Oxy Max - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Oxy Max

OxyMax
60 ml

Doziranje:
20 kapljic izdelka OxyMax® pomešajte z 200 ml tekočine, trikrat dnevno.

Dnevno doziranje v embalaži: 30

Aktivne sestavine
12gr Stabilized oxygen
kapljice kisika

Brez ustrezne zaloge kisika naše telo ne bi optimalno delovalo. Kapljice OxyMax® vsebujejo molekule stabiliziranega kisika, ki med presnovo prehajajo v krvni obtok. Ta oblika, ki jo telo enostavno uporabi, lahko prispeva k zmanjšanju škodljivih učinkov civilizacije ali k povečanju telesne zmogljivosti. V mestih z onesnaženim zrakom, kjer je v zraku bore malo kisika, ali v primeru večjih potreb po kisiku, npr. med športno aktivnostjo ali težkim fizičnim delom, vam lahko pomaga OxyMax®!

Komu ga priporočamo?
- Vsem, ki živijo v večjih mestih, in športnikom.
- Za spodbujanje in povečanje zaloge kisika v telesu.
- Za izboljšanje presnove.
- Za povečanje športne vzdržljivosti.
- Za povečanje zalog energije in izboljšanje fizioloških procesov.
- Kot pomoč pri absorpciji vitaminov, mineralov, aminokislin in zelišč.

Aktivne učinkovine v izdelku OxyMax®:

Molekule stabiliziranega kisika v spojini natrijevega klorida, ki je sestavljena iz oksidov klorida, natrijevega karbonata in destilirane vode.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da običajno vdihnemo 5 do 8 litrov zraka na minuto, kar se lahko med športno aktivnostjo poveča tudi na 50 do 60 litrov?
Povzetek:
Brez kisika, človeško življenje je nemogoče. Naše telo lahko usklajeno delovanje na uravnotežen način le, če celice prejmejo zadostne količine kisika. Če iz nekega razloga celice dobijo manj kisika, kot je potrebno, so postopki za proizvodnjo energije, ki zagotavljajo vitalne funkcije poškodovana. OxyMax® lahko učinkovito pomagajo dovod kisika v celicah.

Vsi vemo, kisika je ključnega pomena za življenje, pri čemer je nepogrešljiv sestavni del procesa, s katerim naše celice proizvajajo energijo. Značilno je naše telo dobi ta kisik po zraku, ki ga dihamo, vendar vedno večje emisije ogljikovega dioksida in drugih oblik onesnaževanja lahko pomeni, da je zrak v mestih imajo lahko nižjo vsebnost kisika. OxyMax vsebuje molekule visoko biološko uporaben stabiliziran kisik, in z vstopom v kri skozi prebavni sistem, ki je namenjena za pomoč raven podpore kisika v presnovi.

Ker je oskrba s kisikom v celicah, potrebne za uporab hranilnih snovi in ​​proizvodnjo energije, lahko okrepila oskrba s kisikom koristna za podporo atletske uspešnosti in drugih oblik telesne aktivnosti. Kisik pomaga tudi pri odstranjevalci prostih radikalov. Nekateri znanstveniki upoštevanju poškodbe celic, ki jih povzročajo prosti radikali, kot enega od vzrokov staranja.

Povečala oskrba s kisikom lahko pomaga pri podpori imunskega sistema, saj lahko patogeni mikrobi pogosto anaerobno. To pomeni, da potrebujejo okolje, brez slehernega kisika za preživetje in razmnoževanje. Prisotnost kisika lahko dejansko ubije takšnimi mikrobi.

POZOR!
  • Ta izdelek je treba uporabiti razredčimo le v skladu z navodili.
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino