Power Booster - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Power Booster

Power Booster
Ostali izdelki Calivita
Naravna krepitev rasti

90 tablet
Na zalogi
vir aminokislin
propagácia zľava 25% >>
Calivita Power Booster

aminokisline za mišice

Po 30. letu se nastajanje rastnega hormona zmanjša in mnogi želijo zmanjšati negativne učinke z umetnim odmerjanjem hormona, kar pa lahko ima škodljive posledice. Izdelek Power Booster NE vsebuje sintetičnih rastnih hormonov, ampak z naravnimi sestavinami spodbuja notranje izločanje. Rastni hormon ima več pozitivnih učinkov: podpira delovanje živčnega sistema, spodbuja izgorevanje maščob, pomaga pri delovanju kože, hrustanca in veznega tkiva ter poveča sintezo beljakovin.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Vsem, ki redno izvajajo telesne aktivnosti.
  • Športnikom, ker pozitivno vpliva na izgradnjo mišic.
  • Starejšim za preprečevanje razgradnje mišic zaradi naravnih fizioloških procesov.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da so boljše rezultate dosegli bolniki po kapi, ki so v času rehabilitacije prejemali neposredno dopolnilo za razvoj mišične sile in zmanjšanje utrujenosti?*

VIRI:
* The effect of recombinant human growth hormone therapy in patients with completed stroke: a pilot trial − Song J in sod., Ann Rehabil Med. Avg. 2012; 36(4): 447−57.
90 tablet

Doziranje:
Priporočeni dnevni vnos (PDV):
3 tablete dvakrat na dan na tešče. Drugi odmerek naj bo 1 uro pred spanjem.

Aktivne sestavine
133.33 mg L-arginin piroglutamat
100 mg L-glutamin
100 mg L-lizin HCL
83.33 mg Izvleček Vicia Fabe (boba)
66.66 mg L-ornitin HCL
61.66 mg Lecitin
40 mg Vitamin C
33.33 mg GABA
16.66 mg L-glicin
2 mg Vitamin B6
4 mcg Krom

*Krepko odebeljena sestavina v izdelku lahko povzroča alergije ali preobčutljivosti.
Pozor! Izdelek odsvetujemo ljudem, mlajšim od 25 let, sladkornim bolnikom in ljudem s hormonskimi motnjami!

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
Izdelek Power Booster dopolnjuje prehrano med drugim v amino kislinah: L-arginin, L-ornitin, L-lizin, L-glicin, L-glutamin, ki se uporabljajo za sintezo beljakovin. L-glutamin je najbolj razširjena proste aminokisline v plazmi in mišicah.

Vitamin B6, ki ga vsebuje zdravilo, prispeva k ohranjanju normalne presnove beljakovin in glikogena, energetski presnovi, uravnavanju hormonske aktivnosti in zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti. Pomaga pri pravilni sintezi cisteina (aminokisline).

Krom vpliva na vzdrževanje pravilne presnove makrohranil (beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov) in na ustrezno raven glukoze v krvi.

Vitamin C prispeva k ohranjanju pravilne energetske presnove, zmanjšuje utrujenost in utrujenost ter pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom - je pomemben antioksidant. Prednost proizvoda je, da je lecitin, ki ga vsebuje, standardiziran za vsebnost fosfatidilholina. Ta sodeluje pri presnovi maščob in podpira pravilno delovanje jeter.

S starostjo opazimo postopno zmanjševanje izločanja rastnega hormona. Veliko ljudi, da se znebite neprijetnih simptomov, povezanih z njim, poskusite dopolniti svojo pomanjkljivost s sintetičnimi sredstvi. Vendar pa ima veliko neželenih učinkov, ljudje čutijo nenaklonjenost, kar je seveda razumljivo. Power Booster NE VSEBUJE (!) Sintetičnega rastnega hormona - pripravka, ki vsebuje visoko kakovostne sestavine, ki spodbujajo izločanje lastnega rastnega hormona, odvisno od potreb telesa. Na sproščanje tega hormona pozitivno vplivajo snovi, kot so aminokisline (zlasti arginin, ornitin, lizin) in gama-aminobutirna kislina (GABA), odgovorne za prenos živčnih impulzov. Te sestavine, na osnovi sinergije, delujejo tudi z vitamini B6 in C, kromom in lecitinom. Enak učinek povzroči ekstrakt fižola (Vicia faba major).

Rastni hormon, ki se naravno proizvaja v našem telesu, ima zelo pozitiven učinek na nas, brez stranskih učinkov. Podpira pravilno delovanje imunskega sistema. Pospešuje sintezo beljakovin in posledično poveča mišično maso - zato športniki pogosto dosežejo to. S podobnimi rezultati lahko starejši ljudje uporabijo za zaustavitev izgube mišične mase. Priporoča se vsakemu starejšemu od 30 let, zlasti tistim, ki vodijo aktivni življenjski slog, ki nima sladkorne bolezni in hormonskih motenj.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

Power Booster - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Garancija najnižje cene
Power Booster
Nazaj na vsebino