Oregano Oil - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Oregano Oil

Oregano Oil
Formule na osnovi zelišč
Origanovo olje

30 ml
Na zalogi
Oregano
Origano olje ima pozitiven učinek na vzdrževanje mikrobne bilance, prebavo in absorpcijo hrane, zaščito celic pred napadi prostih radikalov in ugoden vpliv na delovanje imunskega sistema telesa.
propagácia zľava 25% >>
Calivita Oregano Oil

koncentrirano oreganovo olje

origanovo olje


Med aktivne sestavine origanovega olja spadajo flavonoidi, ki so znani po odličnem antioksidativnem učinku, in več uporabnih lahko hlapljivih olj. Eno izmed njih je karvakrol. Aktivne učinkovine v izdelku blagodejno vplivajo na prebavni sistem.

Komu ga priporočamo?
• Za inhalacijo v primeru prehlada ali blažjih simptomov vnetja zgornjih dihalnih poti.
• Za grgranje v primeru ustnih okužb.
• Za notranjo uporabo v primeru prebavnih težav.
• Kot antioksidant za nevtralizacijo škodljivih prostih radikalov, ki nastanejo kot stranski proizvod celične presnove.
• Za zunanjo uporabo v primeru izpuščajev, pikov insektov in odrgnin ter za preprečevanje glivičnih okužb.

Ali ste vedeli?
Ali ste vedeli, da so v starem Egiptu in v stari Grčiji origano uporabljali kot zdravilo proti kašlju? V srednjem veku so ga uporabljali za zaščito hrane pred fermentacijo in gnitjem.
30 ml

Doziranje:
Priporočeni dnevni vnos (PDV):
4 kapljice tri krat na dan z majhno količino vode. Nosečnice in doječe matere naj ne uživajo prehranskega dopolnila. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Dnevno doziranje v embalaži: 60

Navodila za uporabo:

Preroralna uporaba: kot prehransko dopolnilo vzemite 4 kapljice (pribl. 0,17 ml) origanovega olja z majhno količino vode, trikrat na dan.

Zunanja uporaba: na prizadete dele kože (npr. na mesta pikov insektov) nanesite do trikrat na dan.

Aktivne sestavine
13mg Olje origana
Pozor! Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali s sluznicami! Nosečnice in doječe matere naj ne uživajo prehranskega dopolnila.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja!

POZOR!
 • Uporaba formule ne morejo nadomestiti zdravniškega pregleda, ali posvetovanja! To se lahko uporablja za zdravljenje bolezni, samo če zdravnik odobri kot dodatek splošnega zdravljenja!
 • To ni priporočljivo med nosečnostjo in dojenjem!
 • Izogibajte se stiku z očmi in sluznico (eksterno uporabo)!
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.

Origano

Origano je priljubljena trajnica, ki jo poznamo iz kuhinje predvsem. Malo ljudi ve, da je za svojih številnih blagodejnih učinkov je bila uporabljena že v antičnih časih, v ljudski medicini. Seznanijo se s fantastičnimi lastnostmi origana!

Origano je zelo priljubljeno zelišče, ki ga ljudje danes začeli odkriti izven kuhinje, kot tudi. Starodavni ljudje cenjeni ne le kot začimba.

Ime rastline je sestavljeno iz grških besed oros (gorskih) in ganos (uživanje), ki se nanaša tudi na dejstvo, da je bilo simbol veselja in sreče za stara grščina. Egiptovski naravnost ga častili kot sveto rastlino Ozirisa in je vtkana v krone in vence med obredi. Je imel pomembno vlogo v ljudski medicini obeh starih ljudi; so jo uporabljajo zunanje in notranje, v neštetih primerih.

Origano vsebuje številne sestavine: eterična olja, (~3%), kot so timol, Borneol in Carvacrol, ki je odgovoren za njegovo odlično antimikrobnim učinkom. Njegove nadaljnje sestavine so na primer flavonoidi, ki so močni antioksidanti; spodbujajo zaščito celic pred prostimi radikali. Poleg tega origano vsebuje rožmarinska kislina, sterole, vitamina A in C, kot tudi več mineralov. V primerjavi s tradicionalnimi oblikami (npr zelišča, posušene rastline), te aktivne snovi so prisotne v origano olje zgoščeno. Tako da je ta rastlina, poleg tega ima močno antimikrobni učinek, je močan antioksidant, kot dobro. Poleg njegovo uporabo znotraj, se lahko uporablja za majhne modrice, piki insektov in razredčimo kot ustna voda ali inhaliranja.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

 • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
 • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
 • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
 • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
 • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
 • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
 • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

Oregano Oil - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Garancija najnižje cene
Oregano Oil
Nazaj na vsebino