Smokerade™ - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Smokerade™

Smokerade™
Antioksidanti Calivita
Antioksidant za pljuča

90 tablet
Na zalogi
prenehati kaditi
propagácia zľava 25% >>

Calivita Smokerade

antioksidanti za kadilce

Smokerade je pripravek s kajenskim poprom, ki smo ga dopolnili z vitamini in minerali, dodali pa smo mu tudi koristne učinke granatnega jabolka, zelenega čaja in koencima Q10. Izdelek lahko vašemu telesu pomaga pri vsakodnevnih bitkah s škodljivi učinki okolja ali pri nevarnostih aktivnega in pasivnega kajenja.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
 • Aktivnim in pasivnim kadilcem in osebam, katerih telo obremenjuje onesnaženost okolja, za pomoč pri zaščiti celic, zlasti njihovega dihalnega sistema.
 • Vsem za spodbujanje presnove in kot pomoč pri razstrupljanju ter odstranjevanju škodljivih snovi.
 • Vsem, ki želijo podpreti normalno delovanje sistema srca in ožilja ter spodbuditi krvni obtok.
 • Vsem, ki želijo upočasniti proces staranja celic.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da lahko kajenje zmanjša ravni več pomembnih in zaščitnih antioksidantov in vitaminov v telesu? Kajenje tudi škodi sistemu srca in ožilja ter pljučem, v krvi pa zmanjša ravni kisika, ki ga celice potrebujejo za zdravo delovanje.
   90 tablet

   Doziranje:
   Priporočeni dnevni vnos (PDV):
   3-krat po 1 tableto na dan.

   Aktivne sestavine
   300 mg Kajenska paprika
   60 mg Vitamin C
   10 mg Vitamin E
   5 mg Izvleček zelenega čaja
   5 mg Cink
   5 mg Izvleček granatnega jabolka
   2.5 mg Koencim Q10
   20 mcg Selen
   Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano! Izdelka ne uporabljati, če je zaščita pod pokrovčkom poškodovana ali pa manjka. Shranjujte v originalnem tesno zaprtem vsebniku v suhem prostoru na sobni temperaturi.Shranjevati nedosegljivo otrokom!
   Smokerade je nenavaden pripravek, ki vsebuje sestavine z antioksidacijsko aktivnostjo, ki podpirajo telo v boju proti oksidacijskim procesom, ki jih povzročajo, na primer, kajenje cigaret. Zaradi ugodnega učinka učinkovin lahko zdravilo priporočamo ne le aktivnim in pasivnim kadilcem, ampak tudi vsem, ki so izpostavljeni škodljivim vplivom okolja.

   Če kadite, zagotovo veste, da je najboljši način, da ostanete zdravi, prenehanje kajenja. Toda ali se resnično zavedate negativnih učinkov kajenja, pa tudi nevarnosti, ki so vam izpostavljene, ko ste med tistimi, ki kadijo?

   Smokerade so edinstven, večkomponentni antioksidantni pripravek, zaradi katerega se zmanjšajo oksidacijski procesi, ki so posledica kajenja, kar prispeva h krepitvi zaščite naših celic in tkiv. Do sedaj je bilo v cigaretnem dimu odkritih približno 4000 različnih snovi. Najbolj nevarni dejavniki, povezani s kajenjem, so omenjeni prosti radikali, uničujoče celice in več kot 40 znanstveno potrjenih rakotvornih snovi, ki vključujejo nekaj policikličnih aromatskih spojin (npr. benzopirena), aromatskih aminov, nitrozaminov, butadijev in polonija. Med kajenjem poleg omenjenih snovi v telo pridejo tudi velike količine ogljikovega monoksida. Ima veliko večjo afiniteto za hemoglobin kot kisik, zato je toksičen tudi pri nizkih koncentracijah! Učinkovine zdravila - vitamini C in E, koencim Q10, cink in selen - so učinkoviti antioksidanti. Cayenno sadje (znano po svojih lastnostih za spodbujanje presnove) je lahko v pomoč pri čiščenju. Elaginska kislina v sadju granatnega jabolka in zeleni čaj, ki ju vsebuje proizvod, z visoko vsebnostjo polifenolov, sinergično deluje na snovi, ki poškodujejo krvne žile, pljuča, srce, želodec, mehur in hemoglobin.
   7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
   ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

   • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
   • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
   • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
   • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
   • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
   • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
   • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

   Smokerade - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

   Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
   Garancija najnižje cene
   Smokerade™
   Nazaj na vsebino