Liver Aid - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Liver Aid

Liver Aid
Ostali izdelki Calivita
Zaščita jeter

100 kapsul
Količina na zalogi: 65
52.00 €
Liver Aid na jetrih
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Liver Aid

holin, silimarin in aminokisline

zaščita jeter

Jetra so najpomembnejši organ telesa. Njihovi zaščiti je treba posvetiti posebno pozornost, saj razgrajujejo škodljive snovi, ki vstopajo v telo, in telo čistijo.

Mleko osata je najbolj priljubljeno zelišče za zaščito jeter, saj lahko njegov izvleček učinkovino pomaga pri samorazstrupljanju jeter, jih ščiti in podpira njihovo zdravje. Krom ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov in s tem razbremeni jetra. Holin pa ima vlogo pri delovanju jeter ter prispeva k presnovi homocisteina in maščob.


Pegasti badelj je najbolj priljubljeno zelišče za zaščito jeter, saj lahko njegov izvleček učinkovino pomaga pri samorazstrupljanju jeter in s tem tudi pri njihovi obnovi. Aminokisline, ki vsebujejo žveplo (npr. metionin in cistein), prav tako povečajo samozdravljenje jeter. Krom podpira presnovo ogljikovih hidratov in s tem razbremeni jetra.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki želijo ohraniti zdrava jetra.
 • Osebam, ki uživajoalkohol.
 • Vsem, ki so na delovnem mestu izpostavljeni takšnim snovem, ki izredno bremenijo delovanje jeter.

 • Naraven izdelek na rastlinski osnovi.
 • Vsebuje pegasti badelj, ki vpliva na obnovo jeter.
 • Z dodanim vitaminom B in aminokislinami, ki vsebujejo žveplo, za podporo delovanja jeter.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da semena mleka osata vsebujejo 70−80 % silimarina, aktivne sestavine, ki je ena najpogostejših sestavin različnih zdravil za jetra na recept?
100 kapsul

Doziranje
3 do 6 kapsul na dan.

Aktivne sestavine
L-arginin 600 mg
L-cistein 600 mg
L-ornitin 600 mg
Metionin 600 mg
Alfa-ketoglutarna kislina 600 mg
Izvleček silimarina (30:1) 360 mg
L-karnitin 300 mg
Holin 150 mg
Alfa lipoična kislina 75 mg
Krom 150 mcg
Selen 60 mcg

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika preden vzamete katero koli dodatka.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Jetra so organ bistvenega pomena, da se lahko šteje kot "industrijski delavec v velikem obsegu" še vedno deluje s polno zmogljivostjo. To je igra dvojno vlogo pri sintezi pomembnih snovi za telo in zrušijo škodljivih snovi in ​​s tem razstrupljanje telesa. Učinkovini v LiverAid podpirajo zdravo delovanje jeter na naraven način.

Jetra so eden od najbolj kompleksnih in pomembnih organov v telesu. To igra vlogo v sintezi, predelavo in / ali regulacijo raznovrstnih spojin, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje presnove se kot glikogen, lipoproteinov, žolču, vitaminov, aminokislin, krvne plazme, trombocitov in hemoglobina. Glavna funkcija jeter je pomagati telesu pri predelavi in ​​odstranjevanje odpadkov in toksinov. Presnova beljakovin proizvaja amoniak, ki je strupen za telo. Jetra pretvori amoniak v sečnino, ki se nato izloči iz telesa z urinom. Jetra so v glavnem odgovorna za zrušijo in odpravo drugih strupenih snovi iz krvi, kot so alkohol in droge tudi.

Verjetno zaradi kritične narave nalog, ki jih opravlja, jetra lahko regenerira celice. Prehranska podpora za takšno regeneracijo lahko pridejo iz žveplo-vsebujočih aminokislin, kot metionin in cistein, kot tudi drugih aminokislin, kot sta arginin in omitin. Manj kot optimalno delovanje jeter lahko povzroči maščobe kopičijo v jetrih in se to ne šteje za zdravo. Študije so pokazale, da lahko snovi, kot so krom, carntitine in holina igrajo vlogo pri okrepljenem maščob in ogljikovih hidratov presnovo v jetrih. Flavanoid kompleks imenujemo silimarin, ki izhaja iz Marijin Thistle, je učinkovit antioksidant in je študiral za koristne učinke na delovanje jeter.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Liver Aid - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Liver Aid
Nazaj na vsebino