Mega qProtect - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Mega qProtect

Mega qProtect
Antioksidanti Calivita
Megaodmerek antioksidantov

90 tablet
Količina na zalogi: 31
39.90 €
Ginko
Priprava, ki dopolnjuje dnevno prehrano z antioksidanti - beta karoten, vitamini C in E, selen in listi ginka bilobe v prahu.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Calivita Mega qProtect

Ginko, zeleni čas, koencim Q10 in antioksidanti

megaodmerek antioksidantov

Mega qProtect je pripravek z megaodmerkom antioksidantov, ki vsebuje vitamine, elemente v sledeh, aminokisline in izvlečke rastlin, s čimer učinkoviteje ščiti naše celice na bolj ciljno usmerjen način. V starejših letih ali v obdobjih večjih naporov se pogosto spopadamo z oslabljeno koncentracijo, zamegljenim vidom ali spremembami obtoka. Ginko, telesu zagotavlja energijo, spodbujajo krvni obtok in ohranjajo normalno delovanje možganov. Za zdravje oči med drugim poskrbi ameriška borovnicabeta karoten kot vitamin A, pa ima vlogo pri ohranjanju vida. Vitamin C, E, selen in cink imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.


V starejših letih ali v obdobjih večjih naporov se pogosto spopadamo z oslabljeno koncentracijo, zamegljenim vidom ali spremembami obtoka. Ginko, zeleni čaj in koencim Q10 telesu zagotavljajo energijo, spodbujajo krvni obtok in ohranjanju normalno delovanje možganov in srca. Za zdravje oči med drugim poskrbita ameriška borovnica in beta karoten, aminokisline pa močno upočasnijo proces staranja celic.

Komu ga priporočamo?
 • V primeru večjega duševnega napora (izpitna in druga stresna obdobja za izboljšanje koncentracije).
 • Starejšim za ohranjanje normalnega delovanja možganov in spomina.
 • Vsem, ki močneje obremenjujejo oči.
 • Vsem, ki imajo pogosto hladne okončine.
 • Aktivnim in pasivnim kadilcem ter osebam, ki pogosto uživajo alkohol.
 • Vsem, ki želijo okrepiti svoj imunski sistem.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da veliko okoliščin, ki so danes za nas normalne (npr. stres ali neprimerna prehrana, kronične bolezni ali zdravil), povečajo potrebo telesa po antioksidantih?
90 tablet

Doziranje
2 do 4 tablete na dan po obroku.

Aktivne sestavine
Vitamin A 3176 mcg
Likopen 10 mg
Vitamin C 400 mg
Vitamin E 100 mg
Selen 100 mcg
Cink 16 mg
Mangan 4 mg
Koencim Q10 20 mg
L-cistein 200 mg
L-glutation 40 mg
Alfa lipoična kislina 200 mcg
Izvleček ginka 40 mg
Izvleček zelenega čaja 30 mg
Izvleček borovnic (25% antocianov) 10 mg

Pozor! V primeru podaljšanega jemanja izdelka v večjih količinah spadajo med možne neželene učinke izpuščaj na koži, tesnoba, nespečnost, driska ali bruhanje. Uživanje ginka ni priporočljivo med nosečnostjo, dojenjem, jemanjem zdravil proti strjevanju krvi ter pred operacijami, ker lahko podaljša čas strjevanja krvi. Sladkorni bolniki naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!

POZOR!
 • Moral bi se posvetujte s kvalificirano zdravnika, preden vzamete katero koli dodatka.
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
 • Uporaba tega zdravila ni priporočljiva med nosečnostjo, dojenjem, za tiste, ki antikoagulanti, ali za tiste, ki imajo bližnjem operacijo ali medicinski postopek.
 • Diabetiki se morajo posvetovati z usposobljenim zdravnikom pred uporabo tega izdelka.
Mega qProtect je visoko kakovostno formulo, razvit posebej za povečanje antioksidacijsko zaščito. Glavne sestavine formule so različni rastlinski izvlečki (Ginkgo biloba, zeleni čaj, in borovnice), ki so znani po svojih antioksidativnih lastnosti in mnogih drugih vitaminov in elementov v sledovih, da podpirajo naše zdravje. Vsebuje tudi vitamine in elemente v sledovih, ki še naprej krepijo svoje antioksidacijski učinek in podpirajo naše zdravje. Mega qProtect je edinstvena, visoko kakovostno formulo, razvit posebej za spodbujanje antioksidativno zaščito, katerega skrbno izbrane sestavine, ki učinkovito podpira zdravo delovanje našega telesa.

Mnogi znanstveniki verjamejo, da je glavni vzrok za staranje, ali vsaj dejavnik škode na celicah našega telesa, ki ga zelo nestabilnih in reaktivnih atomov, znanih kot prostih radikalov. Običajno elektroni, ki obdaja jedro atoma v parih. Oksidacijske procese v našem telesu, kot pretvorbo hrane v energijo, povzroča nekatere od teh atomov, da izgubijo elektron, da jih spremenite v prosti radikali ... to je atom z upaired elektrona v svoji zunanji obroč. Ker imajo elektroni močno pristranskost do obstoja v parih, kot pa posamezno, bo prostih radikalov ukrasti elektrone, ki jih potrebuje od drugega normalnega atoma, obrača normalno atom v prostih radikalov, in se začne verižno reakcijo nastajanja prostih radikalov.

Zdi se, da so občutljivi, da prispeva k temu verižno reakcijo, ki sčasoma lahko povzroči oslabitev v funkciji celic lipidi, ki sestavljajo celične membrane in DNA znotraj mitohondrije celic. Če je dovolj povzroči poškodbe, lahko celica umre.

Antioksidanti

Antioksidanti so snovi, ki so lahko upočasnijo ali prekinili verižno reakcijo tvorbo prostih radikalov, ki jih njihovo sposobnost, da prispevam sam elektron na proste radikale, ne da bi postala nestabilna sami. Ta skupina snovi, ki vsebujejo vitamin A (retinol, Beta karoten), vitamin C, vitamin E (tokoferol), likopen, in ubikinon (CoQ10). Kot je dobro, so flavanoids in polifenoli, bogati z rastlinskimi vrstami, kot so Ginko biloba, zeleni čaj, in borovnice, razstavljena močne anti-oksidacijske lastnosti.

Druge snovi, ki so prikazani ant oksidantne vrednosti, ali pa bodo pomagali podpirati antioksidativno proces vključuje L-cistein, L-gluthionine, alfa lipoična kislina in elementov v sledovih selen, cink in mangan.

Rastlinski izvlečki


Ginkgo biloba
Ginkgo biloba je poseben obrat. Ima močan antioksidativni učinek, njegove flavonoidi podpira normalno delovanje krvožilnega sistema in ustrezen pretok krvi, ki zagotavlja kisika in hranil oskrbo celic, ki pomagajo ohranjati telesno-mentalno budnost.

Zeleni čaj
Zeleni čaj vsebuje velike količine kofeina, ki povečuje hitrost presnovnih procesov, in pomaga ohraniti zbranost. To je bogata s polifenoli antioksidanta.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
arrow

Mega qProtect - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Trenutno še ni ocen.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najnižje cene
Mega qProtect
Nazaj na vsebino