnove se kot glikogen, lipoproteinov, žolču, vitaminov, aminokislin, krvne plazme, trombocitov in hemoglobina. Glavna funkcija jeter je pomagati telesu pri predelavi in ​​odstranjevanje odpadkov in toksinov. Presnova beljakovin proizvaja amoniak, ki je strupen za telo. Jetra pretvori amoniak v sečnino, ki se nato izloči iz telesa z urinom. Jetra so v glavnem odgovorna za zrušijo in odpravo drugih strupenih snovi iz krvi, kot so alkohol in droge tudi.

Verjetno zaradi kritične narave nalog, ki jih opravlja, jetra lahko regenerira celice. Prehranska podpora za takšno regeneracijo lahko pridejo iz žveplo-vsebujočih aminokislin, kot metionin in cistein, kot tudi drugih aminokislin, kot sta arginin in omitin. Manj kot optimalno delovanje jeter lahko povzroči maščobe kopičijo v jetrih in se to ne šteje za zdravo. Študije so pokazale, da lahko snovi, kot so krom, carntitine in holina igrajo vlogo pri okrepljenem maščob in ogljikovih hidratov presnovo v jetrih. Flavanoid kompleks imenujemo silimarin, ki izhaja iz Marijin Thistle, je učinkovit antioksidant in je študiral za koristne učinke na delovanje jeter.

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika preden vzamete katero koli dodatka.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino