Digest Ease - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Digest Ease

Digest Ease
Izdelki za pomoč pri presnovi
Podpora prebavnega sistema

100 tablet
Na zalogi
prebavne motnje
Aktivne sestavine Digest Ease so prebavni encimi naravnega izvora, ki podpirajo uporabo hranil. Lahko se izkažejo za veliko pomoč pri prebavi večinoma rastlinskih živil (zlasti koristnih za vegetarijance), kot tudi v primeru, ko se spremeni dnevni način prehranjevanja in količina obrokov.
propagácia zľava 25% >>
Calivita Digest Ease

podpora prebavnega sistema

Slabe prehranjevalne navade, neprimerna prehrana, stres in umetne sestavine v hrani lahko bremenijo prebavni sistem. Aktivne sestavine v tabletah izdelka Digest Ease so naravni prebavni encimi, ki pomagajo pri razgradnji in absorpciji hranil. Prebavni encimi pa niso koristni le po obilni večerji ali težkih jedeh! Imajo namreč pomembno vlogo pri premagovanju določenih težav, povezanih s prebavo, in pri lajšanju simptomov napihnjenosti, ki je posledica prehrane, bogate z vlakninami.

KOMU GA PRIPOROČAMO?
  • Vsem, ki želijo zagotoviti ustrezno podporo svojemu prebavnemu sistemu.
  • V primeru pogostega uživanja hrane, ki napihuje, in pri težavah z napihnjenostjo.
  • V primeru težav, povezanih s prebavo.

ALI STE VEDELI?
Ali ste vedeli, da toplotna obdelava in konzerviranje ne zmanjšata le količine vitaminov in mineralov v prehranskih izdelkih, ampak tudi uničita veliko encimov?
100 tablet

Doziranje:
Priporočeni dnevni vnos (PDV):
1 tableta ob obroku

Aktivne sestavine
100 mg Glivični encimi digezim
600 i.e. Proteolitična aktivnost ni manjša od
2400 i.e. Amilolitična aktivnost: alfa amilaze ni manjša od
50 i.e. Amilolitična aktivnost amilomaltoze ni manjša od
100 i.e. Lipolitična aktivnost ni manjša od
25 i.e. Celulolitična aktivnost ni manjša od
400 i.e. Laktazna aktivnost ni manjša od

Neaktivne sestavine:
maltodekstrin, sirotka*, pšenični otrobi*, enterična obloga, magnezijev stearat.

*Krepko odebeljene sestavine v izdelku lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti.
Pozor! V primeru hujših prebavnih bolezni (na primer razjed) se pred jemanjem izdelka posvetujte z zdravnikom!

Priporočene količine se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav življenjski slog!
Po zaužitju obroka zdravo telo takoj začne razgraditi zaužite ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe do enostavnih molekul, ki jih telo nato absorbira in uporablja. Vendar je to precej optimistična različica, ker v našem sedanjem, ogromnem svetu, vedno več dejavnikov otežuje prebavljanje tega osnovnega procesa.

Seveda ga še niste doživeli, ko ste jedli mastne, krepke jedi. Napačne prehranjevalne navade, neustrezna prehrana in napačen čas uživanja jedi dodatno obremenjujejo naš prebavni sistem. Ta proces lahko poslabšajo dejavniki, kot so stres, umetna prehranska dopolnila, ki lahko zavirajo delovanje črevesja, proces prebave in absorpcijo hranil. "Vi ste, kar jeste" je izreka, ki zahteva nekaj dodatka, da bi bila resnična. Seveda je pravilno uravnotežena prehrana zelo pomembna, vendar je učinkovita le, če zaradi prebavnega procesa lahko razgradimo dragoceno hrano v elemente, ki jih telo lahko uporablja.

Digest Ease je kompleks encimov izključno rastlinskega izvora, ki delujejo v širokem razponu, tako v kislih kot tudi alkalnih okoljih. Ta izdelek priporočamo predvsem vegetarijancem, saj olajša prebavo snovi rastlinskega izvora. Seveda je koristna tudi pri prebavi živalskih proizvodov. S starostjo se učinkovitost prebavil zmanjšuje, vendar pa prebavne motnje niso le problem za starejše - pojavijo se lahko v vsakem življenju. Proces prebave uravnavajo encimi, zato lahko dopolnitev pomaga pri reševanju s tem povezanih problemov.
7 razlogov, zakaj izbrati CaliVitine izdelke:
ZAKAJ IZBRATI TA IZDELEK?

  • Z izjemnim strokovnim ozadjem CaliVita že preko 25 let ponuja izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.
  • Vedno si prizadevamo uporabljati naravne surovine (hranila) najboljšega porekla.
  • Z našim razvojem skrbimo za boljšo absorpcijo hranil, zlasti organskih.
  • Ponujamo 100 % jamstvo za kakovost naših izdelkov.
  • Naši izdelki so podvrženi strogemu in večkratnemu varnostnemu nadzoru, da se nenehno zagotavlja le najboljša kakovost izdelkov.
  • Večina naših prehranskih dopolnil je proizvedena v ZDA pod strogimi farmacevtskimi pogoji.
  • Izdelki so narejeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse cGMP (Current Good Manufacturing Practice), medtem ko se izvaja tudi stalen nadzor in redna revizija s strani FDA (Food and Drug Administration). Delamo v tesnem sodelovanju z lokalnimi oblastmi, da kupcem vedno zagotovimo izdelke najboljše kakovosti.

Digest Ease - Komentarji in povratne informacije o tem izdelku

Dodajte komentar, ocenite izdelek ali postavite vprašanje
Garancija najnižje cene
Digest Ease
Nazaj na vsebino