Mega qProtect - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Mega qProtect

Mega qProtect
90 tablet

Doziranje:
2 do 4 tablete na dan po obroku.

Aktivne sestavine
200mg Vitamin C
100mg L-cistein
100i.e. Vitamin E
20mg Izvleček ginka
20mg L-glutation kompleks
15mg Izvleček zelenega čaja
10mg Koencim Q10
16667i.e. Beta karoten
8mg Cink
5mg Izvleček ameriške borovnice
5mg Kompleks likopena
2mg Mangan
4995i.e. Retinol
100mcg Alfa lipoična kislina
50mcg Selen
megaodmerek antioksidantov

V starejših letih ali v obdobjih večjih naporov se pogosto spopadamo z oslabljeno koncentracijo, zamegljenim vidom ali spremembami obtoka. Mega qProtect je pripravek z megaodmerkom antioksidantov, ki vsebuje vitamine, elemente v sledeh, aminokisline in izvlečke rastlin, s čimer učinkoviteje ščiti naše celice na bolj ciljno usmerjen način.

Ginko, zeleni čas in koencim Q10 telesu zagotavljajo energijo, spodbujajo krvni obtok in ohranjanju normalno delovanje možganov in srca. Za zdravje oči med drugim poskrbita ameriška borovnica in beta karoten, aminokisline pa močno upočasnijo proces staranja celic.

Komu ga priporočamo?
- V primeru večjega duševnega napora, v času izpitnih obdobij ali za starejše pod stresom na delovnem mestu za izboljšanje koncentracije.
- Starejšim za ohranjanje normalnega delovanja možganov in spomina.
- Vsem, ki se spopadajo s težavami srca in ožilja.
- Vsem, ki močneje obremenjujejo oči.
- Vsem, ki imajo pogosto hladne okončine.
- Osebam s tinitusom.
- Aktivnim in pasivnim kadilcem.
- Osebam, ki pogosto uživajo alkohol.
- Vsem, ki iščejo učinkovitejšo zaščito pred oksidanti in želijo okrepiti svoj imunski sistem.
Povzetek:
Mega qProtect je visoko kakovostno formulo, razvit posebej za povečanje antioksidacijsko zaščito. Glavne sestavine formule so različni rastlinski izvlečki (Ginkgo biloba, zeleni čaj, in borovnice), ki so znani po svojih antioksidativnih lastnosti in mnogih drugih vitaminov in elementov v sledovih, da podpirajo naše zdravje. Vsebuje tudi vitamine in elemente v sledovih, ki še naprej krepijo svoje antioksidacijski učinek in podpirajo naše zdravje. Mega qProtect je edinstvena, visoko kakovostno formulo, razvit posebej za spodbujanje antioksidativno zaščito, katerega skrbno izbrane sestavine, ki učinkovito podpira zdravo delovanje našega telesa.

Mnogi znanstveniki verjamejo, da je glavni vzrok za staranje, ali vsaj dejavnik škode na celicah našega telesa, ki ga zelo nestabilnih in reaktivnih atomov, znanih kot prostih radikalov. Običajno elektroni, ki obdaja jedro atoma v parih. Oksidacijske procese v našem telesu, kot pretvorbo hrane v energijo, povzroča nekatere od teh atomov, da izgubijo elektron, da jih spremenite v prosti radikali ... to je atom z upaired elektrona v svoji zunanji obroč. Ker imajo elektroni močno pristranskost do obstoja v parih, kot pa posamezno, bo prostih radikalov ukrasti elektrone, ki jih potrebuje od drugega normalnega atoma, obrača normalno atom v prostih radikalov, in se začne verižno reakcijo nastajanja prostih radikalov.

Zdi se, da so občutljivi, da prispeva k temu verižno reakcijo, ki sčasoma lahko povzroči oslabitev v funkciji celic lipidi, ki sestavljajo celične membrane in DNA znotraj mitohondrije celic. Če je dovolj povzroči poškodbe, lahko celica umre.

Antioksidanti
Antioksidanti so snovi, ki so lahko upočasnijo ali prekinili verižno reakcijo tvorbo prostih radikalov, ki jih njihovo sposobnost, da prispevam sam elektron na proste radikale, ne da bi postala nestabilna sami. Ta skupina snovi, ki vsebujejo vitamin A (retinol, Beta karoten), vitamin C, vitamin E (tokoferol), likopen, in ubikinon (CoQ10). Kot je dobro, so flavanoids in polifenoli, bogati z rastlinskimi vrstami, kot so Ginko biloba, zeleni čaj, in borovnice, razstavljena močne anti-oksidacijske lastnosti.

Druge snovi, ki so prikazani ant oksidantne vrednosti, ali pa bodo pomagali podpirati antioksidativno proces vključuje L-cistein, L-gluthionine, alfa lipoična kislina in elementov v sledovih selen, cink in mangan.

Rastlinski izvlečki
Ginkgo biloba je poseben obrat. Ima močan antioksidativni učinek, njegove flavonoidi podpira normalno delovanje krvožilnega sistema in ustrezen pretok krvi, ki zagotavlja kisika in hranil oskrbo celic, ki pomagajo ohranjati telesno-mentalno budnost. Zeleni čaj vsebuje velike količine kofeina, ki povečuje hitrost presnovnih procesov, in pomaga ohraniti zbranost. To je bogata s polifenoli antioksidanta.

POZOR!
  • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
  • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
  • Hraniti izven dosega otrok.
  • Uporaba tega zdravila ni priporočljiva med nosečnostjo, dojenjem, za tiste, ki antikoagulanti, ali za tiste, ki imajo bližnjem operacijo ali medicinski postopek.
  • Diabetiki se morajo posvetovati z usposobljenim zdravnikom pred uporabo tega izdelka.
Nazaj na vsebino