Xantho PLUS - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Xantho PLUS

Xantho PLUS
Kupi Xantho Plus - greš v trgovino

izdelka ni na voljo
90 kapsul

Doziranje:
1 kapsul dnevno.

Aktivne sestavine
200mg Patentirana mešanica
166.7mg Izvleček ksantostina
antioksidant z mangostinom

Xantho Plus je izredno močan pripravek antioksidantov na osnovi mangostina v obliki koncentriranih kapsul. Cenjeni mangostin, znan tudi kot „sadje bogov”, smo dopolnili s patentirano mešanico močnih antioksidantov, kot so zeleni čaj, granatno jabolko, grozdna semena, grenivka in borovnice. Antioksidanti niso odlični le v boju proti poškodbam celic zaradi prostih radikalov, ampak tudi upočasnjujejo proces stanja in so koristni za naše srce in ožilje.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki iščejo posebej močno zaščito pred oksidanti in želijo vzdrževati normalno delovanje svojega imunskega sistema.
 • Bolnikom, ki okrevajo po bolezni, za izboljšanje splošnega stanja.
 • Vsem, ki se spopadajo s težavami srca in ožilja.
 • Aktivnim ali pasivnim kadilcem in prebivalcem mest z onesnaženim zrakom.
 • Osebam, ki pogosto uživajo alkohol.
 • Vsem, ki živijo stresno življenje.

Ali ste vedeli?
Patentirana mešanica v izdelku Xanto Plus vsebuje:
 • Izvleček zelenega čaja (kar ustreza 45 % ECGC-ja)
 • izvleček grozdnega semena (kar ustreza 95 % proantocianidinov)
 • izvleček grenivke (40:1)
 • izvleček granatnega jabolka (kar ustreza 20 % elagične kisline)
 • borovnica v prahu, izvleček ameriške borovnice (4:1)

Ali ste vedeli, da so mangostin stoletja različne kulture v jugovzhodni Aziji, Indiji in na mnogih pacifiških otokih sadež uporabljale kot hrano in kot zdravilni sadež narave?
Povzetek:
XANTHO PLUS je up-to-datum, zapleteno formulo. Smo ekstrahirali svoje aktivne sestavine rastlin, ki so z antioksidanti izredno visoka, za najboljšo zaščito celic pred škodljivimi učinki prostih radikalov.

Prosti radikali so nestabilne molekule, ki imajo en neparni elektron. Elektroni značilno si želijo biti v parih, zato so "ukradli" manjkajoči del iz drugih molekul. Kot prosti radikali začne reakcija enostavno in hitro z drugimi spojinami, se lahko njihov škodljiv učinek pomembna kot dobro.

Prosti radikali so proizvedeni v našem telesu, tudi v običajnih biokemičnih procesov, vendar mnogi od njih so ga povzročajo zunanji dejavniki. Ti zunanji viri so značilno povezana s civilizacijo, kot so: smog, cigaretni dim, ozon, ultravijolično sevanje, nekaterih zdravil in drugih kemikalij, in so skoraj neizogibne v sodobnem svetu. V povprečnem dnevu so naše celice izpostavljene približno 10 000 "prostih radikalov napade" (Vir: Imre Rodler: Élelmezés és táplálkozás egészségtan (Prehrana in prehrano Hygienics), Medicina Könyvkiadó Zrt Budapest, 2008.). Ko bilance gugalnice proti škodljivi učinki prostih radikalov, lahko ti oksidativni stres razvoj. Škodljiv učinek, ki ga "elektronov" ukradene iz celičnih membran in verižno reakcijo, ki jo sproži povzročajo predvsem, vendar močnejši učinek prostih radikalov lahko poškodujejo druge celične sestavine, kot so DNK. Naše telo se varuje pred vsemi temi, ki jih proizvajajo spojin z antioksidativnih učinkov, vendar pa lahko dobijo tudi take snovi iz zunanjih virov, na primer prek hrane, in visoke kakovosti prehranskih dopolnil.

V teku razvoja XANTHO PLUS smo poskušali izkoristiti odlične učinke znanega mangosteen (Garcinia mangostana). Formula vsebuje, v obliki ekstraktov, dragih aktivnih sestavin: polifenolov, ksantonov in mangostin sadja skoncentrirana v kapsuli. Ker so antioksidanti niso učinkovita samo po sebi, temveč zaradi interakcije med nekaterimi antioksidanti ščitijo med seboj, kakor tudi z oksidativnimi poškodbami, smo dopolnili formulo s posebno mešanico, mešanico ekstrakta rastlin z antioksidativnih učinkov, ki so bile uporabljene varno za dolgo časa, kot so: zeleni čaj, grenivka, grozdnih semen, granatno jabolko, borovnice in borovnic.

XANTHO PLUS, z lahko njegove odlične aktivne sestavine z antioksidativnih učinkov ponuditi pomoč za vse, ki bi želeli podpreti svoje telo pred celico škodljive učinke prostih radikalov z up-to-datum in kakovostno formulo.

POZOR!
Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino