Spirulina Max™ - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Spirulina Max™

Spirulina Max™
Sadovi morja
Pripravek iz alg

60 tablet
Količina na zalogi:
0.00 €
čista spirulinaSpirulina Max je izdelek, ki vsebuje alge - spirulino, bogato z vitamini, minerali in drugimi koristnimi snovmi, ki učinkovito podpirajo stanje našega zdravja.
propagácia zľava 25% >>
arrow
Spirulina Max

čista spirulina v tabletahKomu ga priporočamo?

ALI STE VEDELI?
Spirulina je modro zelena alga, ki velja za enega najstarejših organizmov na Zemlji in jo najdemo v mineralno bogatih vodah. Je izjemen vir beljakovin, ki prispevajo k povečanju mišične mase in ohranjajo zdravje kosti. Spirulina je še zlasti priljubljena pri športnikih in ljudeh, ki ne uživajo živalskih beljakovin. Pomaga pri vzdrževanju telesne teže in prispeva k zmanjšanju utrujenosti ter izčrpanosti.

Ali ste vedeli, da ima alga spirulina izjemen potencial v svetu, ki mu grozi prehrambena kriza, saj nudi največ prehrambene vrednosti na kvadratni meter pridelovalne površine? Vsebuje namreč 20-krat več beljakovin kot soja in 200-krat več kot govedina, ki se pase na enaki površini.

   Doziranje

   Aktivne sestavine

   Pozor! Osebe s hipertiroidizmom naj se pred jemanjem tablet z algami posvetujejo z zdravnikom!

   Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano!
   Vodna favna in rastlinstvo niso le elementi ekosistema, temveč tudi dragocena hranila. Spirulina Max je izdelek, ki vsebuje alge - spirulino, ki učinkovito podpira stanje našega zdravja.

   Morske alge so rastline s preprosto strukturo, ki naseljujejo vodne rezervoarje. Med najbolj nenavadnimi algami so: smaragdno-zelene in modro-zelene alge. Obe vrsti sta odličen vir hranil z idealno sestavo. 40-60% njihove suhe snovi sestavljajo snovi, ki jih telo enostavno absorbira. Primerni so tudi za vegetarijance, saj vsebujejo polno beljakovino, odlično aminokislinsko dopolnilo. Alge vsebujejo zelo velike količine mineralnih snovi: jod, brom, mangan, kalij, železo. Železo, prisotno v njih, ima organsko obliko, zato so morske alge odličen naravni vir. Obe vrsti alg vsebujejo širok spekter vitaminov. Vključujejo vse vitamine B in vitamine C in E. So tudi naravni vir vitamina A in linolne kisline. Morske alge vsebujejo tudi znatne količine nukleinskih kislin (RNA, DNA) in klorofila. Ta zadnja snov je čudovit tonik in notranji dezodorant.

   Kako deluje spirulina?

   • pozitivno vpliva na naravne obrambne mehanizme telesa
   • podpira vzdrževanje ustrezne ravni glukoze v krvi
   • podpira nadzor telesne teže

   Koga še posebej priporočamo?
   • Vsi ljudje, ki želijo pomagati, se upirajo.
   • Za vzdrževanje ustrezne ravni glukoze v krvi.
   • Ljudje, ki so na dieti med zdravljenjem s hujšanjem.
   • Kot podpora čiščenju prehrane.
   • Ljudje, ki skrbijo za ohranjanje pravilnega kislinsko-baznega ravnovesja.
   • Ljudje, ki niso nerazumni.
   • Za dopolnitev esencialnih aminokislin.

   Ali veste, da je spirulina vir celovitega, lahko prebavljivega proteina, sestavljenega iz aminokislin, ki so potrebne za pravilno izgradnjo mišične mase? To spodbuja ohranitev mišične mase, na primer med hujšanjem!
   7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
   ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

   • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
   • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
   • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
   • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
   • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
   • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
   • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.
   arrow

   Spirulina Max - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Trenutno še ni ocen.
   0
   0
   0
   0
   0
   arrow
   Garancija najnižje cene
   Spirulina Max™
   Nazaj na vsebino