Noni Liquid - Trgovine CaliVita International

Pojdi na vsebino

Noni Liquid

Polinesian NONI
946 ml

Doziranje:
2 jušni žlici (ne kovinski) na dan oz. 30 ml. Izdelek je namenjen odraslim osebam (nad 14 let). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Dnevno doziranje v embalaži:32

Aktivne sestavine
400mg Noni
sok nonija


Morinda citrifolia (ki jo v polinezijskem jeziku imenujejo noni) je eksotično, posebno sadje, ki vsebuje več izjemno pomembnih snovi. Polinesian Noni je kompleksen pripravek, zasnovan za podporo vašega zdravja, bogat z vitamini, aminokislinami in minerali. Polinesian Noni prihaja iz nedotakljive narave.

Komu ga priporočamo?
 • Vsem, ki želijo koristi za svoj imunski sistem.
 • Vsem, ki želijo uravnovešeno delovanje telesa.
 • Za povečanje in ohranjanje splošnih ravni energije, tako psihične kot fizične.
 • Kot dopolnilo postopkom razstrupljanja.

 • Izdelan iz sadja, ki prihaja iz nedotaknjene narave. Svojo dragocenost je že pokazal v tradicionalni medicini.
 • V tekoči obliki in zato enostaven za uporabo. Pomeša se lahko s hrano ali pijačo.
 • Prijetnega okusa zaradi dodatka naravnih brusnic in malin.
 • Brez umetnih barvil ali dodanih arom.
 • Primerno za otroke.

Ali ste vedeli?
Noni že stoletja priporočajo tradicionalni zdravilci, a tudi dandanes lahko ljudem pomaga ohraniti zdravje.

Ima že sto tisoče zadovoljnih privržencev, pridružite se jim tudi vi in izkusite pozitivne učinke Morinde citrifolie, kraljice sadja!

Naj vas prepričata izjavi zadovoljnih uporabnic:

»Noni je naš priljubljeni izdelek za krepitev imunskega sistema ‘brez starostne omejitve’. Vsi družinski člani, stari med 4 in 64 let, z veseljem srkajo slasten napitek. Izjemno okusno formulo, ki vsebuje ‘dar sonca’, začnemo uživati že avgusta, da telesu in imunskemu sistemu pomagamo pri pripravah na del leta, ko sonca primanjkuje. Nonija ni nikoli dovolj!«

Eva Pekk, Madžarska

»Za mano je šest desetletij življenja. Tekom let so se moje ‘baterije’ počasi praznile. Ko sem začela uporabljati Noni, sem njegove fantastične učinke začutila že po mesecu dni. Moj imunski sistem je bil odličen, zato se nisem spopadala z virusi, prehladi ali okužbami. Spala sem mnogo bolje, sklepi me niso več boleli, obenem pa se je izboljšalo tudi moje psihično počutje. Moje ‘baterije’ so zdaj polne! Noni je presegel vsa moja pričakovanja.«

Nada Aleksić, Srbija
Povzetek:
Obstaja oddaljenih krajev na Zemlji, kjer so blaženi vplivi civilizacije zapustili skoraj nobenega sledu. Get uravnotežena z izdelki CaliVita je Noni, ki so iz Polinezije, kjer so domačini še vedno bolj izpostavljene do muhavosti narave kot državljanom uveljavljenih družb.

Noni (Morinda citrifolia) je edinstven zimzelena rastlina avtohtona Polineziji, Maleziji, Avstraliji in jugovzhodni Aziji. Sega v velikosti do največ 10 metrov, in nosi podolgovate zelene plodove, ki je izjemno bogata s koristnimi mikrohranil in fitokemikalije.

Noni sadež vsebuje 18 vrst aminokislin, vključno z vsemi bistvenimi aminokislinami, kot tudi celoten spekter vitaminov B. Prav tako je bogata je več odličnih antioksidanti, kot so vitamin C, beta karotena, proanthocyanadin in anthocyanadin. Vsebuje več pomembnih mineralov, vključno z kalcij, magnezij, kalij, železo, mangan, in natrija. Noni je dober vir prehranskih vlaknin soluable pektina, in vsebuje linolne kisline, blagodejno Omega-6 maščobne kisline.

Poleg vseh teh koristnih hranil, Noni vsebuje tudi pomembno molekulo imenovano proxeronin. Jetra uporablja proxeronin da proizvaja xeronin, alkaloid, ki kažejo raziskave pomembno vlogo pri podpori in vzdrževanje proteinskih struktur, ki sodelujejo v različnih presnovnih procesih, vključno encimov in hormonov. Naše telo dobi določeno količino proxeronin preko običajne prehrane, vendar Noni je izjemno bogata z njim.

Kot je bilo ugotovljeno okoli 150 različnih hranil v Noni sadeža, ni težko razumeti, zakaj je Noni bila tako priljubljena prehransko dopolnilo.

POZOR!
 • Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa.
 • Prehranska dopolnila ne more nadomestiti uravnotežene mešane prehrane.
 • Hraniti izven dosega otrok.
Nazaj na vsebino